We tellen af naar pakjesavond en de kerstdagen, dus tijd voor een kleine winweek… Met een nijntje cadeaubox zit je nooit verkeerd als cadeautje voor de allerkleinsten. In deze blog vertel ik er meer over én mag ik een exemplaar weggeven! Doe je mee?

Cadeautip voor de feestdagen

Weet je nog dat we een paar maanden geleden bij nijntje logeerden en het nijntje museum bezochten? Dat zijn sowieso aanraders, maar thuis is het natuurlijk ook leuk om de verhalen van nijntje voor te lezen. Dat deden mijn ouders al voor mij en ik vind het zo leuk dat ik die verhaaltjes nu voorlees aan mijn eigen kinderen. Vooral Linn is een echte nijntje fan en niet alleen wij als ouders lezen haar voor, ook grote zus Suus pakt er weleens een nijntje boekje bij om Linn uit voor te lezen. Nijntje aan zee is onze favoriet, die ken ik helemaal uit mijn hoofd, haha! De nijntje boekjes zijn niet alleen leuk voor je eigen kroost, maar ook om cadeau te geven. Bijvoorbeeld als babyshower-, kraam- of verjaardagscadeau! In de aanloop naar de decembermaand wilde ik deze cadeautip voor de feestdagen graag met je delen: een nijntje cadeaubox. Hier vertel ik graag meer over én ik mag een geschenkdoos weggeven!

tip cadeautje peuter kleuter feestdagen - Mama's Meisje blog

Geschenkdoos: nijntje en nina eerste woordjes

De nijntje cadeaubox is een mooi vormgegeven geschenkdoos met de titel nijntje en nina eerste woordjes. Deze bewaardoos heeft een magnetische sluiting en erin zitten vier leuke kartonboekjes in, met nijntje en nina in de hoofdrol. In ieder boekje komt een ander thema aan bod: eten, dieren, spelen en reizen. Doordat de kartonboekjes extra dikke pagina’s hebben, zijn ze geschikt voor de allerkleinste boekenwurmen. Heel praktisch en ik kan het weten, want hier is al menig kinderboek bewerkt door kleine, grijpgrage handjes die een papieren bladzijde te pakken kregen… De vormgeving is zoals we van nijntje boekjes gewend zijn: in primaire kleuren, met heel veel illustraties en de daarbij behorende woordjes. Kan je kindje de koe aanwijzen? Welk fruit ziet hij of zij in het boekje over eten? En is hij of zij, net als nina, weleens met de bus geweest? Leuk om samen de woordjes te oefenen en de woordenschat te verrijken! En door de prachtige geschenkdoos vind ik dit een hele leuke cadeautip voor de feestdagen voor wie in blijde verwachting is, recent een kindje heeft verwelkomd of de eerste verjaardag mag vieren!

Cadeaubox nijntje en nina eerste woordjes (ISBN: 978-90-5647-953-4), adviesprijs: €16,95, verkrijgbaar bij de boekhandel en online.

Geschenkdoos nijntje en nina eerste woordjes review ervaring beoordeling - Mama's Meisje blog

WIN: nijntje cadeaubox

Niet alleen wij ontvingen deze nijntje cadeaubox: ook jij maakt kans op de prachtige geschenkdoos nijntje en nina eerste woordjes. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Het zou leuk zijn als je Mama’s Meisje op Facebook of Instagram volgt :)
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op deze mooie nijntje cadeaubox.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 27 november 2023. De winnaars krijgen uiterlijk 30 november bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer