Begin september werden de winnaars bekend van Speelgoed van het Jaar 2023 gekozen door de vakjury. Nu is het de beurt aan het publiek! Ik zette alle winnaars per categorie voor je op een rijtje, laat zien welk speelgoed wij kregen toegestuurd én vertel hoe je kunt stemmen plus kans maakt op mooie prijzen… Lees je mee?

Keurmerk handig voor ouders

Het lijkt allemaal nog ver weg, maar oktober is dé maand om cadeau inspiratie voor december op te doen. De laatste maanden van het jaar gaan in mijn beleving altijd gigantisch snel… Over pak ‘m beet zes weken zitten we volop in het feestgedruis en zoals ieder jaar ben ik alweer druk bezig geweest om de cadeautjes voor de decembermaand te verzamelen. Dit jaar ben ik al goed geslaagd, maar ik heb het weleens lastig gevonden om iets leuks en passends voor de meiden te vinden wat ook nog binnen het budget viel. Voor Linn is de uitdaging trouwens nog steeds groot, want met twee grote zussen zou je bijna denken dat we alles wel hebben. En dan zijn ze ook nog allemaal in de eerste helft van het nieuwe jaar jarig! Inspiratie is dus meer dan welkom en daarom is de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar 2023 een hele welkome gelegenheid. De afgelopen tijd boog de vakjury zich over een heleboel speelgoed en daaruit zijn in alle 17 categorieën drie winnaars gekozen. Deze winnaars dragen met trots het keurmerk ‘Speelgoed van het Jaar 2023’. Dat keurmerk is het voor ons als ouders heel handig: zo herkennen we het beste en veiligste speelgoed uit het grote aanbod. Ik heb de belangrijkste categorieën voor mijn lezerspubliek in deze blog overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Ook mocht ik drie items uit deze lange lijst met winnaars kiezen én ik vertel hoe jij zelf kunt stemmen op jouw favoriet, waarbij je kans maakt op prachtige prijzen!

cadeautips feestdagen - Mama's Meisje blog

Stem op jouw favoriete speelgoed!

In tegenstelling tot vorig jaar, toen er 15 categorieën waren, zijn er dit jaar maar liefst 17 categorieën waarin winnaars zijn gekozen. De vakjury, bestaande uit 20 deskundigen met diverse achtergronden in de speelgoedbranche, heeft in iedere categorie 3 winnaars uitgeroepen. Dit jaar wordt het belang van Goed Speelgoed benadrukt. Dit houdt in dat het speelgoed:
– veilig en getest is en voldoet aan alle wetgeving,
– origineel is en op een eerlijke manier verkocht wordt,
– zijn geld meer dan waard is. Kwalitatief een hoge score dus!
– niemand uitsluit!
Alle winnaars uit de verschillende categorieën van de vakjury maken kans op de publieksprijs en jij kunt ook jouw stem uitbrengen. Het product met de meeste stemmen in die categorie wint dan de publieksprijs. Stem op jouw favoriete speelgoed via de website en maak kans op al het winnende speelgoed! Los eerst de rebus op en klik daarna per categorie jouw favoriet aan. Laat ook je gegevens achter als je kans wilt maken op de prijzen! Stemmen kan tot en met 5 november. Op 9 november worden op het Nederlandse Speelgoed Gala de winnaars bekend gemaakt. Bij het stemmen kun je ook aanvinken dat je een speelgoedpakket wilt winnen voor jouw klas!

Winnaars van de vakjury Speelgoed van het Jaar 2023

Wow, er zijn maar liefst 17 categorieën met drie winnaars per categorie als beste beoordeeld door de vakjury van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023! Ook wij ontvingen een groot pakket met drie verrassingen voor de meiden. En dit blijft ook nog even een verrassing voor ze, want als kind van een mamablogger krijgen ze al zóveel toegestuurd, dat we hebben besloten om dit speelgoed te bewaren tot de feestdagen. Ik koos voor Linn SmartMax My First Build & Drive, voor Niene Mijn eerste wereldbol en voor Suus Mama Surprise Cavia. Het is niet normaal om zomaar tussendoor zulke grote cadeaus te krijgen, daarom pakken we ze in voor de decembermaand en als ze uitgepakt zijn, zal ik het nog in mijn stories op Instagram laten zien :) Dit zijn de winnaars van de vakjury Speelgoed van het Jaar 2023:

Speelgoed van het Jaar 2023 - Mama's Meisje blog

Categorie actiefiguren en speelsets:

Categorie bouw en constructie:

Categorie buitenspeelgoed

Categorie duurzaamheid

Categorie electronica

Familiespellen tot 12 jaar

Categorie kinderspellen

Categorie knutsel en creatief

Categorie peuter

Categorie pluche

Categorie poppen

Categorie puzzels

Categorie STEAM

Categorie voertuigen

Stem op jouw favoriete Speelgoed van het Jaar 2023!

Wauw, wat een geweldig overzicht hè? Heb jij al een keuze gemaakt? Wacht dan niet langer en stem op jouw favoriete Speelgoed van het Jaar 2023!

Zijn de verlanglijstjes voor de feestdagen al aangevuld met inspiratie? Heb je iets gehad aan het speelgoed uit deze blog? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer