Tijdens het eerste jaar van zijn of haar leven veranderd je kindje zo snel dat het prachtig is om de herinnering vast te leggen. Ik heb een hele leuke budgettip voor je! Voor iets meer dan €10 maak jij straks iedere maand de perfecte foto van jouw baby.  Ik bestelde een Milestone Blanket bij Ali Express en vertel er vandaag meer over!

Foto’s van Baby’s Eerste Jaar

Persoonlijk ben ik nogal een mamarazzi: in het eerste jaar van Suus maakte ik echt duizenden foto’s. Natuurlijk zie je heel goed hoeveel ze is veranderd in dat jaar, maar er is één ding waar ik spijt van heb. Ik had graag een maandelijkse ‘setting‘ gehad zodat ik 12 x dezelfde foto maakte, maar steeds met een iets groter gegroeide Suus. Gelukkig heb ik nu op tijd bedacht dat ik dit bij baby no. 2 wél wil doen en dus trof ik voorbereidingen voor project Foto’s van Baby’s Eerste Jaar!

Milestone Blanket besteld bij Ali Express

Ik besloot mijn Ali app voor de gelegenheid weer eens te openen en typte ‘milestone blanket‘ in de zoekbalk. Er kwamen verschillende resultaten naar voren. Milestone blankets in allerlei uitvoeringen en varianten. Ik besloot eentje te bestellen van 100 cm x 100 cm grootte. Ik heb er enkele weken op moeten wachten, maar dat weet je van te voren als je iets bij ome Ali besteld. Toen het pakketje bezorgd was, pakte ik het uit en zie hier mijn Milestone Blanket:

SAM 4347

Ik bestelde dit artikel voor €4,16! Het kwam een beetje gekreukt binnen, dus heb ik het synthetische doek even gestreken, op de zijdestand van het strijkijzer en met de print naar beneden. Je vindt het artikel hier.

Decoratie voor Milestone Blanket

Goed, de deken had ik besteld, maar het setje was nog niet compleet. Zoals je vaak op foto’s ziet, moet er nog een catchy decoratieding gekozen worden om het getal te ‘omcirkelen‘ en natuurlijk of het om ‘weeks, months of years‘ gaat. Ik ging op zoek naar een bloemenkrans omdat ik erg van de schattige en snoepige variant van deze foto’s houdt én het goed vind passen bij onze smaak. Ook deze keer slaagde ik snel bij Ali Express, want met een bloemenkrans en polsband die eigenlijk voor bruidsmeisjes bedoeld zijn, kun je ook heel prima een Milestone Blanket decoreren ;) Zie hier het resultaat:

SAM 4371

De set is verkrijgbaar in taupe, lila, fuchsia, roze, wit en beige. Ik koos voor roze. Per set betaalde ik €5,03. Je vindt het artikel hier.

Natuurlijk zijn er talloze ideeën te bedenken om het Milestone Blanket aan te kleden. Ik had nog een rol babyblauw lint liggen (ook via Ali Express, €3,05, zoekterm 50 mm satijnen lint) en daar heb ik ook een voorbeeldfoto mee gemaakt!

SAM 4368

SAM 4363

 

Ideeën voor Milestone Blanket

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen zo’n bloemenkans mooi vind. Er staan allerlei leuke ideeën op Pinterest en op mijn Pinterest pagina heb ik ze voor je verzameld! Zo kun je een knuffel gebruiken om het cijfer aan te wijzen, met kralenkettingen omcirkelen of onderstrepen, kun je werken met thema’s (kerst, Sinterklaas, Valentijnsdag, enz) en nog meer leuks! Als je toch een kijkje komt nemen, zou ik het leuk vinden als je me volgt!

Wat vind jij van dit idee om het eerste jaar van je kindje vast te leggen? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

 

We are having a baby girl 1