Samenwerken met een mamablogger

Wil je samenwerken met een mamablogger? Op mijn Mama & Lifestyle blog vertel ik niet alleen over mijn ervaringen als moeder, ook kun je er lezen over verschillende onderwerpen die passen binnen het thema ‘budget’ en mijn persoonlijke interesses. Onderwerpen die veelal aan bod komen, zijn betaalbare fashion, uitjes (alsmede weekendjes weg en vakanties), kinderboeken, boodschappen, personal finance en meer. In de afgelopen 7 jaar verschenen er meer dan 1700 artikelen en groeiden mijn social media kanalen. Ik ontwikkelde mijn eigen stijl en besteedde veel aandacht aan de opmaak van mijn website, kwaliteit van het beeldmateriaal en het neerzetten van Mama’s Meisje als merk. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij mijn volgers én diverse bedrijven.

Contact opnemen met Mama’s Meisje

Maandelijks bezoeken gemiddeld 15.000 unieke bezoekers mijn mamablog. Op Instagram heb ik meer dan 29.000 volgers. Mama’s Meisje staat open voor samenwerking, het bezoeken van events, persreizen, het organiseren van winacties, voor advertorials en het schrijven van reviews. Ook samenwerken met een mamablogger door het inzetten van mijn kanalen op Instagram of Facebook behoort tot de mogelijkheden en is een veelgevraagde combi. Ik heb de e-learning van Influencer Regels met positief resultaat doorlopen en ben in het bezit van het ‘certified influencer 2024′ certificaat.
Wil je een mediakit ontvangen?  Heb je vragen, opmerkingen of tips? Of wil je samenwerken met Mama’s Meisje, heb je ideeën? Ik kijk ernaar uit jouw ideeën en wensen te horen en jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij mijn volgers.
Stuur vrijblijvend een mail naar info@mamasmeisje.com
– Mama’s Meisje staat ingeschreven bij de KvK –

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van een artikel op mijn blog? Schroom dan niet me te berichten.

Mama’s Meisje heeft al vele leuke samenwerkingen gehad met uiteenlopende merken en bedrijven. Dit zijn o.a: 

momfluencer mamablogger nederland samenwerken samenwerking tarieven mommy influencer contact 2023 - Mama's Meisje blog

Action Vakantiepark SallandshoeveLEGO House (Billund)
Wehkamp – VenetaPreston Palace

mogelijkheden samenwerking Mama's Meisje blog 2023 - Mama's Meisje blog

Kruidvat | Je Eigen Taart | Intratuin
Bristol | Paprika Fashion  | Trixie Baby

voorbeelden collab advertorial gesponsorde post Instagram social media blog mamablog mamablogger 2023 - Mama's Meisje blog

HelloFresh | Recreatiepark De Boshoek | Volt Kinderboeken
Schuurman Schoenen | Achaté Kindertablet |  DE Cadeaukaart

& meer…

Bloggen voor jouw website

Is samenwerken met een mamablogger geen optie voor jou maar wil je je eigen website een boost geven? Naast bloggen op mijn eigen blog, is het ook mogelijk om een door mij geschreven blog aan te leveren voor jouw website! Neem voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen gerust contact op.

liefs karin - Mamas Meisje blog

pinit fg en rect red 28