Hieperdepiep hoera! Suus is jarig en dat vieren wij! Niet alleen met taart, slingers, ballonnen en lieve visite, maar ook op de blog. VTech gaf Suus namelijk een magisch cadeau voor haar 3e verjaardag… De Jarige Jet heeft hier al urenlang mee gespeeld en omdat het vandaag feest is, mag ze natuurlijk ook trakteren! Wil jij kans maken op het Magisch Wonderland van VTech Zoef Zoef Dieren Eenhoorns? Doe dan snel mee met de giveaway, want we mogen er één weggeven!

Zoef Zoef Dieren

Ik knipperde een keer met mijn ogen en ineens is mijn oudste dochter alweer 3. Drie! Het cliché is waar: het gaat zó snel! En dus merk ik bij haar steeds meer interesse in ander speelgoed. Vorig jaar kochten wij in september de eerste Zoef Zoef Dieren speelset van VTech voor Suus. Grappig om te zien hoe ze er toen mee speelde: vooral drukkend op de knopjes en rijdend met de dieren. Een klein jaartje later heeft ze er nog steeds enorm veel plezier van, maar merk ik dat ze hele gesprekken voert en verhaaltjes bedenkt met en over de verschillende dieren die we hebben. Het was dan ook een schot in de roos toen VTech Suus verblijdde met een magisch verjaardagscadeau. Haar ogen straalden toen ze de cadeautjes uit de VTech Zoef Zoef Dieren Eenhoorns collectie uitpakte! Ze mag voortaan spelen met Vliegende eenhoorn Vajèn, Magische eenhoorn Mulu en Tover eenhoorn Tessa, die woont in het Magisch Wonderland. Ik zal vertellen waarom dit zo’n succes is bij mijn 3-jarige!

LEES OOK: VTECH ZOEF ZOEF DIEREN ONTDEK & SPEEL BOOMHUT REVIEW!

Review speelgoed meisje unicorn Tessa Malu Vajèn VTech - Mama's Meisje blog

Magisch Wonderland VTech review speelgoed meisjes roze unicorns - Mama's Meisje blog

Wondere toverwereld

Vajèn, Malu en Tessa: de nieuwe eenhoorns van Suus! De een heeft magische krachten, de ander kan vliegen en de derde woont in het Magisch Wonderland. Alledrie beginnen ze te zingen wanneer je het magische icoontje indrukt. De melodietjes zijn superleuk om mee te zingen: onder andere ‘In de maneschijn‘ en ‘Ik zag twee beren‘. Die kent Suus wel! Het gezichtje van Vajèn en Malu lichten zelfs op bij het indrukken van de magische icoontjes. Door de mooie kleuren, het zachte materiaal en de lieve liedjes is het schattigheidsgehalte van deze eenhoorns hoog. En door de zinnetjes die ze spreken, de liedjes die ze zingen en de fantasie van mijn peuter, wordt er een wondere toverwereld gecreëerd! De eenhoorns zijn perfect van formaat en passen precies in kleine knuisjes. Het Magisch Wonderland heeft een mooie schommel waar een Magische Sensor in zit: dit activeert de eenhoorns om te zingen, spreken en licht te geven. Daarnaast bevat het Magisch Wonderland nog meer elementen om het speelplezier te verhogen: een beweegbare fee, kikker en konijn. Al met al is Suus er ontzettend blij mee en wil ze steeds spelen met ‘de paardjes‘. Wat ik een pluspunt vind, is dat deze set compatible is met de andere Zoef Zoef Dieren speelset van VTech die we hebben. Ze passen, door het formaat, niet op alle speelsets, maar in ons geval wel op het merendeel. Daardoor is het een dolle beestenboel en nóg meer sprookjesachtig speelplezier!

VTech Zoef Zoef Dieren – Malu de Magische eenhoorn (€9,95), Vajèn de Vliegende eenhoorn (€ 9,95) en het Magisch Wonderland inclusief Tessa de Tover eenhoorn (€ 19,95) zijn o.a. verkrijgbaar bij bol.com.

VTech Zoef Zoef Dieren Eenhoorns Magisch Wonderland review speelgoed beoordeling ervaring cadeautip meisje 3 jaar - Mama's Meisje blog

WIN: VTech Zoef Zoef Dieren Magisch Wonderland

Omdat Suus vandaag jarig is, werden we door VTech verrast met deze prachtige cadeaus. Maar Suus is niet de enige die door VTech in de watten werd gelegd… We mogen ook een VTech Zoef Zoef Dieren Magisch Wonderland weggeven aan één van onze lezers! Wil je kans maken op deze superleuke prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op de VTech Zoef Zoef Dieren Magisch Wonderland
  • Extra winkans: tag iemand onder het bericht op social media.
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 14 juli 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 18 juli bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.