Ben je zwanger of pas bevallen? Dan heb ik misschien wel een leuke tip voor je! Ik haalde de Eerste Duizend Dagen Doos op en laat in deze blog de Etos babybox inhoud zien. De gratis variant is weg, voor deze betaal je €4,95: is dat het waard? Kijk maar mee!

Eerste Duizend Dagen Doos

Of ik blij werd van de diverse zwangerschapspakketten die je kunt aanvragen als je in verwachting of pas bevallen bent? Zeker! Mijn laatste zwangerschap is alweer vier jaar geleden en destijds was o.a. de Etos babydoos gratis aan te vragen. Nu is deze uit het assortiment, maar er is sinds kort een heel leuk alternatief voor teruggekomen. Hoewel de tijd van zwangerschapsboxen en gratis babydozen voor mij tot het verleden behoort, blijf ik natuurlijk een mamablogger. Zodoende werd ik helemaal enthousiast toen ik begin februari de zondagse Foldertips ging maken en de Eerste Duizend Dagen Doos van Etos en Naïf in de folder spotte. Ik bestelde ‘m direct online via de website en na enkele weken wachten kon ik ‘m vandaag ophalen. In deze blog vertel ik het grote verschil met de vorige en laat ik de Etos babybox inhoud uitgebreid zien! Is het het geld waard?

Eerste Duizend Dagen Doos - Mama's Meisje blog

Etos Naïf babybox aanvragen

De gratis Etos babydoos heeft plaatsgemaakt voor de Etos Naïf babybox. Het grote verschil met de vorige? De Etos babybox is niet meer gratis, maar verkrijgbaar voor een bedrag van €4,95. Samen met Naïf richt Etos zich met de komst van de box op de eerste 1000 dagen van je kindje: in deze dagen wordt de basis van de toekomst voor je kleintje gelegd. Zij wilden een box aanbieden vol met kwalitatieve, fijne en handige producten op het gebied van voeding, verzorging en slaap die je als ouder in iedere fase een beetje op weg helpen. Je bestelt de Eerste Duizend Dagen Doos online en zoals ik al vertelde, hebben een heleboel mommy’s (to be) dat direct gedaan. Daardoor is er momenteel een wachtlijst: wanneer de box weer op voorraad is, ontvang je een mail. Zodra de babybox voor je klaarligt, kun je ‘m afhalen bij het door jou geselecteerde Etosfiliaal. Daar laat je de bevestigingsmail zien, scan je je Etos klantenkaart (als je er geen hebt, is dat geen probleem) en betaal je het bedrag van €4,95. Nu is de prijs niet het enige verschil met de vorige babydoos: de Etos babybox inhoud is verrassend! Ik laat het je natuurlijk allemaal zien!

Etos Naif babybox - Mama's Meisje blog

Etos babybox inhoud

Op de bestelpagina geven Etos en Naïf aan dat de Eerste Duizend Dagen Doos een waarde heeft van in ieder geval €120 (waarde, inhoud en prijs kan variëren). De opbrengsten worden gebruikt om ouders die wat extra hulp kunnen gebruiken, te helpen. De Etos babybox inhoud van de Eerste Duizend Dagen Doos die ik ophaalde, was als volgt:

 • Etos luiers mini 2 (3-6 kg) 20 stuks – ter waarde van €3,39
 • Naïf plasticvrije water billendoekjes 54 stuks – ter waarde van €3,99
 • Naïf zink crème 0% parfum 75 ml – ter waarde van €13,25
 • Little Dutch washandje 1 stuk – een 3-pack heeft een waarde van €9,95 dus 1 stuk = €3,32
 • Etos hydrofiele doek set 3 stuks 60×60 cm – ter waarde van €8,99
 • Organix knijpfruit mango, peer & granolo 6+ mnd – ter waarde van €1,39
 • Bibs fopspeen kleur Ivory 1 stuk – een 2-pack heeft een waarde van €10,95 dus 1 stuk = €5,48
 • Zonnatura kamille & lavendel Droom Zacht 20 theezakjes – ter waarde van €2,59
 • The Good Roll toiletrol – ter waarde van €1,49
 • Voucher 2 maanden Podimo Podcast abonnement t.w.v. €13,98
 • Voucher 6 maanden House of Deeprelax abonnement t.w.v. €19,99
 • Voucher Dais & Nights Slaapgids 0-18 maanden t.w.v. €10
 • Voucher Ouders van Nu Zwanger Magazine of Baby Magazine t.w.v. €7,95
 • Voucher Oh My Guts 1x verse maaltijd + 1x ontbijt t.w.v. €12,95

Bij elkaar opgeteld komt de totale waarde van de Etos babybox inhoud op €108,76. Dat is minder dan de beloofde €120 en de waarde wordt best wel opgevoerd door de vouchers die je misschien niet eens gebruikt. Toch vind ik het best een leuke box en voor €4,95 krijg je meer fullsize producten. Ook op het gebied van duurzaamheid en verspilling snap ik de keuze voor een betaalde box: de inhoud is nuttiger dan die van de meeste zwangerschapspakketten die je gratis kunt aanvragen, de Kiekeboebox van PLUS uitgezonderd. Hopelijk heb je dankzij deze blog een goede indruk gekregen en kun je voor jezelf afwegen of je dit het geld waard vindt :) Aangezien mijn kinderwens voltooid is, geef ik dit exemplaar aan een zwangere vriendin!

Heb jij de Eerste Duizend Dagen Doos ook besteld? Wat vind je van de inhoud? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog