Vorige week werd ik door Marieke van Mariekeblogt.nl getagd voor de Random Questions Generator Tag. Deze tag is bedacht door Merel van Lotus Writings. Ik vond het wel leuk om weer eens een tag in te vullen, dus vandaag lees je mijn antwoorden op deze persoonlijke vragen!

Heb je liever hoge verwachtingen of lage verwachtingen?

Dat is een lastige! Op dit moment ga ik voor de lage verwachtingen. In het verleden heb ik vaak hoge verwachtingen gehad, maar daardoor heb ik ook vaak teleurstellingen ervaren. Daarom zet ik in op laag: een meevaller voelt beter dan een teleurstelling ;)

Als je wist dat je nog maar een jaar te leven had, wat zou je dan doen?

Stoppen met werken en starten met ultiem genieten en herinneringen maken. Ik zou sowieso nog een reis willen maken naar Curaçao en Aruba, Amerika staat hoog op mijn lijstje. En ik zou nog een week op de Malediven willen zitten… Maar eerlijk? Ik hoop dat het mij niet overkomt!

sunny bottom view of high tropical palms picjumbo com

 

Ben je slimmer dan je ouders?

Deze vraag kun je op allerlei verschillende manieren beantwoorden. Kijkend naar opleidingsniveau misschien wel, maar de één is weer beter in het economische en de ander juist in de zorg. Qua levenservaring zijn mijn ouders véél slimmer dan ik. En wijsheid komt met de jaren, is het niet? Dus ik ga ze nooit inhalen ;)

Kook je liever of geef je de voorkeur aan bestellen?

Ik kook liever dan dat ik bestel. Ten eerste vind ik het zonde van mijn geld om te vaak te bestellen: wij doen dat hooguit één keer per 3 maanden. Daarnaast is eten dat je besteld vaak ongezond. Dus kook ik liever zelf: het is goedkoper en ik kan in een mum van tijd een snelle maar voedzame maaltijd in elkaar flansen.

Hoe weet je of je verliefd bent?

Dan denk ik aan niemand anders en krijg ik een heel blij gevoel, iets met vlinders :D

love heart coffee cups with roses and rose leafs 2 picjumbo com

Ben je opgeruimd of rommelig?

Ik ben heel erg opgeruimd. Daar schreef ik eerder al eens een blog over… Heb echt een hekel aan rommel! Ik word er onrustig van en ga aan het opruimen ;)

Zou je liever rijk en lelijk zijn of arm en mooi?

Ik neig naar arm en mooi, alhoewel ik dat niet met volle overtuiging doe. Geld maakt niet gelukkig, maar het is wel verdomde handig. Maar ik ben ook wel heel ijdel, dus ik ga toch voor arm en mooi.

Wat is je verschrikkelijkste ervaring in een restaurant?

We gingen een keer uit eten met de hele vriendengroep in een restaurant in ons dorp. Terwijl bij de één het bestelde gerecht al werd uitgeserveerd, zaten de anderen nog minstens 10 minuten op hun eten te wachten. En dat was niet eens goed bereid: stukken vlees die niet gaar waren enzovoorts. Toen heb ik dat aangegeven bij de manager, maar die was not amused. Karma is een bitch, want het restaurant is inmiddels failliet. Waar ik niet vreemd van sta te kijken.

Wat is het beste deel van je dag?

Dat verschilt per dag. De ene keer is dat wanneer ik Suus ’s morgens uit bed haal en ze me vrolijk verwelkomt als ik haar kamer binnenkom. De andere keer is dat als ik op vrijdagmiddag naar huis rijd na een dagje werken: het weekendgevoel doet dan zijn intrede! Mijn favoriete gedeelte is sowieso in de avond: als we het warm eten op hebben en ik lekker in mijn chilloutfit, met een kop thee languit op de bank hang voor de televisie.

Ga je liever onder de douche of in bad?

Ik ga het liefst in bad! Wij hebben een ligbad van 1.90 m en daarin kan ik helemaal languit liggen. Heerlijk! Ik ga meestal 1 x per week in bad, al schiet het er de laatste maand wel een beetje bij in. Tijdens mijn zwangerschap vond ik het helemaal heerlijk en de baby ook: ze schopte altijd heel veel als ik in bad ging liggen.

Bedankt voor de tag, Marieke! Bij deze vraag ik Nicole van Huisvlijt, Kirsten van La vie de Mama en Mathilde van Coffee and Kids om deze tag in te vullen.

Wat is het beste deel van jouw dag? Ik lees graag je reactie op deze of een andere vraag uit de tag in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

Bron: palmbomen, rozen

Uitgelichte afbeelding: foto