Wie is er nou geen fan van nijntje? Onze kinderen in ieder geval wel! Ik ontving een geweldige set met 3 nieuwe nijntje boekjes waarover ik in deze blog alles vertel. En ik mag ook zo’n set weggeven! Doe je mee?

Kleine boekenwurm

Dat we hier wat aflezen in huize Mama’s Meisje is inmiddels oud nieuws. Wij zijn dól op boeken en Linn is al echt een kleine boekenwurm in wording. Ze is echt fan van de boeken van nijntje en ik vind de plaatjes en onderwerpen die erin staan ook altijd heel herkenbaar. Daar zit ook wel een beetje sentiment achter, want ik lees nu boekjes voor aan mijn dochters die ik vroeger zélf kreeg voorgelezen door mijn ouders. Bijvoorbeeld nijntje aan zee, onze favoriet. Yes, ik ken ‘m helemaal uit mijn hoofd, haha! En nu Suus begint met zelfstandig lezen, probeert ze ook wel eens om Linn voor te lezen uit één van de nijntje boekjes. Daar zijn het lettertype en de korte zinnetjes perfect voor! De boeken zijn altijd budgetvriendelijk geprijsd en niet alleen leuk voor je eigen kindjes, maar ook als kraam- of verjaardagscadeau of zoals nu, met de feestdagen in het vooruitzicht. Ik ontving een geweldige set met 3 nieuwe nijntje boekjes en ik mag ook zo’n set weggeven!

Welke vorm zie je nijntje - Mama's Meisje blog

Welke vorm zie je, nijntje?

Vormen leren herkennen en ontdekken hoe je ze tegen kan komen in je omgeving: in het nieuwe kartonboek welke vorm zie je, nijntje? leer je ze samen herkennen! Driehoek, cirkel, vierkant en rechthoek: welke vormen zie jij in de boom, het fotolijstje of in de wielen van de trein? Dit is een stevig kartonboek met doorkijkjes naar de volgende pagina. Wie zou daar achter de vierkante vensters van het raam staan? Dit gaat een supergoede oefeningen worden voor Linn, want die praat gewoon haar grote zussen na en haalt alle vormen door elkaar. Leuk om samen te lezen als de andere meiden op school zijn!

Welke vorm zie je, nijntje? (ISBN: 978-90-5647-921-3), adviesprijs €9,95, verkrijgbaar bij de boekhandel en online.

Tel je mee met nijntje - Mama's Meisje blog

Tel je mee met nijntje?

Nijntje telt alles wat ze onderweg tegenkomt. In het stevige kartonboek tel je mee met nijntje? maken kinderen spelenderwijs kennis met tellen. Aan de tab kun je zien welke aantallen je kunt tellen. Hoeveel taartjes heeft nijntje versierd? Hoeveel eendjes zwemmen er in het meer? Ik hou van dit soort boekjes, omdat je je kindje gaandeweg ook kunt leren tellen terwijl ze de plaatjes aanwijzen. Super leerzaam!

Tel je mee met nijntje? (ISBN: 978-90-5647-925-1, adviesprijs €9,95, verkrijgbaar bij de boekhandel en online.

Kinderboeken blogger mamablogger kinderboekentips - Mama's Meisje blog

Nijntje en sinterklaas

Helemaal passend bij de tijd van het jaar is het nieuwe kartonboekje nijntje en sinterklaas. Een perfect schoencadeautje voor de allerkleinsten! Het boekje laat bij elke tab een ander onderdeel van de feestelijke sinterklaasperiode zien: van de aankomst van de Sint tot het uitpakken van de cadeautjes. Zo maakt nijntje eerst een tekening voor Sinterklaas, zet daarna haar schoen mét een wortel erin voor het paard en zingt een liedje. Superleuk vanwege de herkenbare nijntje stijl (ik bedoel: welk kindje is er nu géén fan?) en ook omdat het op deze manier voor de allerkleinsten op een speelse manier wordt uitgelegd. Ook leuk voor in de zak voor pakjesavond!

Nijntje en sinterklaas (ISBN: 978-90-5647-918-3), adviesprijs €5,95, verkrijgbaar bij de boekhandel en online.

WIN: Set met 3 nijntje boekjes!

Niet alleen Linn ontvingen deze set met 3 nijntje boekjes: ook jij maakt kans op een pakket met de titels Welke vorm zie je, nijntje?, Tel je mee met nijntje en nijntje en sinterklaas! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Het zou leuk zijn als je Mama’s Meisje op Facebook of Instagram volgt :)
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op dit geweldige pakket met nijntje boekjes.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 23 november 2022. De winnaars krijgen uiterlijk 25 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer