Uit eten met kinderen kan best een uitdaging zijn! Gelukkig is er steeds meer kindvriendelijke horeca in Nederland en via Instagram vroeg ik naar tips. Die kreeg ik massaal binnen, dus maakte ik een blog met een heleboel kidsproof horeca tips gerangschikt per provincie. Lees maar mee!

Uit eten met kinderen

Of het nu met je eigen gezin is, voor een familiefeestje of om samen met een vriendin en haar kindje(s) af te spreken: uit eten met kinderen kan best een uitdaging zijn. Gelukkig is er steeds meer kindvriendelijke horeca in Nederland te vinden. Google ‘restaurant met speelhoek’ plus je woonplaats en er rollen een heleboel resultaten uit in je directe omgeving! Toch vind ik het altijd fijn om tips te krijgen van mensen die daadwerkelijk ergens geweest zijn en enthousiast waren: dit zijn vaak de beste tips. Dus toen mijn vriendin laatst bij Mens en Kinders in Zwolle was en daar een leuke review over schreef voor op mijn blog, ontstond het idee om deze blog nóg waardevoller te maken en er meer kindvriendelijke horeca tips aan toe te voegen! Ik plaatste een vraagsticker in mijn story op Instagram en daar werd massaal op gereageerd. Ik ben dus niet zelf bij al deze locaties geweest (even voor de duidelijkheid, haha) en heb alles per provincie gerangschikt. Bij de één kun je terecht voor een uitgebreid diner, de ander is leuk voor koffie met een taartje en weer ergens anders scoor je een fijne lunch. De één heeft een soort van indoor binnenspeeltuin, terwijl bij de ander het vermaak vooral buiten gesitueerd is. Voor elk wat wils dus! Hopelijk zit er een leuk adresje voor je tussen en vul gerust aan als er een toffe tip ontbreekt! Nog belangrijk om te weten: het was voor mij onbegonnen werk om te achterhalen of onderstaande locaties rekening kunnen houden met allergieën. Die vraag kwam een aantal keer naar voren in de vraagsticker, maar die vermeldingen durf ik niet aan. Doe dus vooral zelf navraag in het geval van een allergie (er zijn er zóveel!). In een blog als deze sluipt gemakkelijk een foutje, dus bespeur je er één: let me know! Natuurlijk ben ik óók heel benieuwd naar aanvullende tips, die mag je achterlaten in een reactie onder deze blog. Zo kunnen we allemaal meelezen!

Kindvriendelijke horeca in Friesland - Mama's Meisje blog

Kindvriendelijke horeca in Friesland

Bij deze adresjes in Friesland kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

De Walrus – Sneek

Voor kinderen is er een leuke speelhoek aanwezig met van alles te doen. Ook worden er regelmatig op zondag speciale kindermiddagen met oppas georganiseerd. Terwijl de ouders ongestoord genieten van een lekkere lunch of diner, worden de kinderen vermaakt door te knutselen en lekkere dingen te maken in de keuken. Meer informatie vind je hier.

Omke Jan – Woudsend

Deze bourgondische ontmoetingsplek ligt aan het water en er is speelgoed aanwezig. Meer informatie vind je hier.

Om de dobben – Burgum

Vanaf het terras bij de brasserie is er goed zicht op de leuke speelweide. Meer informatie vind je hier.

Anne-Famkes Pleats – Stiens

Theetuin, speelboerderij én ijssalon: bij Anne-Famkes Pleats in Stiens is zelfs een pluktuin geopend ten tijde van het schrijven van deze blog! Er worden regelmatig leuke dingen georganiseerd, check hier voor meer info.

Paviljoen SALT – Terherne

Alleen al door het kijkje op het kidsmenu, proef je het kidsproof gehalte van Paviljoen SALT in Terherne. Hier staan niet alleen hele lekkere kidsproof gerechten op, maar bevat ook puzzels, tekeningen, raadsels én een toffe checklist. Springen op het springkussen, spelen in de kidshoek of een pepermuntje halen bij de kassa: check! Meer info vind je hier.

Stenen Tijdperk – Leeuwarden

Een gezellig speelcafé en winkel in één: dat is Stenen Tijdperk in Leeuwarden! Je kunt hier terecht voor koffie, thee, fris en een ruim aanbod aan zoetigheden, broodjes, tosti’s en pancakes. Er is zelfs een speciale kinder high tea! Meer informatie vind je hier.

Het Theehuis – Grou

Zoekende naar informatie over Het Theehuis in Grou kwam ik via Tripadvisor een foto van kleine speelhoek tegen. Op de lunchkaart staan enkele kidsmenu’s, op de dinerkaart niet. Meer informatie vind je hier.

Lazy Lemon – Leeuwarden

Lazy Lemon is een restaurant met speelhoek: er is een kidscorner aanwezig en ook een kindermenu. Dit kindvriendelijke horeca adresje werd meermaals getipt! Meer informatie vind je hier.

Markt 23 – Sneek

Markt 23 in Sneek werd veelvuldig getipt toen ik via Instagram vroeg naar kindvriendelijke horeca adresjes. Er is een speelhoek aanwezig en er schijnt regelmatig een Kidsclub georganiseerd te worden. Meer informatie vind je hier.

Farsk – Britswert

Farsk in Britswert is een winkel waar je duurzame cadeaus, hippe lifestyle-items, vintage vondsten en lokale producten en lekkernijen vindt. Aangrenzend aan de winkel is een koffiebar, waar kinderen zich kunnen vermaken met de boerderijdieren of natuurlijke speelelementen. Meer informatie vind je hier.

Speelboerderij Boer Bart – Rotstergaast

Een heerlijke lunchkaart vol lokale producten terwijl de kids zich vermaken op de speelboerderij? Dat kan bij Boer Bart in Rotstergaast! Meer informatie vind je hier.

La Fontaine – Heerenveen

Bij La Fontaine in Heerenveen is een speciaal kinderrestaurant voor de allerkleinsten. Niet alleen het kindermenu is uitgebreid, er is ook veel speelgelegenheid in dit restaurant met speelhoek! Meer informatie vind je hier.

Rainbow het happiness concept – Joure

Deze moest ik even opzoeken, want het valt niet helemaal onder kindvriendelijke horeca, maar ik wilde ‘m toch even benoemen. Bij Rainbow het happiness concept in Joure, dat binnenkort gelanceerd wordt, boek je namelijk een inhouse oppas terwijl jij geniet van me-time. Er is een kidsclub, er zijn diverse kidsactiviteiten en meer informatie vind je hier.

De Beren – Drachten

De vestiging van De Beren in Drachten is uitgerust met een kleine indoor speeltuin. Meer informatie vind je hier.

De Koppenjan – Jubbega

Op pannenkoekenboerderij De Koppenjan in Jubbega is er voor kinderen van alles te beleven. Naast smullen van een lekkere pannenkoek zijn er ook diverse activiteiten en is er een speelboerderij. Meer informatie vind je hier.

Restaurant met speelhoek Groningen - Mama's Meisje blog

Restaurant met speelhoek in Groningen

Bij deze adresjes in Groningen kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

Het Booze Wijf – Lauwersoog

Een superleuk kidsproof restaurant met indoor speelzolder, waterspeeltuin en strand naast het terras. Meer informatie vind je hier.

Brownies & Downies – Groningen

Bij Brownies & Downies in Groningen is een superleuk speelhoekje aanwezig in de vorm van een huisje. Meer informatie vind je hier.

Lekker Anderz – Stadkanaal

Bij Lekker Anderz in Stadskanaal werken talentvolle medewerkers die graag hun gasten in de watten leggen. Er is een superleuke speelhoek aanwezig voor de kleintjes! Meer informatie vind je hier.

Doppio – Groningen

Grote speelhoek voor kinderen waar ouders ook makkelijk bij in de buurt kunnen zitten. Aanrader dus! Meer informatie vind je hier.

Leuke adresjes in Drenthe uit eten met kinderen - Mama's Meisje blog

Leuke adresjes in Drenthe

Bij deze adresjes in Drenthe kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

Hunebedcity – Borger

In dit overdekte oerdorpje kan gespeeld worden in de indoor speelgrot terwijl de papa’s en de mama’s genieten van al het lekkers dat verkrijgbaar is in het lunchcafé. Meer informatie vind je hier.

Kabouterwoud – Zuidwolde

In dit kindvriendelijke pannenkoekhuis is alles ingericht in het kabouterthema. Er kan gespeeld worden op het indoor springkussen, met bouwblokken, loopfietsjes of door te bladeren in boekjes. Meer informatie vind je hier.

Bospaviljoen de Norgerberg – Norg

Met een speeltuin op de nabijgelegen camping voor de oudere kinderen, een restaurant met speelhoek voor de kleinere kids en stripboeken, speelgoed en kleurplaten in overvloed, valt de Norgerberg zéker onder kindvriendelijke horeca. Meer informatie vind je hier.

Kidsproof uit eten in Flevoland - Mama's Meisje blog

Kidsproof uit eten in Flevoland

Bij deze adresjes in Flevoland kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

Hans en Grietje – Zeewolde

In de top 3 van kindvriendelijke horeca staat Hans en Grietje wat bij betreft héél hoog. We zijn er dit voorjaar geweest, onze Hans en Grietje review lezen is dus de moeite waard om een indruk te krijgen van dit geweldige kidsproof restaurant!

Hans en Grietje Speeltuin Mamas Meisje blog

De Oude Bieb – Zeewolde

In dit koffiehuis heerst een huiskamersfeer en zit een restaurantje, een kringloopwinkel en een speelhoek. Ik las ook iets over een kast vol spelletjes die je er mag spelen. Meer informatie vind je hier.

Kindvriendelijke horeca in Overijssel - Mama's Meisje blog

Kindvriendelijke horeca in Overijssel

Bij deze adresjes in Overijssel kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

Mens en Kinders – Zwolle

Mijn vriendin bezocht Mens en Kinders in Zwolle en dat gaf aanleiding tot het maken van deze blog vol kindvriendelijke horeca tips! Zij schreef deze leuke review na haar bezoek:

“Een leuk, gezellig en lekker uitje met kinderen. Het is een combinatie van café, winkel en spelen. In het winkeltje kun je van alles vinden op het gebied van speelgoed, kinderboeken, babyspullen en kinderkleding. Op het moment van mijn bezoek een leuke korting van 50% op de zomercollectie. Achter het leuk ingerichte winkeltje bevindt zich een café. Deze is leuk en sfeervol ingericht. In het café zijn diverse speelhoekjes te vinden. Loop je het café door dan zit daarachter een gymzaal. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen terwijl jij een kopje koffie kunt drinken. Ze kunnen daar onder andere klimmen, klauteren, glijden, springen etc. Afhankelijk van de leeftijd kunnen ze zich hier goed alleen redden. Het leuke is dat je in het café een kaart hebt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Hier kun je onder andere heerlijke taartjes op vinden. Ook zijn er glutenvrije en suikervrije opties te vinden. Al met al een heerlijk plekje om met je kinderen een ochtend of middag heen te gaan. Er wordt op de site aangegeven dat je kunt reserveren omdat het op sommige dagen wel wat druk kan zijn. Dit leuke café is te vinden in Zwolle aan de Assendorperstraat 66. Je kunt voor de deur parkeren (€1,30 p/u max. 2 uur). Meer informatie vind je hier.”

Mens en Kinders Zwolle review ervaring beoordeling kindvriendelijke horeca tips - Mama's Meisje blog

Stoet – Enschede

Meermaals voorbij zien komen in de vraagsticker nadat ik vroeg naar kindvriendelijke horeca tips: Stoet in Enschede! Zowel op de website als op Instagram kan ik helaas weinig informatie vinden, maar afgaande op de tips van mijn volgers durf ik wel. Er staat sowieso kidsproof ‘stoet’ (= Twents voor brood) op de kaart en de website vind je hier.

Le Pompidou – Enschede

Een combi van grill en pannenkoeken én een restaurant met speelhoek: je vindt het allemaal bij Le Pompidou in Enschede. Dit restaurant ligt naast de kinderboerderij: perfect om je bezoekje mee te combineren! Meer informatie vind je hier.

Puik – Ommen

Of Puik in Ommen een restaurant met speelhoek is, daar kan ik niets over vinden. Wel lijkt het me sowieso een onmisbare uit deze lange lijst met kidsproof horeca tips, want ze hebben een speciale en diverse menukaart speciaal voor de jongste gasten! Meer informatie vind je hier.

Eastern Plaza – Bentelo

‘Van koekjes bakken tot een filmpje pakken’: bij Eastern Plaza in Bentelo vermaken de kinderen zich in de aanwezige KidsPlaza, geheel in Oosterse stijl. Meer informatie vind je hier.

Bardot – Enschede

Er is een speciale kinderkaart bij Bardot in Enschede. Ook is dit een restaurant met speelhoek voor de kinderen. Meer informatie vind je hier.

Kaamps – Deurningen

Landgoed Kaamps brengt het boerenleven dichterbij in de vorm van een streekwinkel, een Boer’n Brasserie, een Belevingsboulevard én een grote speeltuin met kinderboerderij. Meer informatie vind je hier.

Knetter – Hengelo

Bij Knetter in Hengelo kunnen kids een ‘versier je eigen cupcake’ van de kaart bestellen: deze winkel met zoet café verdient alleen al daarom een plekje tussen alle kidsproof horeca tips! Met speelhoek en spelletjes! Meer informatie vind je hier.

Frank & Charlie – Enschede

Frank & Charlie is een hippe, kleurrijke hotspot in Enschede waar speelgoed voor de kids aanwezig is! Meer informatie vind je hier.

Tante Stoof – Hellendoorn

Bij Tante Stoof in Hellendoorn is een prachtige, omheinde speeltuin waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken terwijl de ouders op het terras genieten. Ook ideaal voor familiefeestjes! Meer informatie vind je hier.

Sam Sam – Enschede

Een kinderhoek met speelgoed, boekjes en kleurplaten: Sam Sam in Enschede past dus perfect tussen deze kindvriendelijke horeca adresjes! Er is ook een speciale kinderkaart. Meer informatie vind je hier.

Troubadour – Tubbergen

De Troubadour in Tubbergen is echt een familierestaurant: zowel binnen als buiten is er veel speelgelegenheid. Een restaurant met speelhoek in de vorm van een klim- en klautergedeelte is altijd goed. Buiten kunnen de kinderen zich uitleven in de prachtige avontuurlijke speeltuin of bijvoorbeeld op de airtrampoline. Ook is er een speciaal kindermenu. Meer informatie vind je hier.

De Twee Wezen – Hengelo

Naast het loungegedeelte in De Twee Wezen zit een grote speelhoek voor kinderen. Ik heb er zelf al regelmatig gegeten en vind het een aanrader: het menu is mega uitgebreid! Reserveren is wel aan te raden, het is er vaak druk. Meer informatie vind je hier.

Pelle’s – Deurningen

Pelle’s in Deurningen is zéker een restaurant met speelhoek: er is een prachtige jungle waar kinderen kunnen spelen. Daarnaast is er buiten ook een speeltuin. Op het speciale kindermenu staan leuke gerechtjes voor de kleine eters, zowel voor lunch als diner. Bij ieder bezoek aan Pelle’s krijgt je kind een jungle sticker, die in een speciaal boekje geplakt kunnen worden. Alle tien de stickers gespaard? Dan krijg je een prachtige knuffel! Hiermee steunt deze kindvriendelijke horeca topper een goed doel. Meer informatie vind je hier.

Frans op den Bult – Deurningen

Hoewel Frans op den Bult bekend staat als truckerscafé, is dit toch echt een restaurant met speelhoek, eigen wandelbos én kindermenu! In het wandelbos zijn regelmatig nieuwe speurtochten: op dit moment is dat een vlinderpad. Superleuk om dus te combineren met een hapje en een drankje! Meer informatie vind je hier.

Woody’s House – Steenwijk

Bij Woody’s House in Steenwijk hebben ze niet alleen de Kids Only Specials op het menu staan. Na het eten kunnen de kinderen zich vermaken in de kinderfilmzaal terwijl de papa’s en mama’s nog even kunnen blijven tafelen. Een kindvriendelijke horeca tip dus! Meer informatie vind je hier.

Rouwers – Agelo

Naast een kleine overdekte speelruimte (met spelcomputers en een touch table) is er ook een gezellige kindvriendelijke speeltuin te vinden bij café-restaurant Rouwers in Agelo. Meer informatie vind je hier.

DIJK59 – Losser

Kindvriendelijke horeca tip voor bij mooi weer: DIJK59 in Losser! Je vindt hier een leuke buitenspeeltuin met goed zicht vanaf het terras. Ook is er een speciaal kindermenu. Meer informatie vind je hier.

Klein Afrika – Oldenzaal

Met een gebouw gemaakt van hout en veel Afrikaanse details waan je je even over de landsgrenzen tijdens een bezoek aan Klein Afrika in Oldenzaal. Met recht een kidsproof horeca tip, want je eet hier niet alleen heerlijk… Je kunt ook op expeditie in dierenpark Het Hulsbeek, spelen in de grote speeltuin en soms ook genieten van het Kidsclub programma! Meer informatie vind je hier.

De Vreugdehoeve – Zwolle

De Vreugdehoeve in Zwolle is een biologische schapenmelkerij waar ook een restaurant gevestigd is. Voor kinderen is er een grote buitenspeelplaats én een speciale kindermenukaart. Meer informatie vind je hier.

De Molenberg – Reutum

In mijn blog met gratis en low budget uitjes in Oost-Nederland noemde ik De Molenberg in Reutum ook al. Deze kindvriendelijke horeca locatie is perfect bij droog weer: in de grote speeltuin kan naar hartelust gespeeld worden terwijl de grote mensen zich vermaken op het terras. Meer informatie vind je hier.

Laurel’s – Raalte

Op zoek naar een leuk restaurant met speelhoek in Raalte? Dan is Laurel’s waar je zijn moet! In de grote speelhoek kunnen de kleinste eters zich vermaken en er zijn ook kleurplaten en spelletjes voor aan tafel. Ook is er een aparte kinderkaart. Meer informatie vind je hier.

De Rheezerbelten – Hardenberg

Bij het zien van de foto’s van kindvriendelijk restaurant De Rheezerbelten in Hardenberg, werd ik helemaal enthousiast. Want niet alleen is dit een restaurant met speelhoek, maar er is ook een prachtig vormgegeven speelbos met allerlei soorten houten speeltoestellen! Meer informatie vind je hier.

Tante Mien – Hardenberg

Bij Tante Mien in Hardenberg is een leuke speelhoek aanwezig. Ook de Kleine Mientjes menukaart is speciaal gericht op gerechtjes die bij de kleinste gasten in de smaak zullen vallen. Meer informatie vind je hier.

Hooge Esch – Buurse

Bij de Hooge Esch in Buurse smul je niet alleen van de lekkerste pannenkoeken, maar kan er ook zowel binnen als buiten gespeeld worden. Zelf heb ik al meermaals met de kinderen in dit kidsproof restaurant gegeten: tipje dus! Meer informatie vind je hier.

Bij Sem – Oldemarkt

Genieten doe je samen, dus óók met de kinderen, lees ik op de website van Bij Sem in Oldemarkt. Naast speciale kindergerechtjes op de kaart vind je hier ook een binnen- én buitenspeelplaats. Meer informatie vind je hier.

De Wolventuin – Stegeren

Een indoor speelparadijs met twee verschillende restaurants: dat is kindvriendelijk restaurant De Wolventuin in Stegeren. In dit geval kun je dus kiezen tussen pannenkoeken óf à la carte en daarnaast vermaken kinderen van verschillende leeftijden zich in de speelzone die voor hun leeftijdscategorie bedoeld is. Of dat nu in Teletubbieland is, waar het thema boerderij ontdekt kan worden, óf juist al klimmend en klauterend (tot 10 meter hoog!) voor de grotere kinderen. Meer informatie vind je hier.

Restaurant met speelhoek in Gelderland - Mama's Meisje blog

Restaurant met speelhoek in Gelderland

Bij deze adresjes in Gelderland kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

Di Verso (Het IJscafé) – Nunspeet

Bij Di Verso (Het IJscafé) in Nunspeet kunnen kinderen zich uitleven op het binnenspeelplein. Meer informatie vind je hier.

La Famiglia – Harderwijk

Zelf kan ik geen info vinden of La Famiglia in Harderwijk een restaurant met speelhoek is, maar het werd meermaals getipt. Meer informatie vind je hier.

Ziezo – Harderwijk

Bij Ziezo in Harderwijk kun je winkelen en lunchen combineren én is er een superleuke speelhoek aanwezig. Een aanvulling voor deze kindvriendelijke horeca tips dus! Meer informatie vind je hier.

Het Blok – Lichtenvoorde

De combi cadeauwinkel en lunchroom vind je ook bij Het Blok in Lichtenvoorde. Op hun website valt te lezen dat is een speciale speelhoek is met een speelgoedkeuken en dat er altijd wel iets te kleuren of te bouwen aanwezig is. Ook staan er speciale kindergerechten op de kaart. Een kidsproof adresje dus! Meer informatie vind je hier.

Streek – Culemborg

Wéér een parel van een kindvriendelijk restaurant met speelhoek: Streek in Culemborg. Al is speelhoek wel een understatement, want er is een enorme indoor speeltuin! Ook is er een speciaal kidsmenu voor zowel lunch als diner. Meer informatie vind je hier.

Meester Mokka – Doetinchem

Kindvriendelijke horeca komt in vele vormen, daar is Meester Mokka in Doetinchem het bewijs van! Naast kinderboeken en kado’s vind je er ook een koffiecafé met o.a. speciale kindercappuccino en iets lekkers geschikt voor kinderen. Meer informatie vind je hier.

De Blaauwe Kamer – Wageningen

Nog zo’n kidsproof restaurant: De Blaauwe Kamer in Wageningen. Bij lunch en diner mag je gebruik maken van de indoor speeltuin die op een aparte verdieping gesitueerd is. Met o.a. een peuterzone, een klimparadijs en een darkride met skelters (muntinworp). Meer informatie vind je hier.

Pannenkoekenhuis Kernhem – Ede

Zowel binnen (aparte speelkamer) als buiten (terras met speeltuin) is vermaak voor de kleinste gasten te vinden bij Pannenkoekenhuis Kernhem in Ede. Meer informatie vind je hier.

Dikke Dirck – Harderwijk

Bij Dikke Dirck in Harderwijk kijken de grote mensen hun ogen uit, maar er is ook aan kinderen gedacht. Dit is een restaurant met speelhoek waar kinderen zich kunnen vermaken tijdens een etentje. Meer informatie vind je hier.

Witte Wieven – Zwiep

Eentje uit eigen ervaring: een kindvriendelijk restaurant dat al superlang bestaat, want hier was ik al eens tijdens mijn schoolreisje in groep 8! En twee jaar geleden aten we er met mijn vriendinnen plus kindjes, die heerlijk konden spelen in de overdekte speelzaal. Buiten is trouwens ook van alles te beleven in de leuke speelplaats. Meer informatie vind je hier.

’t Jagersnest – Ermelo

In beide restaurantgedeeltes is een speelhoek voor kinderen aanwezig en ook buiten is een grote speeltuin met o.a. een zandbak, springkussen en voetbalgoals. Meer informatie vind je hier.

Pannenkoekenhuis de Huifkar – Putten

Pannenkoekenhuis de Huifkar in Putten is restaurant met speelhoek alsmede een speeltuin buiten. Meer informatie vind je hier.

SES – Putten

Gelegen aan de strandboulevard van Putten vind je SES. Aangrenzend aan het terras zijn diverse speeltoestellen op het strand te vinden. Meer informatie vind je hier.

Het Noorden – Aalten

Een speciale kinderkaart is aanwezig en bij mooi weer kan er heerlijk gespeeld worden in de speeltuin van dit kindvriendelijk restaurant. Meer informatie vind je hier.

Suzie’s Farm – Aalten

Bij Suzie’s Farm eet je gerechten die gemaakt zijn met ingrediënten van de eigen boerderij. Er is ook aan kinderen gedacht: naast een speciale kidsbox op het menu, is er ook Suzie’s Speeltuin. Meer informatie vind je hier.

Osteria Pomodore – Lent

Dat is pas kindvriendelijke horeca: een heus kinderrestaurant! Ik heb het over Osteria Pomodore in Lent, waar een speelhoek is voor kinderen, een loungehoek voor tieners (mét gratis wifi!) en kidsproof gerechten op de kaart staan. Check ook de vroege-vork-actie waarbij je extra vroeg uit eten kunt, rekening houdend met kleine kids! Meer informatie vind je hier.

De Brugkabouter – Eerbeek

Pannenkoekenrestaurant De Brugkabouter in Eerbeek beschikt over een binnen- en een buitenspeeltuin en er zijn tal van activiteiten te doen. Meer informatie vind je hier.

7 Continenten – Ede

In dit wereldrestaurant is een enorme speelruimte waar kinderen zich kunnen uitleven tijdens of na het eten. Meer informatie vind je hier.

Roadhouse – Arnhem

Op zoek naar een restaurant met speelhoek in Arnhem? Bij roadhouse is een compleet souterrain omgetoverd tot speelruimte geschikt voor kinderen tussen 3 en 16 jaar. Meer informatie vind je hier.

Buds Tolhuis no. 11 – Apeldoorn

Buds in Apeldoorn is een familierestaurant met een speelkamer waar kinderen zich kunnen uitleven. Ook is er een avontuurlijke speeltuin buiten. Meer informatie vind je hier.

Het Draakje – Hierden

Naast een speelstructuur voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, is bij Het Draakje in Hierden ook een speelhoekje met glijbaan voor de allerkleinsten te vinden. Meer informatie vind je hier.

Bij Jansen en Jansen – Gorssel

Kindvriendelijk restaurant in Gorssel: check! Bij Jansen en Jansen heeft een prachtige binnenspeelhal, bij mooi weer is er vermaak in de ruime buitenspeeltuin en zowel voor lunch als bij het buffet in de weekenden is er aan kinderen gedacht. Meer informatie vind je hier.

Fruittuin Verbeek – Oldebroek

Wat een idyllisch plekje! Bij Fruittuin Verbeek in Oldemarkt vind je naast een boerderijwinkel ook een Tuinkamer en terras. En aan die laatste grenst een prachtige speeltuin in de boomgaard. Meer informatie vind je hier.

Leuke adresjes in Utrecht uit eten met kinderen - Mama's Meisje blog

Leuke adresjes in Utrecht

Bij deze adresjes in Utrecht kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

KROAST – Amersfoort

Bij KROAST snappen ze wat er met kindvriendelijke horeca bedoeld wordt. Zij hebben het zogenaamde Glazen Huys gemaakt: een play area waar kinderen kunnen spelen. Met speelgoed, een tv, een racebaan, knutselmaterialen en een tipi. Op vrijdag en zaterdag is er tijdens het diner zelfs een nanny in huis! Meer informatie vind je hier.

Houtebout – Amersfoort

Een creatieve binnenspeeltuin die gemaakt is van gerecyclede en natuurlijke materialen en waar de ouders kunnen genieten van koffie en een gebakje. Klinkt als een onmisbare tussen deze kidsproof horeca tips! Meer informatie vind je hier.

De Moestuin – Utrecht

Bij lunchcafé De Moestuin in Utrecht is een leuke speelhoek ingericht en is ook buiten een mooie speeltuin. Meer informatie vind je hier.

Pand Pannenkoek – Schalkwijk

We have a winner: een restaurant met speelhoek waarin een caravan, een auto, een trekker én een boot staan om in te spelen. Hoe tof is dat? Ook buiten is een speeltuin! Meer informatie vind je hier.

Blik en Burgers – Zeist

Binnen is er een leuke speelhoek die vanaf 1 oktober opengaat, buiten is een grote speeltuin. Meer informatie vind je hier.

De Smickel – Soest

Een videokelder met spelcomputers en een speeltuin met springkussen, vogels en een mooi grasveld. Bij De Smickel in Soest zijn ook leuke kinderactiviteiten te reserveren. Meer informatie vind je hier.

Coffee Corazon – Amersfoort

Coffee Corazon in Amersfoort kun je met een gerust hart een kindvriendelijk restaurant noemen. Op de eerste verdieping is een grote kinderspeelhoek en op de begane grond is er zelfs een echte babykamer met commode. Er staan zelfs babyhapjes op het speciale kindermenu! Meer informatie vind je hier.

Eastern Plaza – Elst

Er is een Kidsplaza, zowel binnen als buiten speelruimte en er is een speciaal kinderbuffet aanwezig. Meer informatie vind je hier.

Downtown – Veenendaal

Bij Downtown in Veenendaal is een leuke speelhoek. Hierin worden ook regelmatig leuke voorleesochtenden georganiseerd die gratis toegankelijk zijn. Meer informatie vind je hier.

Eekhoeve – Veenendaal

Lekker lunchen samen met je kindje(s)? Dat kan bij Eekhoeve in Veenendaal. Er staan leuke kidsproof opties op de kaart en op de beleefboerderij vallen genoeg avonturen te sparen. Meer informatie vind je hier.

LEF! – Veenendaal

LEF! is een smoothie en lunchbar in Veenendaal met een leuke speelhoek. Er zijn kidsproof opties op de menukaart te vinden. Meer informatie vind je hier.

Hugo’s Pannenkoeken – Veenendaal

Spelen in de speeltuin of een filmpje kijken in de kinderbioscoop: Hugo’s Pannenkoeken in Veenendaal hoort ook bij deze kindvriendelijke horeca tips! Meer informatie vind je hier.

Jozef – Utrecht

Een leuk restaurant met speelhoek waar je met je kids terecht kunt voor ontbijt en lunch. Er is een kidsmenu en naast een mooie speelhoek zijn er ook leuke spelletjes aanwezig voor de oudere kinderen. Meer informatie vind je hier.

Buurten in de Bieb – Utrecht

Er zijn in totaal vier vestigingen van Buurten in Utrecht, allemaal betreft het een restaurant met speelhoek. Buurten in de Bieb, Buurten in Oost, Buurten in de Fabriek en Buurten in de Gaard. Allen hebben een uitgebreide kinderkaart, top dus! Meer informatie vind je hier.

SOIA – Utrecht

Leuke hotspot voor quality time met het hele gezin: SOIA in Utrecht. Vanaf het terras is de speeltuin goed te zien dus genoeg vermaak voor de kinderen. Meer informatie vind je hier.

Tuincentrum Huiting – Vianen

De Schenkerij bij Tuincentrum Huiting in Vianen heeft een nieuwe, natuurlijke speeltuin en de foto’s zien er echt prachtig uit. Meer informatie vind je hier.

Kidsproof uit eten in Noord-Holland

Kidsproof uit eten in Noord-Holland

Bij deze adresjes in Noord-Holland kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

Villa Zoethout – Alkmaar

Een kindvriendelijke horeca tip in Noord-Holland die meermaals genoemd werd, is Villa Zoethout in Alkmaar. Kids kunnen zowel binnen (in leuke speelhuisjes) als buiten (op trampolines) spelen en er is een uitgebreide kinderkaart. Meer informatie vind je hier.

Uma – Alkmaar

Kidsproof restaurant Uma in Alkmaar heeft niet alleen speciale kinder-eetstokjes klaarliggen én populaire kindergerechtjes op de kaart… Er is een speciale kinderkamer met spelcomputer, speelgoed en bouwblokken, maar ook de mogelijkheid om film te kijken. Meer informatie vind je hier.

Turf – Hoorn

Bij Turf in Hoorn staat een vinkje achter kindvriendelijk restaurant, want zij hebben gewoon een zandbak ín het restaurant voor de kleintjes! Meer informatie vind je hier.

Pof – Amsterdam

Een bezoekje aan Pof Amsterdam combineer je makkelijk met spelen bij Natuurspeeltuin Noordoogst. Er staan kindergerechtjes op de kaart met grappige namen. Meer informatie vind je hier.

Smid – Purmerend

In Purmerend vind je een restaurant met speelhoek genaamd Smid. Zo hoeven de kids niet aan tafel te blijven zitten! Meer informatie vind je hier.

Ridderikhoff – Hoorn

Meermaals genoemd tussen de kidsproof horeca tips via Instagram: restaurant met speelhoek Ridderikhoff in Hoorn. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer informatie vind je hier.

OASE – Schellinkhout

Een speelkeukentje, knutselgerei en puzzels of een leuk bordspel: restaurant met speelhoek OASE in Schellinkhout heeft ook aan de kleintjes gedacht. En niet alleen binnen, want buiten is een heerlijke speeltuin met glijbaan, speelhuisje, klimtoestel en schommel. Meer informatie vind je hier.

Bruis – Blaricum

Heb je het over een kindvriendelijk restaurant, dan heb je het over Bruis in Blaricum. Wat nou ‘restaurant met speelhoek’? Zij hebben een speeltuin, een funfloor met tunnelwand, een gamezone én een bioscoop. Als dat geen feest wordt! Meer informatie vind je hier.

Your Coffee – Hilversum (vestiging Kerkstraat)

‘Niet de Gijsbrecht, maar die andere’, stond er in de vraagsticker waarin ik vroeg naar kidsproof horeca tips. Op de derde verdieping is een kinderspeelparadijs met zitplek voor ouders. Meer informatie vind je hier.

Onder de Platanen – Velsen Zuid

Voorheen was Onder de Platanen een pannenkoekenhuis, maar tegenwoordig staan er allerlei gerechten op de kaart: óók voor kinderen. Er is een grote speeltuin bij. Meer informatie vind je hier.

Pannenkoeken Paviljoen – Cruquius

In dit kidsproof restaurant is een kleine speelruimte voor de kleintjes. Buiten, aangrenzend aan het terras, is een speeltuin met schommels, een glijbaan en trampolines. Er zijn leuke gerechten op het kindermenu te vinden waarbij je in sommige gevallen ook een cadeau mag uitkiezen! Meer informatie vind je hier.

Brownies & Downies – Alkmaar

Brownies & Downies in Alkmaar is een restaurant met speelhoek van groot formaat. Je vindt er niet alleen speelgoed, maar ook een boekenkast, verkleedhoek, kinderbar en nog meer speelgoed! Meer informatie vind je hier.

Brownies & Downies – Haarlem

Brownies & Downies zie je verschillende keren voorbij komen tussen deze kindvriendelijke horeca tips. Geen wonder, want in bijna elke vestiging is er sprake van een restaurant met speelhoek. In Haarlem is ook een speelhoek voor de kleintjes te vinden. Meer informatie vind je hier.

Stroming – Heerhugowaard

Er is een leuke speelkeuken voor kinderen en er staan kidsproof opties op het menu. Meer informatie vind je hier.

Meneer Paprika – Haarlem

Speelgoedwinkel meets kindvriendelijke horeca: Meneer Paprika in Haarlem heeft een kindvriendelijk café! Hier mogen kinderen zich lekker uitleven zonder veroordelende blikken van andere ouders. Spelen staat centraal! Meer informatie vind je hier.

Venneper Lodge – Nieuw Vennep

Kinderhoek: check. Buitenspeeltuin: check. Bioscoop: check. Weer zo’n parel tussen deze kidsproof horeca tips! Meer informatie vind je hier.

Bij Ernst – De Rijp

Bij Ernst is een restaurant met speelhoek in De Rijp. Er is ook een kindermenu. Meer informatie vind je hier.

Ootje Konkel – Scharwoude

Bij Ootje Konkel in Scharwoude is een prachtige speelhoek aanwezig en worden kleintjes na afloop van het eten verrast met een ‘cadeautje van Ootje’. Meer informatie vind je hier.

Bleij – Heemskerk

Aan de vrolijke foto’s op de website van Bleij te zien, hebben we weer een kindvriendelijk restaurant te pakken! Spelen in de speelhoek of in de grote speeltuin grenzend aan het terras: kinderen vermaken zich hier gegarandeerd. Meer informatie vind je hier!

Kindvriendelijke horeca in Zuid-Holland - Mama's Meisje blog

Kindvriendelijke horeca in Zuid-Holland

Bij deze adresjes in Zuid-Holland kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

Boomhuttenclub – Den Haag

Hoe tof is het om te spelen in een restaurant met speelhoek waar houten boomhutten staan? En tijdens het spelen kunnen de ouders genieten van ontbijt, lunch of een lekkere borrelhap. Meer informatie vind je hier.

Spazio – Rotterdam

Bij Spazio in Rotterdam is een ruime speelhoek ingericht voor kinderen. Ook buiten is er een veilige speeltuin met uitzicht op de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport. Meer informatie vind je hier.

’t Nestje – Zoetermeer

’t Nestje is geen restaurant met speelhoek, maar een gezellig familie café waar je kunt ontbijten en lunchen. Er is een speelplein, een verschoningsruimte en er is een winkel vol met unieke merkjes. Meer informatie vind je hier.

Keck – Gouda

Spelen, klimmen, klauteren: dat kan, naast lunchen, taart eten en koffie drinken, allemaal bij Keck in Gouda! De speciale Play Ground is perfect voor kids om zich uit te leven. Meer informatie vind je hier.

Skål – Ouddorp

Een restaurant met speelhoek in Zuid-Holland? Bij Skål in Ouddorp is een unieke binnenspeeltuin: een overdekte zandbak met klimtoren en glijbaan. Meer informatie vind je hier.

Mamamo – Rotterdam

Mamamo in Rotterdam is een kindvriendelijke koffiebar én kadowinkel. Hier kunnen kinderen lekker spelen terwijl jij geniet van je koffie. Meer informatie vind je hier.

Lievelingetjes – Lisse

Lievelingetjes in Lisse is een kinderwarenhuis met een tearoom. Daarin is een fantastische grote speelhoek te vinden waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Meer informatie vind je hier.

Kersvers – Alphen aan den Rijn

Een kindvriendelijk kindercafé in Alphen aan den Rijn: dat moet Kersvers zijn! Naast de aparte kinderkaart zijn er verkleedkleren en zelfs een glijbaan! Naast het kindercafé vind je de kids conceptstore, ook leuk om even een kijkje te nemen! Meer informatie vind je hier.

Werelds Inside – Middelharnis

Super sfeervolle lunchroom met ruime speelhoek, bioscoop én gamewall. Meer informatie vind je hier.

Zout – ’s Gravenzande

Tegenover Eetcafé Zout zit Speelcafé Zout: een animatieruimte waar altijd een feestje wordt gebouwd terwijl de ouders zitten te eten! Van mega-mini-disco tot een knutselfestijn en van een stoepkrijtwedstrijd tot een ronde Oud-Hollandse Spelletjes. Klinkt als een kindvriendelijk restaurant! Meer informatie vind je hier.

Pex – Den Haag

Bij Pex in Den Haag kun je gezellig eten, drinken én spelen. Het ligt in een bosrijke omgeving en er is een mooi buitenspeeltuin. Meer informatie vind je hier.

Jordy’s Bakery – Rotterdam (Kralingen)

Bij Jordy’s Bakery in de Rotterdamse wijk Kralingen is een ruime speelhoek mét een box voor de allerkleinsten. Meer informatie vind je hier.

Juffrouw van Zanten – Rotterdam

Er zijn al drie vestigingen van Juffrouw van Zanten in Rotterdam en in september 2023 opent er een vierde. In Kralingen en West is een speelhoek aanwezig, over de andere locaties kon ik daar geen info over vinden. Meer informatie vind je hier.

Plek – Roelofarendsveen

Kidscafé Plek bevindt zich op de eerste etage van het ouder-kindcentrum in Roelofarendsveen. Er is een geweldige speelplek voor kinderen en je kunt er genieten van koffie en een taartje. Meer informatie vind je hier.

De Beslagkom – Katwijk

Een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin waar kinderen een gouden munstuk krijgen bij een kindergerecht. Dit kan na afloop worden ingewisseld voor een cadeau naar keuze! Meer informatie vind je hier.

Mahoe – Oud Beijerland

Mahoe is een kindvriendelijke lunchroom met vega(n) kindergerechten op het menu. Er is een speelhoek en een winkel met duurzaam speelgoed. Meer informatie vind je hier.

Restaurant met speelhoek in Zeeland - Mama's Meisje blog

Restaurant met speelhoek in Zeeland

Bij deze adresjes in Zeeland kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

’t Lokaaltje – Middelburg

’t Lokaaltje in Middelburg is een kindercafé waar kinderen kunnen spelen in de uitgebreide speelhoek. Kinderen mogen ook cupcakes versieren. Meer informatie vind je hier.

Vierlinden – Goes

Een eeterij en spelerij: Vierlinden in Goed is écht een onmisbare tussen alle kidsproof horeca tip! Bomvol klim-, klauter-, glij- en verstopplezier en met uitgebreide eetmogelijkheden. Meer informatie vind je hier.

Hof Poppendamme – Grijpskerke

Hof Poppendamme is geen restaurant met speelhoek, maar met een speelboerderij waar je onder iedere weersomstandigheid terecht kunt! Zowel buiten in de struintuin, tussen de dieren of op het luchtkussen als in de ontdekfabriek op de eerste verdieping of bij een knutselproject in de mooie kas. Meer informatie vind je hier.

Kaslokaal – Oostkapelle

In de tuin van Kaslokaal Oostkappelle staan houten speelhuisjes en maken kinderen plezier op de schommel. Meer informatie vind je hier.

Leuke adresjes in Noord-Brabant uit eten met kinderen - Mama's Meisje blog

Leuke adresjes in Noord-Brabant

Bij deze adresjes in Noord-Brabant kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

Bij de Neut – Westerhoven

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in Noord-Brabant? Dan is Bij de Neut in Westerhoven een goede optie: er is genoeg speelruimte in de vorm van klimtorens, glijbanen en een kabelbaan in de mooie binnenspeeltuin! Meer informatie vind je hier.

Koks – Gemert

Zowel binnen als buiten is speelruimte bij Koks in Gemert. Er is een gloednieuwe ruime buitenspeeltuin en ook binnen is eindeloos vermaak. Check ook het uitgebreide kidsmenu! Meer informatie vind je hier.

BOEIEN – Drimmelen

Bij kidsproof restaurant hebben ze gezorgd voor een mooie speelruimte waarin geklommen en geklauterd kan worden. Het is top voor kids en als de kids tevreden zijn, kunnen de ouders genieten! Meer informatie vind je hier.

Het Spoor – Sprang-Capelle

Kindvriendelijk restaurant Het Spoor bevindt zich in een voormalig station en ze hebben er ook aan de kleinste gasten gedacht! Er is een gezellige speelkamer in junglesfeer waar geknutseld kan worden samen met een kinderjuf, waar leuke spelletjes te spelen zijn op touchscreens en waar kinderen film kunnen kijken of op de Playstation kunnen spelen. Meer informatie vind je hier.

Charlie’s – Schaijk

Charlie’s in Schaijk is een verrassend familierestaurant dat zeker niet mag ontbreken tussen de kidsproof horeca tips in Noord-Brabant! Naast lekker eten kunnen de kinderen zich hier uitleven in het indoor-klimbos, funbowlen, losgaan op het springkussen of in het outdoor spray-park! Meer informatie vind je hier.

Bam! – Tilburg

Bij Bam! in Tilburg kun je terecht voor brood, brunch en borrel en je kunt je kinderen gewoon gezellig meenemen. Er is een gezellige speelhoek waar ze zich kunnen vermaken terwijl jij geniet van één van de homemade lekkernijen. Meer informatie vind je hier.

Cucina Basta! – Leende

Cucina Basta! is een familierestaurant in Leende waar je met het hele gezin kunt genieten van Italiaanse lekkernijen. Niet alleen eten kinderen t/m 3 jaar gratis mee en betaal je voor kinderen van 4 t/m 11 jaar maar €2 per levensjaar, er is ook een speelhoek! Met ballenbak, PlayStation én TikTok wall. Meer informatie vind je hier.

De Zeven Geitjes – Tilburg

Bij mooi weer kan bij De Zeven Geitjes in Tilburg gespeeld worden in de grote speeltuin mét kasteel, in de waterspeeltuin of tijdens een potje minigolf. Meer informatie vind je hier.

De Gerrithoeve – Oisterwijk

De Gerrithoeve in Oisterwijk is niet alleen een restaurant met speelhoek: er is een geweldige speelboerderij! Ook is er een kabouterpad en als je langer wilt genieten, is er zelfs een camping. Meer informatie vind je hier.

Het Ketelhuis – Tilburg

Kinderen kunnen lekker ravotten bij Het Ketelhuis in Tilburg: zowel in de buitenspeeltuin als boven in de speelruimtes. Meer informatie vind je hier.

De Eetkaamer – Uden

Tussen de kidsproof horeca tips stond De Eetkaamer meermaals genoemd. Er is een speciale ‘Speelkaamer’ voor de kleinste kids waar ze kunnen spelen met blokken of met het schip. Voor de grotere kinderen is er een mooi klimparcours met glijbaan en allerlei toffe spelletjes op de muren en de schermen. Meer informatie vind je hier.

D’n Kleine Dommel – Nuenen

Een kidsproof restaurant in Nuenen is D’n Kleine Dommel. Een gezellig familierestaurant waar kinderen zich kunnen vermaken in de speeltuin of speelkamer en waar ze een speciaal kindermenu hebben. Meer informatie vind je hier.

Donker & Blond – Etten-Leur

Bij Donker & Blond in Etten-Leur is een grote speelhoek voor kinderen aanwezig. Meer informatie vind je hier.

De Oude Maas – Macharen

Een restaurant met speelhoek in Macharen? Zeg maar gerust speelparadijs, want bij De Oude Maas hebben ze een gigantische speelhal. Meer informatie vind je hier.

Het Venster – Vinkel

Bij dit gezellige boerderijterras kunnen kinderen zich bij mooi weer vermaken in de speel- of dierenwijde buiten. Het terras is overdekt, maar bij koud weer kun je ook een plekje bij de warme kachel zoeken terwijl je kleintje zich vermaakt in het speelhoekje. Meer informatie vind je hier.

De Financiën – Loon op Zand

De Financiën is een kidsproof pannenkoekrestaurant vlakbij De Efteling. Hier kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin buiten óf binnen! Meer informatie vind je hier.

De Laegt – Almkerk

Kinderen vermaken zich in de speeltuin of op de kinderboerderij bij kindvriendelijke horeca tip De Laegt in Almkerk! Meer informatie vind je hier.

Spruit – Breda

Spruit is een kindvriendelijk restaurant met heerlijke verse producten, gericht op de jonge ouder. Je kunt je kleintje lekker meenemen: er is voldoende ruimte voor kinderwagens en een gezellige speelhoek. Ook worden er regelmatig events voor jonge ouders georganiseerd. Meer informatie vind je hier.

JanenAlleman – Breda

Bij JanenAlleman hebben ze een leuk kidsmenu en kunnen de kinderen zich vermaken in de speelhoek. Er werken enthousiaste jongens en meiden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer informatie vind je hier.

CIS – Boxtel

Bij CIS in Boxtel is een speeltuin met trampoline. Meer informatie vind je hier.

Kidsproof uit eten in Limburg - Mama's Meisje blog

Kidsproof uit eten in Limburg

Bij deze adresjes in Limburg kun je met een gerust hart met je kinderen aanschuiven:

Confetti – Maastricht

Confetti in Maastricht is een kids conceptstore en family café in één. Hier kunnen ouders en kinderen genieten van ontbijt, lunch of gebakje. Er is een leuke speelhoek! Meer informatie vind je hier.

Playcafé – Heerlen

Dit is weer zo’n pareltje in deze lange lijst met kindvriendelijke horeca adresjes… Het Playcafé in Heerlen is een unieke speelplaats voor kinderen tot en met 5 jaar. Zij kunnen hier heerlijk spelen en ondertussen kunnen de ouders ontbijten, lunchen of genieten van een high tea. Meer informatie vind je hier.

Cotton Candy – Sittard

Bij Cotton Candy in Sittard kun je – naast exclusieve, duurzame kindermode shoppen – genieten van een kopje koffie, verantwoord gebak of een lekkere kindvriendelijke lunch. De kinderen vermaken zich ondertussen in de speelhoek. Meer informatie vind je hier.

BloeteVoetenHut – Brunssum

De BloteVoetenHut ligt aan het begin van het BloteVoetenPark en hoewel de naam anders doet vermoeden, mogen de schoenen gewoon aanblijven. Vanaf het terras is er goed zicht op de speeltoestellen en er zijn regelmatig leuke activiteiten voor peuters en kleuters, zoals voorleesochtenden, knutselactiviteiten enz. Meer informatie vind je hier.

De Perdstal – Venray

Bij kidsproof restaurant De Perdstal in Venray smult het hele gezin van de lekkerste pannenkoeken. Er is een speelzolder voor de kinderen en er is ook een kabouterpad! Meer informatie vind je hier.

Bagels & Beans – Roermond

Bagels & Beans vestigingen vind je natuurlijk verspreid door het hele land, maar de vestiging in Roermond werd genoemd toen ik vroeg naar kidsproof horeca tips. Er is een gezellige speelruimte voor kinderen aanwezig! Meer informatie vind je hier.

Van der Valk – Venlo

Eten bij Van der Valk staat over het algemeen bekend als kidsproof en bij het restaurant in Venlo hoeven de kleintjes zich niet te vervelen. Buiten is een speeltuin met schommel, klimrek en glijbaan. Binnen is een speelkamer ingericht met speelgoed, een tv en PlayStation. Meer informatie vind je hier.

Kodoo – Sittard

Bij kindvriendelijk wereldrestaurant Kodoo in Sittard is er voor kinderen een ruime speelruimte met o.a. een mini draaimolen, klimrekken en een trampoline. Meer informatie vind je hier.

Welke kindvriendelijke horeca hotspot zou jij aan deze lange lijst met tips willen toevoegen? Ik lees het graag in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog