In de goodiebag van Friends of the Brands zat een voucher voor laserbehandelingen bij Change Laser Clinic. Omdat ik niet in de buurt woon, besloot ik de voucher weg te geven. Milou maakt er nu gebruik van en vertelt vandaag hoe zij de laserbehandelingen tot nu toe heeft ervaren! 

Ontharen door laserbehandelingen

Voor Mama’s Meisje ben ik kennis gaan maken met Change Laser Clinic. Met de White Diner voucher kon ik 6 keer een oksel laserbehandeling krijgen. Via het telefoonnummer op de voucher krijg ik snel iemand aan de telefoon. Na enige uitleg en informatie werd een proefafspraak gemaakt.

Voor meer informatie ga ik naar de website (klik) en snuffel ik even rond. Bij het kopje BLOG zie ik dat vooral veel BN’ers hierheen gaan. ‘Hmmmm‘, denk ik, ‘is dit dan wel wat voor een normale doorsnee mama?!’

Change Laserclinic Quinty Trustfull

Quinty Trustfull – Change Laser Clinic

Ik heb gekozen voor een vestiging in Amsterdam. Het ziet er allemaal prachtig en chique uit. Nadat ik mij heb aangemeld krijg ik een vragenlijst. Dit om een beter beeld te krijgen van jouw gezondheid en om evt. een aangepaste behandeling te krijgen. Erg netjes!

En dan is het zover! Ik krijg een proefbehandeling aan 1 oksel. Zo om te kijken hoe mijn huid en haar op de behandeling reageert. De behandelruimtes zien er netjes en verzorgd uit, ook van de medewerkers kan ik dat zeker zeggen, er word goed aan de hygiëne gedacht!

Ik mag mijn shirt uit doen en mag in de stoel gaan liggen. Voor mij hangt een televisie, voor een beetje afleiding. Dan krijg ik uitleg over wat zij allemaal gaat doen, hoe het apparaat werkt en wat ik kan gaan voelen. Deze behandeling is 100% pijnloos, ik ben benieuwd!

Ik krijg een bescherm bril op, een dikke laag aloë vera gel op mijn oksel en dan word het apparaat op mijn oksel geplaatst. Ze maakt rondjes en gaat heen en weer. Fijn gevoel! Ik hou er nooit zo van als een apparaat op een plaats blijft stralen ofzo. En voor ik het weet is de behandeling voor bij. Inderdaad volkomen pijnloos!! Wauw!

Na een paar dagen bedenk ik mij ineens; ‘hoe is het met mijn oksel?!‘. Ik kijk en vergelijk met mijn andere oksel en ja hoor, de haartjes zijn nu al veel dunner en minder aanwezig.

tranquilo change laserclinic web 014

Change Laser Clinic

De tweede keer ga ik voor de eerste echte behandeling. Weer het zelfde ritueel en nog steeds pijnloos! Oh, had ik dit maar eerder geweten!

Na 3 behandelingen kan ik echt iedereen dit aanbevelen! Ik heb nu al haast geen haargroei meer. Ze vertelde ook dat 6 behandelingen best veel is en ik merk dus ook dat je met minder al een prachtig resultaat hebt! Dit is juist geschikt voor moeders, want je kan eindelijk iets vergeten en je hoeft nergens meer aan te denken! Ideaal! Daaaaaag haar :) Change Laser Clinic biedt nu fikse korting zodat het voor veel mensen toegankelijk is. Dus neem zeker eens kijkje op de site!

Heb jij ervaring met een laserbehandeling? Of overweeg je om een laserbehandeling te laten doen?

Liefs Milou