Ik mag tijdens deze Sint winweek een topper weggeven: de VTech Zoef Zoef Dieren Ontdek & Speel Boomhut! In deze blog vertel ik alles over deze leuke speelset én geef ik er ook eentje weg… Doe je mee?

Variatie in speelgoed

Met drie dochters in verschillende leeftijden merk ik steeds meer variatie in speelgoed. Maar sommige dingen vervelen nooit, ook als je volgens de verpakking eigenlijk al ’te groot’ bent. Hier in huize Mama’s Meisje zijn ze er fan van: de VTech Zoef Zoef Dieren! Inmiddels zijn er al heel wat varianten van deze collectie de revue gepasseerd en het staat garant voor eindeloos speelplezier. Ik weet nog dat Suus drie jaar werd en haar eerste set met eenhoorns van de Vtech Zoef Zoef Dieren cadeau kreeg. Inmiddels is ze 6, Niene is 4 en Linn is 2, maar ze spelen heel graag samen met de sets van VTech. Het mooie is dat Suus als oudere zus heel graag aan Linn uitlegt en laat zien wat je allemaal met zo’n speelset kunt. Ze bedenken verhaaltjes, voeren gesprekjes met de diertjes en ondertussen kan ik even een kop thee drinken of een wasje ophangen. Nu de herfst is begonnen en de winter op de loer ligt, spelen de meiden automatisch meer binnen en dat kan vanaf nu met de VTech Zoef Zoef Dieren Ontdek & Speel Boomhut!

VTech Zoef Zoef Dieren Ontdek & Speel Boomhut review ervaring beoordeling - Mama's Meisje blog

Ontdek & Speel Boomhut

De Ontdek & Speel Boomhut van VTech Zoef Zoef Dieren is een prachtige speelset in de vorm van, je raadt het al, een boomhut! De vier bijgeleverde mini-diertjes (een hond, een kat, een eekhoorn en een konijn) kunnen roetsjen van de glijbaan, chillen in de hangmat of een duik nemen in het zwembad. En net zoals we van VTech gewend zijn, horen we tal van gezongen liedjes, melodietjes, grappige geluiden en vrolijke zinnetjes als je op de knipperende toetsen drukt of de dieren op de PlayZone-locaties plaatst. Confession: deze mama zingt ze stuk voor stuk mee, want ze blijven in m’n hoofd hangen, haha! Wonderbaarlijk hoe snel onze meiden altijd weer door hebben en hoe snel ze ontdekken wat je allemaal met deze prachtige speelset kunt! De Ontdek & Speel Boomhut heeft twee PlayZone locaties en één Magische Sensor, die reageert op Zoef Zoef Dieren met een Magische Sensor waardoor er vrolijke reacties te horen zijn. Deze speelset kan ook met andere sets uit de VTech Zoef Zoef Dieren collectie verbonden worden voor nóg meer speelplezier en bij ons thuis betekent dat: de hele vloer bezaaid met speelgoed (toegegeven: ik krijg daar een lichtelijke error van…), maar wél een hele middag vermaak. Dat reken ik goed! Opruimen doen we later wel weer. Nog even alle specificaties op een rijtje:

 • De VTech Zoef Zoef Dieren Ontdek & Speel Boomhut wordt geleverd met 4 mini-dieren, een zwembad, een dierenmand, een kampvuur, een lantaarn en een speelmatje.
 • Er zijn 3 gezongen liedjes en 15 melodietjes te horen.
 • De set is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar tot ongeveer 5 jaar.
 • De set schakelt automatisch uit als er een tijdje niet mee gespeeld wordt.
 • Er zijn 3 AAA batterijen ingesloten (wel handig om te weten, voor wanneer ze aan vervanging toe zijn).
 • Uit eigen ervaring: speelgoed van VTech is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en kan tegen een stootje!
 • De VTech Zoef Zoef Dieren Ontdek & Speel Boomhut is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkel en online. Adviesprijs: €44,99.

speelgoed ideeën voor verlanglijstjes Sinterklaas - Mama's Meisje blog

WIN: VTech Zoef Zoef Dieren Ontdek & Speel Boomhut

Niet alleen onze meiden ontvingen deze speelset van VTech Zoef Zoef Dieren: ook jij maakt kans op een Ontdek & Speel Boomhut! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Het zou leuk zijn als je Mama’s Meisje op Facebook of Instagram volgt :)
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op de geweldige VTech Zoef Zoef Dieren Ontdek & Speel Boomhut.
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 24 november 2022. De winnaars krijgen uiterlijk 26 november bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer