Samenwerken met Mama’s Meisje

Op mijn Mama & Lifestyle blog vertel ik niet alleen over mijn ervaringen als moeder, ook kun je er lezen over verschillende onderwerpen die passen binnen het thema ‘budget’ en mijn persoonlijke interesses. Onderwerpen die veelal aan bod komen, zijn betaalbare fashion, uitjes (alsmede weekendjes weg en vakanties), kinderboeken, boodschappen, personal finance en meer. In de afgelopen 5 jaar verschenen er meer dan 1500 artikelen en groeiden mijn social media kanalen. Ik ontwikkelde mijn eigen stijl en besteedde veel aandacht aan de opmaak van mijn website, kwaliteit van het beeldmateriaal en het neerzetten van Mama’s Meisje als merk. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij mijn volgers én diverse bedrijven.

Contact opnemen met Mama’s Meisje

Maandelijks bezoeken gemiddeld 30.000 unieke bezoekers mijn mamablog. Op Instagram heb ik meer dan 14.000 volgers. Mama’s Meisje staat open voor samenwerking, het bezoeken van events, persreizen, het organiseren van winacties, voor advertorials en het schrijven van reviews. Ook samenwerken door het inzetten van mijn kanalen op Instagram of Facebook behoort tot de mogelijkheden en is een veelgevraagde combi.
Wil je een mediakit ontvangen?  Heb je vragen, opmerkingen of tips? Of wil je samenwerken met Mama’s Meisje, heb je ideeën? Ik kijk ernaar uit jouw ideeën en wensen te horen en jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij mijn volgers.
Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of mail naar info@mamasmeisje.com
– Mama’s Meisje staat ingeschreven bij de KvK –

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van een artikel op mijn blog? Schroom dan niet me te berichten.

  Mama’s Meisje heeft al vele leuke samenwerkingen gehad met uiteenlopende merken en bedrijven. Dit zijn o.a: 

  momfluencer mamablogger nederland samenwerken samenwerking tarieven mommy influencer contact - Mama's Meisje blog

  GripFranck & FischerSamsung
  KruidvatVolt kinderboekenKobo via Coolblue

  mogelijkheden samenwerking Mama's Meisje blog 2021 - Mama's Meisje blog

  Vitaily | Wehkamp | Kruidvat
  Vakantiepark Sallandshoeve | VTech  | Desenio

  samenwerken mamablogger blog moederschap samenwerken met een mama influencer nederlandse mamablogger mom influencer - Mama's Meisje blog

  Je Eigen Taart | MoobyIntratuin
  Little Tikes | Mepal Difrax

  voorbeelden collab advertorial gesponsorde post Instagram social media blog mamablog mamablogger 2021 - Mama's Meisje blog

  Vakantiepark Molenwaard | Purina | VanHaren
  HP | Tuindreef | Alecto

  & meer…

  Bloggen voor jouw website

  Naast bloggen op mijn eigen blog, is het ook mogelijk om een door mij geschreven blog aan te leveren voor jouw website! Voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen kun je een kijkje nemen op www.multimeisje.nl of mailen naar info@multimeisje.nl