We tellen af naar de decembermaand, dus tijd voor een kleine winweek… Ik ontving Klorofil speelset de Winterboom en mag er ook één weggeven! Lees snel verder om mee te doen!

Vriendelijke dieren

Razend populair was ie in mijn jeugd: De Magische Speelboom van Klorofil. Enkele jaren geleden maakte dit populaire speelgoed een comeback en hoewel ik er als kind niet mee heb gespeeld. las ik na de herintroductie alleen maar positieve berichten. Inmiddels is de Klorofil familie flink uitgebreid en stimuleert het Klorofil assortiment verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. De vriendelijke dieren leven in harmonie met de natuur en zijn heel actief: van zelf groenten en fruit planten en oogsten tot honing verzamelen en jam en taartjes maken. Afgelopen weekend zette de Goedheiligman weer voet aan wal en dat was het startsein van een spannende periode voor vele kinderen in ons land. Bij ons thuis kunnen ze aan niets anders meer denken dan schoentjes zetten, verlanglijstjes voor de 385e keer updaten en natuurlijk alle spannende gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. Vorig jaar hield ik ter ere van de feestelijke decembermaand een winweek en dat werd zó goed ontvangen, dat ik dit jaar voor de herhaling ga. Daarom ontving ik niet alleen zelf een Klorofil speelset, maar heb ik óók geregeld dat ik een exemplaar van De Winterboom mag weggeven in een winactie!

WIN Klorofil speelset de Winterboom - Mama's Meisje blog

De Winterboom

Weet je nog dat wij vorig jaar een exemplaar van De Camper mochten weggeven? Een superleuk huis op wielen dat heel gedetailleerd is vormgegeven: gegarandeerd speelplezier! Die geweldige details die tot de verbeelding spreken zie je ook terug in Klorofil speelset de Winterboom! In deze met sneeuw beklede boom valt van alles te ontdekken: van een ski-shop beneden waar je ski’s, een snowboard of een slee kunt halen tot een gezellige eetkamer met warme haard op de eerste verdieping. Vanaf die eerste verdieping kun je weer naar beneden glijden óf via de uitklapbare trap naar de knusse slaapkamer op de tweede verdieping gaan. De Winterboom heeft, net als de Magische Speelboom, een pop-up dak dat opent, waarna een relaxruimte met zonnebedjes tevoorschijn komt. Pak de skilift naar de boomtop óf glijd vanaf daar weer naar beneden! Alle losse onderdelen (9 accessoires en 1 poppetje uit de Polar Bear familie van IJsberen) kunnen ín de Winterboom opgeborgen worden en dankzij het handvat is dit speelgoed overal makkelijk mee naartoe te nemen. Handig als jullie op pad gaan tijdens de feestdagen! Net zoals de andere speelsets van Klorofil is ook deze Winterboom geschikt vanaf 18 maanden, maar dan heb je ook jarenlang speelplezier want het is óók nog leuk voor kinderen van een jaar of 5/6. Adviesprijs: €69,99, verkrijgbaar bij De Kleine Giraf.

leuke speelgoed tip voor peuters en kleuters - Mama's Meisje blog

WIN: Klorofil speelset de Winterboom

Niet alleen onze meiden ontvingen deze leuke speelset van Klorofil: ook jij maakt kans op een Klorofil speelset De Winterboom! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Het zou leuk zijn als je Mama’s Meisje op Facebook of Instagram volgt :)
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op deze geweldige speelset van Klorofil.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 28 november 2023. De winnaars krijgen uiterlijk 1 december bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer