Kindertekeningen bewaren? Budgettip: allemaal rennen naar Action! Deze Action fotolijst voor tekeningen vliegt de winkels uit! Niet zo gek, want voor €4,79 is dit écht een musthave. Ik vertel je er alles over in deze blog!

Kindertekeningen bewaren

Wekelijks komen mijn kinderen thuis met allerlei mooie knutsels en kleurplaten van school. Dat we lang niet alles kunnen bewaren, daarover schreef ik al eens eerder. Ik tipte jullie toen deze budget bewaarmapjes van Action en vertelde hoe wij hier thuis de mapjes gebruiken om de leukste en mooiste knutselwerkjes in te bewaren. Maar ook thuis wordt er regelmatig getekend: de kinderen zijn er dol op! En die mooie tekeningen willen ze het liefst aan de muur of op de deur plakken. Op de kast van de speelhoek is het vaak een bonte verzameling van tekeningen en ook het wandrek in de keuken is altijd gevuld met kleurplaten en knutsels. Helemaal leuk hoor en als trotse moeder vind ik dat heus heel begrijpelijk, maar eerlijk gezegd oogt het soms wat rommelig. Via Instagram zag ik bij @tipvanhanna iets geweldigs: de Action fotolijst voor tekeningen die nieuw in de winkels ligt! Erik moest toevallig toch bij Action zijn, dus heeft er meteen twee voor bij ons in huis meegenomen.

Action fotolijst voor tekeningen - Mama's Meisje blog

Action fotolijst voor tekeningen

De Action fotolijst voor tekeningen is écht een budgettip, want met een prijs van €4,79 is deze een stuk goedkoper dan vele andere varianten, waaronder die van Flying Tiger en Shein. Alles wat je wilt weten op een rijtje:

  • Afmeting: 21 x 29,5 cm (A4-formaat).
  • De Action fotolijst voor tekeningen is zowel neer te zetten als op twee manieren op te hangen: liggend en staand.
  • Open de lijst om meer tekeningen op te bergen.
  • Verkrijgbaar in een lichte houtkleur en in zwart.
  • Met beglazing van kunststof.
  • Inclusief passe partout, maar die kun je er ook uithalen. Op mijn foto’s hieronder heb ik in de liggende lijst geen passe partout, in de staande wel.
  • Aan de binnenzijde zit een magneetje waardoor de fotolijst goed dicht blijft zitten als deze gesloten is.
  • Gemaakt van FSC-gecertificeerd hout.
  • Check de website voor meer informatie

kindertekeningen bewaren - Mama's Meisje blog

Wissellijst kindertekening Action

Wat een geluk, er lagen nog een heleboel exemplaren bij onze Action! Kindertekeningen bewaren was nog nooit zo makkelijk, want als je de lijst opent, is er ook ruimte om tekeningen in op te bergen. Twee elastieken houden de tekeningen dan op hun plek. Onze kinderen maken negen van de tien keer horizontale tekeningen. Daarom ga ik (nou ja, gaat Erik) de lijsten horizontaal onder elkaar ophangen in de speelhoek. Heeft één van de meiden een mooie tekening gemaakt, dan komt deze in de fotolijst en zo wisselen we dan steeds door. No more plakbandresten op de kastjes in de speelhoek en hello wandrek in de keuken waar voortaan onze gezinsfoto’s weer goed zichtbaar zullen zijn! De bewaarmapjes blijven we ook gewoon gebruiken want de opbergruimte in de lijst is beperkt. Je vindt de Action fotolijst voor tekeningen in de winkels bij de fotolijstjes. Ook leuk om bijvoorbeeld een zwemdiploma in te hangen als deze behaald is óf als cadeau voor opa’s en oma’s! Meerdere grote accounts hebben deze tip nu gedeeld op social media, dus ze vliegen de winkels uit. Hopelijk worden ze weer aangevuld. Rennen naar Action!

Heb jij de Action fotolijst voor tekeningen al gespot? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog