Tijd om te shoppen! De nieuwe HEMA collectie voor baby’s (tot en met maat 98) is uit en ik zette op een rijtje welke items ik zou kiezen voor Suus!

Najaarscollectie HEMA

Het is eind juli en de najaarscollecties druppelen langzaam de winkels binnen. Ik word er enerzijds wel enthousiast van, maar sla nog niet te snel toe: vind de maat zo lastig inschatten en wil nog even wachten wat er nog meer voor leuks binnenkomt bij HEMA! Maar van de items die ik spotte, werd ik erg enthousiast van de volgende:

jurkje

Dit blauwe jurkje met riempje en hartjesprint past perfect bij mijn meisje! Met haar blonde haren staat het vast ontzettend schattig. En met een leuke legging eronder en een vestje erop, kan ze het nog door dragen tot aan het koude weer!

Leggings bij HEMA

Over leggings gesproken, ik koop ze het liefst bij de HEMA. Ze hebben een goede kwaliteit, blijven mooi na vaker wassen en er komt ook geen gekke vorm in. Ze worden altijd in duopak verkocht. Zo hebben wij de blauw en blauw-wit gestreepte al in de kast liggen, maar nu is er ook een zwart-witte en grijze legging als duopak te koop. Die gaan we zeker aanschaffen!

Hema collectie juli 2017

Heb je de grijze in combi met de wit gestipte al gezien? En de lichtblauwe met hartjes in combi met de lichtroze. Alles is onderling te combineren in de collectie en een goede legging is dus onmisbaar.

T-shirts bij HEMA

Hema collectie juli 20171

Het is veel zwart wit wat de t-shirts en longsleeves betreft. Ik vind het superleuk, want het is eens iets anders dan alleen maar roze voor meisjes. Bovenstaande shirts wil ik echt graag voor Suus bestellen. Ze heeft nu maat 80 dus ik denk dat ik voor 86 ga. Mijn ervaring is dat HEMA wel aardig ruim valt. Hoe ervaren jullie dat? In bovenstaande afbeelding: op de bovenste rij zie je een leuk wit t-shirt met zwarte rondjesprint en daarnaast een t-shirt met lange mouwen met een schattig diertje erop afgebeeld. Het grijze t-shirt met een konijntje erop vind ik erg stoer, maar mijn favoriet is toch echt de zwart met wit gestreepte met een poes erop.

Hema collectie juli 20172

Deze vestjes komen ieder seizoen weer terug en we hebben er al verschillende gehad. Deze keer vind ik de shirtjes goed combineren met een roze of grijze versie. Een musthave in het najaar, want het kan erg zonnig zijn maar ook met frisse dagen. Dan is werken met laagjes ideaal!

Wat vind jij van de nieuwe HEMA collectie voor kleine meisjes? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin