Wist je dat ze bij Wibra hele leuke meisjeskleding hebben? En bij Kruidvat allerlei Lief! spulletjes in de folder stonden? Tijdens mijn vakantie vorige week bracht ik weer eens een bezoekje aan deze winkels en ook aan de Action. Ik ging erheen om een paar verpakkingen met geparfumeerde luierzakjes te halen, maar ik kwam thuis met… Kijk maar mee! 

Lief! spulletjes bij Kruidvat

Bij Kruidvat stonden allerlei leuke Lief! spulletjes in de folder. Ik was natuurlijk weer veel te laat, maar ze hadden nog vrolijke roze slabbertjes en een paar bordjes en een beker. Die heb ik dus meegenomen en kwamen meteen van pas tijdens het verjaardagsweekend: handig voor de kindjes die op visite waren!

Shoplog juni 2017

Kaarsjes en decoratie bij Action

Wispelturig als ik ben, vond ik het weer tijd voor nieuw spul op tafel. Tja, dit in combinatie met een bezoekje aan de Action, dat staat garant voor volle tassen. En ik kwam alleen voor luierzakjes…

Shoplog juni 20172

Ik kocht een mandje voor in de badkamer, voor Suus haar shampoo en badspeelgoed. Ook de rietjes zijn voor Suus, voor haar verjaardag over een maandje! Het thema ga ik nog niet verklappen ;) Het blok met verschillende papieren bladen kocht ik voor de blog. Ik maak wel eens productfoto’s voor reviews en dan gebruik ik ze graag! Ik kocht ook een big shopper met een zomers printje, want ik moest nog meer meezeulen:

Shoplog juni 20173

Het houten plateau met metalen pootjes past helemaal bij het stijltje wat ik langzaam aan probeer door te voeren in huis. Zowel verkrijgbaar met zwarte als met witte pootjes. Ik kocht diverse kaarsenhouders en 2 glazen potten met vrolijke prints! Hoe dat geheel eruit ziet? Kijk en aanschouw:

SAM 2876

SAM 2875

De houten met lichtroze kaarsenstandaard is afkomstig van Wibra. De houten ketting had ik al eens eerder gekocht bij Action. De cactus, de roze kaars, de ronde plank en het glazen potje met hartjeshangertje kocht ik al eerder bij diverse winkels.

Babykleertjes bij Wibra

Shoplog juni 20171

Al eerder kocht ik hele leuke kleertjes voor Suus bij Wibra. En hoewel ze de kast vol heeft (it wasn’t me), kon ik dit echt niet laten hangen. Een stoere jumpsuit in zwart witte print, mét knoopjes onderin die het verschonen makkelijk maken. Als laatst kocht ik dit stoere zwart wit gestreepte t-shirtje. Streepjes zijn helemaal hip, maar Suus heeft bijna alleen blauw witte of roze witte gestreepte items. Een beetje variatie dankzij Wibra!

Wat vind je van de items in deze shoplog? Koop jij wel eens kinderkleding bij Wibra? Kom je ook altijd met teveel spullen thuis als je bij Action bent geweest? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin