Of ik een Instawall Poster wilde reviewen? JA! Ik ben dol op mooie foto’s en na inmiddels vier (!) fotoshoots bij Lisette Lubbers, ben ik ontzettend blij met deze poster. Vandaag vertel ik er meer over en zie je enkele foto’s van onze shoots terug!

Stijlvolle oplossing voor mijn foto’s

In iets meer dan een jaar tijd hebben we vier fotoshoots laten maken door Lisette. Een zwangerschapsshoot, de newbornshoot, gezinsfoto’s én de cakesmash. Oh, wat ben ik trots op deze foto’s, alleen wat zijn het er veel! Ik heb er een aantal laten afdrukken en in een lijstje gedaan, maar de rest staat op de externe schijf en dat verdienen ze eigenlijk niet… Er zitten zoveel mooie foto’s tussen, die wil ik graag showen in mijn woonkamer. Dus toen ik gevraagd werd om een Instawall Poster te bestellen en daarover iets op mijn blog te schrijven, werd ik gelijk enthousiast. Ik had de poster al eens op Facebook voorbij zien komen en vind het een stijlvolle oplossing voor mooie foto’s.

IMG 5159

Instawall Poster Samenstellen

Via de website stelde ik mijn eigen verticale Instawall poster samen. Dat gaat erg gemakkelijk met de online tool. De poster heeft een afmeting van 60 x 120 cm en zodoende is er ruimte voor 32 vierkante foto’s. Zodra je je foto’s hebt geupload, kun je ze stuk voor stuk ‘bijsnijden’, zodat je precies het juiste gedeelte van de afbeelding op jouw poster terugziet. Ook kun je kiezen voor een beetje afwisseling door één of meerdere quotes of foto’s toe te voegen die Instawall beschikbaar stelt. En natuurlijk kun je ook met de foto’s schuiven: je bepaald helemaal zelf hoe je jouw Instawall poster samenstelt! Nadat je alles hebt gecontroleerd, bestel je de poster en na betaling volgt een vlotte verzending. Ik had de poster binnen één week in huis!

SAM 3321 001

Instawall Poster ophangsysteem

De poster werd geleverd met een bijpassen ophangsysteem. Dit kun je op de website bijbestellen onder wanddecoratie – accessoires. Je moet de poster zelf in het ophangssysteem schuiven, maar er zit een duidelijke beschrijving bij. Wij hebben dit met z’n tweeën gedaan: de één hield de poster op de plek en de ander draaide de moertjes in het hout vast. Hierdoor hangt de poster helemaal recht en verkleinden we de kans op beschadigen. Dat raad ik dus iedereen aan die een poster besteld!

SAM 3359

 

De eyecatcher in onze woonkamer

De poster is gemaakt van mat fotopapier, de kwaliteit is zeer stevig, al moet je natuurlijk wel voorzichtig omgaan met je kunstwerk. Van te voren had ik al bedacht waar ik de poster wilde ophangen. We hebben een nisje in huis, daar staat een dressoir en daar is ook de speelhoek van Suus. De poster staat er prachtig! We hebben er al veel complimenten over gehad. Ik ben superblij dat de foto’s niet meer ongezien blijven, maar op deze hippe en bijzondere manier in het oog springen!

IMG 5385

SAM 3360

SAM 3356

SAM 3362

Een persoonlijk, hip en bijzonder kunstwerk

Heb jij een mooie droomreis gemaakt? Of de mooiste dag van je leven in beeld laten brengen? Bijvoorbeeld je bruiloft, de geboorte van je kind of een andere mooie gelegenheid? Instawall biedt niet alleen deze poster aan, er zijn vele opties mogelijk. Ik ben in ieder geval heel tevreden met het resultaat en dit persoonlijke kunstwerk aan de muur!

Heb je veel foto’s in huis? Hoe laat jij die op een mooie manier tot hun recht komen? Wat vind je van de Instawall poster? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking