Mama’s en papa’s van grapjassen en lolbroeken: opgelet! In deze blog vertel ik alles over het leuke boek vol raadsels en het moppenboek voor kinderen dat ik ontving van Deltas. En ik mag ook zo’n setje boeken weggeven! Doe je mee?

Moppenboek voor kinderen

Spoel de tijd even terug naar het moment dat je zelf op de basisschool zat. Was jij ook zo’n moppentapper? Ik kan me nog goed herinneren dat de moppenfase áán was en dat we elkaar in de klas dagelijks inspireerden met nieuwe moppen. Om ze daarna thuis nog eens eindeloos te herhalen, haha. Vooral de zogenaamde Jantje moppen waren geliefd, dus het was een feest der herkenning toen Deltas ons een exemplaar van 101 megaleuke Jantje moppen voor kinderen toestuurde. Het toeval wil dat mijn oudste dochter nu ook in die moppenfase zit. Je snapt wel dat dit moppenboek voor kinderen zéér enthousiast ontvangen werd. In dit leuke boekje vind je een heleboel hilarische moppen van Jantje en zijn vrienden, boordevol knotsgekke uitspraken en de grappigste fratsen. Een aanrader voor kinderen die regelmatig hun grapjas of lolbroek aanhebben!

101 megaleuke Jantje moppen voor kinderen (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044766486), adviesprijs: €12,50 en zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.

Jantje moppen raadsels voor kinderen - Mama's Meisje blog

Leuke raadsels

Hoe heet het hondje van de brandweerman? En hoe laat is het als een olifant op je horloge gaat zitten? De antwoorden vind je in 101 knotsgekke raadsels voor kinderen. En eerlijk is eerlijk, er staan echt hele grappige raadsels in. Gelukkig herhalen onze kinderen de raadsels nogal eens, zodat ik de tweede of derde keer wél het juiste antwoord geef. Dit boekje is een superleuke combi samen met het moppenboek voor kinderen en staat vol met hilarische woordspelingen en dolle doordenkers. Nog eentje dan: het is groen en houdt van spioneren. Wat is het? Spionazie!

101 knotsgekke raadsels voor kinderen (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044766806), adviesprijs: €12,50 en zowel in de boekhandel als online verkrijgbaar.

WIN: set met beide boekjes

Niet alleen wij ontvingen dit knotsgekke boek vol raadsels en dit moppenboek voor kinderen: ook jij maakt kans op een set met daarin de exemplaren van 101 megaleuke Jantje moppen voor kinderen en 101 knotsgekke raadsels voor kinderen van Deltas. Wil je kans maken op deze grappige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je meedoet
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 17 april 2024. De winnaars krijgen uiterlijk 21 april bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer