Ben je zwanger of is je kindje minder dan twee maanden geleden geboren? Dan heb ik misschien wel een leuke tip voor je! Ik haalde bij de PLUS supermarkt in ons dorp een Kiekeboebox op en laat vandaag zien wat er allemaal in deze gratis babydoos zit. Lees mee en check gelijk of jij deze box ook kunt aanvragen!

Gratis babydoos: Kiekeboebox van PLUS

Toen ik zwanger was van Suus werd ik door een vriendin geattendeerd op de Kiekeboebox van PLUS. Nadat Suus geboren was, vroeg ik deze online aan en gewapend met een geboortekaartje haalde Erik de box op bij de supermarkt in ons dorp. Ik was dus al getipt door iemand, maar was alsnog blij verrast door de inhoud van de Kiekeboebox. En ook na de geboorte van Niene haalde ik een exemplaar op. In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat PLUS zich goed verdiept heeft in wat newly parents het meest nodig hebben voor hun jonge baby. Wauw, dit is by far de leukste en meest nuttige babydoos die ik tot nu toe heb mogen ontvangen. Dat wil ik natuurlijk met jullie delen, want wie weet kun jij de Kiekeboebox zelf ook aanvragen! Vandaag laat ik zien wat er allemaal in de Kiekeboebox zat die ik ontving na de geboorte van Linn. De inhoud kan afwijken van wat jij hebt/zult ontvangen.

IMG 1471 002

Unboxing: wat zit er in de Kiekeboebox?

De inhoud van de Kiekeboebox was deze keer bijna hetzelfde als de vorige keren toen we ‘m ophaalden. Deze box is heel zwaar en uitpakken voelt echt als een cadeautje: erg leuk om in je kraamtijd te doen! Wat er in onze Kiekeboebox zat? Ik laat het je zien:

Inhoud Plus Kiekeboebox 2020 - Mama's Meisje blog

Bij het openen van de deksel werd ik gelijk enthousiast, want er zitten erg nuttige producten in dit babypakket. De doos is trouwens de moeite waard om te bewaren! Daar kun je bijvoorbeeld kleertjes in bewaren die te klein zijn of andere spullen uit de babytijd. De doos is er stevig genoeg voor. Allereerst zit er een tijdschrift in, ‘de Liefde‘ genaamd. Ik kende het nog niet, maar het is een nieuw tijdschrift dat denkers en deskundigen een podium biedt om hun inzichten op het gebied van de liefde te delen. Ook zit er een waardebon in om je boodschappen éénmalig gratis door PLUS thuis te laten bezorgen. De vorige keren zaten er ook verschillende waardebonnen in de Kiekeboebox, deze zijn er nu niet meer bij. In plaats daarvan zitten er meer babygerelateerde producten in de box. Verder geen overdaad aan reclame, een pluspunt dus!

Hoera een baby gratis pakket geboortekaartje inleveren - Mama's Meisje blog

Gratis producten voor de baby

In de Kiekeboebox zitten drie potjes (fruit en groente) die je kunt gebruiken voor het eerste hapje: twee varianten van Bon Bébe en één van Nestlé. Verder zit er een lepeltje bij om de hapjes te kunnen geven. Ook bevat onze box een pak billendoekjes en luiers in maat 2 van Bumblies. De luiers van Bumblies heb ik al eens grondig uitgetest in deze luiertest! Daar lees je dus meer over de kwaliteit, pasvorm en het absorptievermogen van Bumblies luiers. De billendoekjes hebben we ook gebruikt, het is dan niet ons vaste merk, maar ze bevielen hier prima! Ook zit er een fles diksap bij. Al met al vind ik dit een mooie selectie van gratis producten voor de baby en een leuke manier om kennis te maken met het assortiment van PLUS.

Gratis zwangerschapsbox babybox supermarkt luiers babyvoeding lotiondoekjes - Mama's Meisje blog

Huishoudelijke producten in de Kiekeboebox

De meeste producten uit de Kiekeboebox zijn natuurlijk bedoeld voor de baby, maar PLUS heeft ook aan een aantal andere nuttige dingen gedacht. Zo zat er een fles wasmiddel en wasverzachter in onze box, super handig! De wasmachine draait overuren met zo’n kleintje in huis, daarom vinden wij dit een hele nuttige toevoeging. Een pak mineraalwater van Barleduc kun je gebruiken om flesvoeding mee aan te maken en de zakdoekjes zijn erg handig voor de kraamtranen ;) Daarnaast zit er, naast een flacon zeepvrije wasgel, een tandenborstel en peutertandpasta, ook een heerlijke lichaamsverzorging van Nivea in voor the newly parents. Wat leuk dat daar ook aan gedacht is!

Gratis boodschappenpakket voor jonge ouders PLUS supermarkt - Mama's Meisje blog

Plus Kiekeboe box - Mama's Meisje blog

Kiekeboebox: de leukste gratis babydoos!

Zoals je ziet is PLUS erg gul naar jonge ouders en naar mijn mening is de Kiekeboebox by far de leukste gratis babydoos die je kunt aanvragen. PLUS heeft echt goed gekeken naar wat je als newly parents nodig hebt en deze box is gevuld met allerlei praktische producten! Is jouw kindje maximaal twee maanden oud en ontvang je de folder van PLUS? Via deze link kun je de Kiekeboebox aanvragen. Na ontvangst van de bevestigingsmail kun je de box, met een geboortekaartje, binnen drie weken ophalen. Val jij helaas buiten de boot en kun jij géén Kiekeboebox van Plus ophalen? Misschien heb je meer geluk bij Jan Linders of Hoogvliet! Lees even verder, want dan vertel ik waar je een overzicht van meer gratis zwangerschapsboxen en babydozen kunt vinden!

Gratis zwangerschapsboxen en babydozen

Deze Kiekeboebox is slechts één van de vele leuke gratis zwangerschapsboxen en babypakketten die je kunt afhalen als je een kindje verwacht of net hebt mogen krijgen. Ik maakte een overzicht met een heleboel van deze leuke cadeaupakketten en waar je ze kunt aanvragen! Onder andere bij Kruidvat, Zeeman, Baby & Tiener megastore en Nutricia. Ook laat ik van sommige pakketten de inhoud zien, zoals de ZwangerBox, het gratis babypakket van BabyDump en de Blije Doos! Benieuwd naar foto’s en tips voor gratis zwangerschapsboxen en babydozen? Lees hier meer!

Kende jij de Kiekeboebox van PLUS al? En welke gratis babyboxen ken je nog meer? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

 

Plus Kiekeboebox gratis babydoos