Bloggen is voor mij een hele fijne hobby. Naast het schrijven van blogs, lees ik er ook heel veel! Dagelijks probeer ik mijn vaste ‘lijstje’ af te gaan. Maar welke blogs lees ik dan? Ik deel vandaag mijn lijstje met favoriete blogs!

Twinkelbella

Twinkelbella is mijn dagelijkse kopje thee met een beetje ontspanning. Saskia schrijft niet alleen over haar ervaringen met het moederschap, maar ook over beauty en lifestyle. Dé onderwerpen die ook mij enorm aanspreken. Ze weet altijd heel diverse onderwerpen aan te snijden en vertelt ontzettend veel over haar ervaring met een prenatale en postnatale depressie. Ik ben een vaste lezeres!

Twinkelbella

Marieke Blogt

Op mariekeblogt.nl vertelt Marieke alles over haar gezin met een binkie en een tuttebel. Marieke schrijft eerlijk, is regelmatig creatief (leuke DIY’s en ideeën!) en heeft iedere week gezellige weekendoverzichten! Ik vind het altijd leuk om te lezen hoe ze het moederschap ervaart met kindjes die iets ouder zijn dan Suus en verheug me dan op wat er voor ons nog allemaal komen gaat :D

Mariekeblogt

Natalie Vijfhuizen

Zeg je Antillen, dan zeg je Karin. Aangezien Natalie op dit moment (nog) op Aruba woont, kun je je voorstellen dat ik alleen al daardoor geïnteresseerd was in haar blog. Gelukkig maakt ze ook nog superleuke dingen mee die ze deelt op haar Instagram (Stories), in vlogs én op haar blog. Instant jaloezie vanaf hier hoor. Haar dochtertje en island girl Lola is way to cute en door Natalie’s humoristische maar eerlijke benadering van het moederschap, wil ik gewoon blijven lezen! De verhuizing naar Nederland komt eraan, maar ik blijf gewoon terugkomen :)

Natalie Vijfhuizen

Mijn Gelukje

Een paar weken geleden las ik op de blog van Twinkelbella het verhaal van Kirsten. Kirsten is over de helft van haar zwangerschap en is een single mommy to be. Haar verhaal deelt ze op mijngelukje.nl. Een indrukwekkend verhaal, ik volg haar dan ook omdat ik haar gewoon heel veel geluk toewens met haar gelukje! Houd je ook van mooie Instagramfeeds, dan moet je zeker die van Kirsten even checken. Als pas afgestudeerd fotografe kan het ook niet anders dan een feed met prachtige foto’s!

Mijn Gelukje

La Vie de Mama

Kirsten blogt op La Vie de Mama over haar leven als mama van twee jongens én de derde op komst. Leuke reviews, babyshoplogs, zwangerschapsupdates: alles wat ik leuk vind om te lezen op een mama & lifestyle blog!

La Vie de Mama

Meisje Eigenwijsje

Vanaf dag 1 dat ik blog, lees ik mee met Nicole van Meisje Eigenwijsje. Nicole is vorige maand bevallen van haar tweede kindje, een zoontje: Milo! Het was echt leuk om iedere week mee te lezen met de zwangerschapsupdates en haar blogs over verschillende onderwerpen rondom de komst van een tweede kindjete lezen. Nicole schrijft persoonlijk, eerlijk en neemt geen blad voor de mond. Ik kom dus dagelijks even lezen!

Meisje Eigenwijsje

Wat is jouw favoriete blog?

Ook al laat ik niet na ieder bezoek een reactie achter, toch is dit mijn vastje lijstje van blogs. Maar ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. Dus een simpele vraag: wat is/ zijn jouw favoriete blog(s)?

Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin 1