Nog zo’n topper die ik mag weggeven tijdens deze Sint winweek: VTech Marco’s Pizzaparadijs! In deze blog vertel ik alles over dit leuke speelgoed én geef ik er ook eentje weg… Doe je mee?

Samen spelen

Als moeder van drie dochters vind ik het zo leuk om te zien welke verschillende fases ze doorlopen! Waar eerst vooral Suus en Niene samen speelden, verschuift dat nu weer een beetje. Inmiddels is Suus van 7 jaar steeds meer met haar eigen dingen bezig zoals lezen, schrijven en knutselen. En spelen Niene (5) en Linn (3) steeds meer samen. Zij kunnen dan helemaal opgaan in hun rollenspel en dan krijg ik bijvoorbeeld kopjes ’thee’ en ’taartjes’ aangeboden, want dan spelen ze ‘restaurantje’. Wel een budgetproof adresje hoor, want ik krijg altijd meer wisselgeld terug dan het bedrag dat ik moest betalen, haha! Hoe leuk is het dan dat ze binnenkort hun menukaart kunnen uitbreiden met pizza? Nu het frissere najaar is begonnen, spelen de meiden automatisch meer binnen en met VTech Marco’s Pizzaparadijs wordt samen spelen een feestje! Ik vertel je er in deze blog graag meer over én mag er eentje weggeven… Mama mia!

Review VTech Marco's Pizzaparadijs ervaring beoordeling mamablogger - Mama's Meisje blog

Leuk speelgoed voor kleine pizzabakkers

Wie kent de VTech Schep & Leer IJskokar niet? Een poos geleden bracht VTech deze uit en dat bleek een enorm succes! Dit is één van de varianten met hetzelfde ‘model’ die ontzettend populair is: zo ook de VTech Gril & Leer Barbecue die wij vier jaar geleden ontvingen. Nu is er weer een topper aan de collectie toegevoegd: VTech Marco’s Pizzaparadijs. En eerlijk is eerlijk: VTech heeft zichzelf weer overtroffen! Wederom is dit speelgoed namelijk mega interactief: de pizzakar benoemt bijvoorbeeld de verschillende toppings. Natuurlijk op de manier die we van VTech gewend zijn: met vrolijke liedjes, stemmetjes en geluidjes! De klant zoekt toppings uit, de pizza wordt door de pizzabakker belegd en dan gaat de pizza in de oven. Als de pizza klaar is, drukt de pizzabakker op het belletje. Eet smakelijk, volgende klant! Ik heb zo’n vermoeden dat wij dit najaar heel veel pizza gaan eten… Ontzettend leuk speelgoed voor kleine pizzabakkers! Nog even alle specificaties op een rijtje:

 • VTech Marco’s Pizzaparadijs wordt geleverd met vier pizzapunten, zes toppings, tien biljetten, vijf munten, één bord, één pizzasnijder, één potje strooikaas, één pizzaplank en één pizzadoos.
 • Door goed te luisteren en de instructies die Marco’s Pizzaparadijs geeft, te volgen, maakt je kindje bestellingen klaar voor klanten.
 • De interactieve pizzaschep herkent de verschillende toppings en vertelt dan over cijfers, kleuren, etenswaren en nog veel meer. Daarnaast zijn er vele gezongen liedjes en hoort je kindje nog meer grappige geluidjes, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes door aan de temperatuurknop te draaien of de oven open en dicht te doen.
 • Het volume van VTech Marco’s Pizzaparadijs is regelbaar. De teksten en liedjes zijn in het Nederlands en om batterijen te besparen, schakelt de pizzakar uit als er enige tijd niet mee gespeeld is.
 • Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
 • Er zijn 3 AA batterijen ingesloten (wel handig om te weten, voor wanneer ze aan vervanging toe zijn).
 • Uit eigen ervaring: speelgoed van VTech is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en kan tegen een stootje!
 • VTech Marco’s Pizzaparadijs is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkel en online. Adviesprijs: €70.

Leuk speelgoed voor kinderen die van rollenspellen houden - Mama's Meisje blog

WIN: VTech Marco’s Pizzaparadijs

Niet alleen onze meiden ontvingen deze leuke speelset: ook jij maakt kans op VTech Marco’s Pizzaparadijs (t.w.v. €70)! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee:

 • Het volgen van Mama’s Meisje op Facebook of Instagram wordt gewaardeerd :)
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op VTech Marco’s Pizzaparadijs!
 • Vul een geldig e-mailadres in, zodat ik je een berichtje kan sturen als je de winnaar bent! Meedoen kan tot en met 29 november 2023. De winnaar krijgt uiterlijk 1 december bericht via e-mail.
 • Let op: de winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer