Vorige week vertelde Ilse over de BiOBUDDi blokken die zij en haar dochters mochten testen. We mogen ook een pakket weggeven en vandaag maken we de winnaar bekend! Benieuwd of je gewonnen hebt? Lees snel verder!

Duurzaam en milieuvriendelijk speelgoed

Afval scheiden, bewust omgaan met water en je elektrische apparaten niet onnodig aan laten staan. Allemaal doen we wel iets om milieuvervuiling en verspilling te voorkomen. Maar hoe zit het met het speelgoed voor onze kinderen? Ilse en haar dochters ontvingen een pakket met duurzame blokken van BiOBUDDi en waren enthousiast! Teruglezen wat zij ervan vonden? Dat kan hier!

20171014 173307 resized 001

Er kwamen weer veel leuke reacties binnen, maar er kan er maar één de winnaar zijn ;) De winnaar van de BiOBUDDi blokken is geworden:

Suzanne Cave

Gefeliciteerd Suzanne! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!