Hieperdepiep hoera! Niene is vandaag 5 jaar geworden en dat vierden we gisteren met een Frozen verjaardagsfeestje! In deze blog vertel ik waar ik alle versiering voor de Frozen sweet table scoorde. Lees je mee?

Frozen verjaardagsfeestje

We trapten af met de eerste verjaardag van dit jaar binnen ons gezin: Niene is vandaag 5 jaar geworden! Vorig jaar kon ik – na twee jaar geen verjaardagsvisite op haar feestje vanwege de pandemie – losgaan op een meow party en dit jaar viel de keuze op iets totaal anders. Toen ik Niene een tijdje geleden vroeg wat ze voor feestje wilde, gaf ze aan dat een Frozen verjaardagsfeestje tot haar droom behoorde. Regel ik! Net als in voorgaande jaren heb ik dit in januari al geregeld, samen met de thema’s voor de sweet tables van Linn en Suus die in de komende maanden jarig zijn. De voorpret begon dus al vroeg, maar dat gold zéker ook voor Niene: ze heeft ruim zes weken iedere dag afgeteld naar haar verjaardag, zóveel zin had ze in haar feestje! Voor haar Frozen sweet table scoorde ik superleuke versiering en in deze blog laat ik je alles zien, óók welke cadeautjes ze heeft gekregen voor haar vijfde verjaardag!

Frozen sweet table Elsa verjaardagstaart - Mama's Meisje blog

Frozen versiering

Eerlijk gezegd was ik best wel verbaasd dat Niene een Frozen verjaardagsfeestje wilde, want ze heeft het vaker over Encanto en regenbogen dan over Anna en Elza. Maar ‘u vraagt, wij draaien‘ en dus ging ik op zoek naar Frozen versiering. Ik spotte regelmatig van die vlaggetjes met de figuurtjes van Frozen erop, maar dat is net niet het stijltje dat ik neer wilde zetten. Gelukkig heeft ome Ali altijd genoeg aanbod en al snel vond ik een pakket met Frozen versiering bij AliExpress waardoor ik bijna in één keer klaar was. Dit 109-delige pakket (€13,58) bevat vijf folieballonnen (Olaf, een dubbelzijdige ballon met aan de ene kant Anna en aan de andere kant Elza, twee sneeuwster ballonnen en een zilverkleurig cijfer naar keuze) en een heleboel verschillende kleuren en formaten ballonnen om een ballonboog mee te maken. Tevens zit er een ballonnenband bij en ballonplakband waardoor je de boog zelf in elkaar kunt zetten. Wij hadden zelfs ballonnen over, dus hier ga je het zeker mee redden! Voor op het dressoir bestelde ik nog een rol tule met sneeuwsterrenpatroon (€3,06). Ook bestelde ik een set Frozen taarttoppers (€3,67) waaronder deze Elsa taarttopper en bijpassende sneeuwsterren. Ik zeg het iedere keer weer: het is altijd afwachten hoe het uitpakt, maar ook nu ben ik weer dik tevreden met het resultaat!

Frozen versiering kinderfeestje feestdecoratie budgettip budget mamablogger - Mama's Meisje blog

Sweets & verjaardagstaart

Op een Frozen sweet table horen natuurlijk ook heerlijke zoetigheden en kan een Frozen verjaardagstaart niet ontbreken. Voor Nienes vijfde verjaardag mocht ik wederom samenwerken met Je Eigen Taart. Ik werk al met ze samen sinds 2020 en dat is niet zonder reden: wij zijn altijd enorm tevreden over de smaak, kwaliteit en het uiterlijk van hun producten. Deze keer ontvingen wij een prachtige Frozen taart bestaande uit twee verdiepingen. Je kunt bij Je Eigen Taart via de website altijd kiezen tussen verschillende vullingen in de taart. Sinds wij de chocoladecake met chocolade vulling ontdekt hebben, willen we niet meer anders. Wel machtig, maar echt heerlijk en de visite heeft er ook enorm van gesmuld! Daarnaast lagen er heerlijke sweets: cakepops in een winterthema, wat perfect aansluit bij dit Frozen verjaardagsfeestje. Ook mochten we marmeren fototaartjes bestellen. Hiervoor downloadde ik een Frozen plaatje dat ik via de online editor van Je Eigen Taart heb gebruikt om de fototaartjes te personaliseren. Natuurlijk hebben we ook aan Suus gedacht, want zij eet glutenvrij. Ik bakte een tulbandcake die ik met wit glazuur en sterrenstrooisel omtoverde tot een Frozen exemplaar. En maakte het geheel helemaal af met de Elsa taarttopper en de stekers in de vorm van sneeuwsterren. Voor Suus’ eigen verjaardag doen we altijd alles glutenvrij, maar omdat dit best prijzig is, doen we bij de verjaardagen van de anderen maar een gedeelte. De hapjes waren allemaal wel glutenvrij en voor de lunch maakte ik pasta pestosalade, verse tomatensoep en saucijzenbroodjes, hiervan was niet alles glutenvrij maar ik regel dan wel alternatieven voor haar die ze lekker vindt.

SWEET TABLE INSPIRATIE? CHECK DEZE BLOG MET 9 IDEEËN!

gebakjes kinderverjaardag taart Anna Elsa Olaf Disney - Mama's Meisje blog

Deze cadeautjes kreeg ze

Die Frozen sweet table is één ding, maar dan komt het verlanglijstje… De uitdaging is altijd weer groot, want wat geef je een meisje van 5 jaar cadeau? Niene heeft zelf duidelijke wensen, zoals ‘een toverstaf die van alle kleuren van de regenboog kan veranderen‘ of ‘een unicorn die ook echt kan vliegen‘ en daarnaast heeft ze een zus en een zusje, dus aan speelgoed geen gebrek. Toch komt het altijd weer goed en heeft ze ook dit jaar weer hele leuke cadeautjes gekregen! Enkele daarvan zag je al eerder voorbijkomen op de blog of via social media: wij geven de grotere cadeaus die ik in samenwerkingen ontvang namelijk niet allemaal ‘zomaar tussendoor’, maar leggen het ook weleens weg voor een verjaardag of de feestdagen. Niene kreeg de volgende cadeautjes voor haar vijfde verjaardag:

Cadeautips meisje 5 jaar voorbeelden ideeën - Mama's Meisje blog

Niene heeft ontzettend genoten van haar verjaardagsfeestje en is enorm in de watten gelegd. Eentje voor in de boeken en vervolgens tellen we af naar de derde verjaardag van Linn! Met ook een heeeeele leuke sweet table…

Wat vind jij van deze Frozen sweet table? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Affiliate: disclaimer