Hieperdepiep hoera! Niene is 6 jaar geworden en dat vierden we met een Belle verjaardagsfeestje! In deze blog vertel ik waar ik alle versiering voor de Belle sweet table scoorde en welke cadeaus Niene heeft gekregen. Lees je mee?

Belle verjaardagsfeestje

De eerste verjaardag van dit jaar in ons gezin is een feit: Niene werd 6 jaar! Vorig jaar ging ik helemaal los op een Frozen party en een paar maanden geleden vroeg ik wat haar wensen voor dit jaar waren. We bleven gewoon lekker in het Disney prinsessen genre hangen: deze keer leek een Belle sweet table haar wel een goed idee. Na lang aftellen was het afgelopen weekend dan eindelijk zover: haar Belle verjaardagsfeestje! Ze had er al zo lang naar uitgekeken en heeft maximaal genoten van haar verjaardag. Voor deze sweet table scoorde ik leuke versiering en ik vertel ook welke cadeaus ons meisje voor haar zesde verjaardag kreeg!

Belle verjaardagsfeestje - Mama's Meisje blog

Belle sweet table & versiering

Dat Niene deze keer voor een Belle sweet table koos, verbaasde mij helemaal niets. De meiden hebben de film Belle & het Beest herontdekt en hebben ‘m afgelopen winter vaker gekeken dan op twee handen te tellen is. Omdat ik meteen de items voor de sweet table voor Linn heb besteld, besloot ik het vrij rustig te houden. Je ziet weleens van die vlaggetjes, tafelkleden, servetten, bekertjes en bordjes met Disney prinsessen erop, maar dat vind ik iets teveel van het goede. Daarom bestelde ik de volgende items: roze ballonnen, zachtgele ballonnen, folieballon Belle, folieballon cijfer 6, craft wegwerpbordjes en roze servetten. Ik bestelde dit bij o.a. Xenos, Party.nl en Partydeco. Op een Belle sweet table horen natuurlijk ook sweets en die zagen er sinds jaren voor het eerst anders uit. In voorgaande jaren had ik altijd een samenwerking met Je Eigen Taart, maar ik meldde mij nu te laat waardoor de samenwerkingen voor de rest van het jaar al volgepland zijn. Dat is jammer want het zag er altijd fantastisch uit en smaakte heerlijk, maar gelukkig zijn er meer opties in taartland! Deze keer bestelde ik gebak bij de Hema: een kale taart die ik zelf pimpte met glimmende chocoladebolletjes en een Happy Birthday taarttopper en fototompoucen met een afbeelding van Belle. Daarbij bakten we ook glutenvrije brownie en waren er voor Suus nog glutenvrije slagroomgebakjes van de bakker. Naast de hapjes die bij een verjaardag horen, maakte ik ook lunch waaronder deze pastasalade pesto die altijd bij de visite in de smaak valt. Daarnaast bakten we saucijzenbroodjes af en maakte Erik tosti’s voor de kinderen.

Cadeau tips meisje 6 jaar - Mama's Meisje blog

Deze cadeautjes kreeg ze

De Belle sweet table is één ding, maar er werd natuurlijk ook al weken gebroed op een verlanglijstje! Dit keer viel de uitdaging mee, want zoals ik laatst al vertelde op de blog, zijn de kinderen druk aan het sparen voor een Nintendo Switch. Maar alleen geld vragen is ook een beetje saai en onnodig, dus kwamen er hele leuke cadeau ideeën voor een meisje van 6 jaar. Sommige cadeaus heb je recent voorbij zien komen in mijn stories vanwege een samenwerking. Wij geven de grotere cadeaus die ik in samenwerkingen ontvang namelijk niet allemaal ‘zomaar tussendoor’, maar leggen het ook weleens weg voor een verjaardag of de feestdagen. Niene kreeg de volgende cadeautjes voor haar zesde verjaardag:

Niene heeft ontzettend genoten van haar verjaardagsfeestje en is enorm in de watten gelegd. Eentje voor in de boeken en vervolgens tellen we af naar de vierde verjaardag van Linn! Met ook een heeeeele leuke sweet table…

Wat vind jij van deze Belle sweet table? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Affiliate: disclaimer