It’s the most wonderful time of the year en ik geniet er volop van! Laat die kerstvibes maar komen! In deze blog laat ik je The Body Shop kerstcollectie 2023 zien. Deze Christmas Gifts ontving ik!

The Body Shop kerst giftsets 2023

De afgelopen jaren heb je in de aanloop naar de feestdagen vaker The Body Shop voorbij zien komen op mijn blog. Ieder jaar brengen zij drie prachtige varianten adventskalenders uit die gevuld zijn met een variatie aan beautyproducten. Een enorme verwennerij voor de feestdagen! Maar vind je zo’n adventskalender een te grote uitgave om iemand mee te verrassen, wat ik me helemaal kan voorstellen? Als je toch graag iets van The Body Shop cadeau wilt geven, dan is één van de giftsets uit The Body Shop kerstcollectie 2023 een goede optie! Ik ontving er een aantal en vertel je er in deze blog graag meer over!

The Body Shop kerstcollectie 2023 Christmas Gifts - Mama's Meisje blog

Cadeau met maatschappelijke boodschap

De decembermaand staat veelal in het teken van samenzijn en elkaar laten weten hoe blij we met elkaar zijn. Vaak hoort hier een cadeautje bij en zeg nou zelf: wie krijgt er nu niet graag een cadeautje? Als je een cadeau van The Body Shop geeft, dan is dit een cadeau met een maatschappelijke boodschap. Je maakt niet alleen degene die het cadeau krijgt er heel erg blij mee, maar ook degene die ze helpen maken. Ook dit jaar wenst The Body Shop een eerlijkere toekomst voor iedereen. Daarom bevat elk cadeau ingrediënten of een verpakking die zijn gemaakt door Community Fair Trade-partners. Community Fair Trade is het eigen eerlijke-handelsprogramma van The Body Shop dat kleinschalige producenten helpt toegang te krijgen tot afzetmarkten en te investeren in maatschappelijke en milieuprojecten voor hun gemeenschap. Dus elke keer als jij zo’n cadeau koopt steun je die partners, onder wie veel vrouwen en meisjes, en maak jij hun leven nog mooier. Dat is een fijne gedachte! Ook fijn: er is voor ieder budget een passend cadeau. Dit zijn de producten uit The Body Shop kerstcollectie 2023 die ik kreeg toegestuurd:

Soothe & Swish Ginger Haircare Gift

In de Soothe & Swish Ginger Haircare Gift (€28) zitten een shampoo, een conditioner, een scrub bedoeld voor de hoofdhuid en een haarborstel. Met deze set uit The Body Shop kerstcollectie 2023 kun je je haarroutine compleet aanpakken om een droge, jeukende hoofdhuid tegen te gaan. Met als belangrijkste ingrediënt: gember. De conditioner is tevens verrijkt met verfrissende, biologische Community Fair Trade-aloë vera uit Mexico. Deze combinatie van producten zorgt voor een zachte, ontspannen en verzorgd aanvoelende hoofdhuid!

Soothe & Swish Ginger Haircare Gift - Mama's Meisje blog

Find Your Resilience Edelweiss Skincare Duo

Een product dat we, na het succes van vorig jaar, terugzien in The Body Shop kerstcollectie 2023 is huidverzorging met moringazaadolie. Deze Find Your Resilience Edelweiss Skincare Duo giftset (€49) bevat een liquid peel en een dagcrème met deze olie die rijk is aan omega 9. Het draagt bij aan een stevigere, gladdere huid die voldoende gehydrateerd is en een frisse glow heeft.

Find Your Resilience Edelweiss Skincare Duo - Mama's Meisje blog

Nutty & Nourishing Shea Essentials Gift

Het leuke van The Body Shop kerstcollectie 2023 vind ik de verschillende verpakkingen. Zo is de Nutty & Nourishing Shea Essentials giftset (€29) verpakt in een handige toilettas. De inhoud bestaat uit een Shea Shower Cream (250 ml), een Shea Body Butter (50 ml), Shea Hand Balm (30 ml), Shea Soap (100g) en een badbloem. Sheaboter is een natuurlijke boter die bekend staat om zijn rijke en romige smeerbaarheid. Het zorgt ervoor dat de droge huid urenlang zacht en soepel wordt gehouden!

Nutty & Nourishing Shea Essentials Gift - Mama's Meisje blog

Floral & Frost White Musk Big Gift

Wauw, wat een mooi pakket uit The Body Shop kerstcollectie 2023! De Floral & Frost White Musk Big Gift (€75) is een luxe cadeauverpakking met daarin:

  • White Musk Shower Gel (250 ml)
  • White Musk Body Lotion (250 ml)
  • White Musk Fragrance Mist (100 ml)
  • White Musk Eau de Toilette (60 ml)

Deze producten zijn verrijkt met Community Fair Trade sheaboter (verzachtend, voedend) en paranotenolie (verzorgend). De geur White Musk met akkoorden van lelietje-van-dalen, rustgevende jasmijn en onze cruelty-free musk, is fris en bloemig en tegelijk sensueel. Een luxueuze giftset om tijdens de feestmaand te geven of te krijgen!

Floral & Frost White Musk Big Gift - Mama's Meisje blog

The Body Shop kerstcollectie 2023

The Body Shop kerstcollectie 2023 kerst giftsets zijn verkrijgbaar in de winkels en online.

Heb jij al ergens een kleine hint laten vallen over je cadeauwensen voor kerst? En welke van deze kerst gifsets uit The Body Shop kerstcollectie 2023 is jouw favoriet? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Gekregen: disclaimer