Een weekendje weg of op vakantie in stijl? Met deze gepersonaliseerde Bulbby reistrolley voor kinderen stelen onze meiden voortaan de show! In deze blog laat ik ‘m uitgebreid zien én mag ik er ook eentje weggeven. Doe je mee?

Perstrip: weekendje weg

Wat een geluksvogels zijn wij toch! Een paar maanden geleden ontving ik een mailtje in mijn zakelijke inbox met een uitnodiging voor een geweldige perstrip! Morgen vertrekken we en ik ben al dagen druk om de boel in te pakken. Ik ga nog niet verklappen waar de reis naartoe gaat: daar zal ik uitgebreid verslag van doen op mijn socials. Zo’n weekendje weg is altijd een hele onderneming als gezin van vijf. Enerzijds wil ik niet teveel meenemen, maar als moeder weet ik ook dat het slim is om op safe te spelen en genoeg opties bij ons te hebben. Iemand zal maar flink knoeien tijdens het eten of ziek worden onderweg… Dus gaan er echt wel wat extra setjes kleding mee! Ook houden we rekening met de weersomstandigheden en blijft het glutenvrije dieet van één van onze dochters nooit thuis, dus extra voorzorgsmaatregelen worden hiervoor volop getroffen. We verblijven deze keer in een hotel en waar ik tijdens onze tripjes in een vakantiehuisje rustig een heleboel boodschappentassen in sta te pakken, vind ik dat voor een hotel niet zo passend. Bulbby to the rescue! Bij Bulbby personaliseer je superveel producten en cadeaus: van geboortestickers tot kinderservies en van sportkleding tot tassen. En nog véél meer. Hun eigen designers hebben supermooie prints ontworpen waar je uit kunt kiezen en de naam in verwerkt is, maar je kunt ook je eigen logo op een product laten drukken. Ik mocht voor de meiden een toffe reistrolley voor kinderen uitkiezen én mag er eentje weggeven!

kindertrolley met naam - Mama's Meisje blog

Kindertrolley met naam

Jaren geleden mocht ik al eens samenwerken met Bulbby en koos toen een gepersonaliseerd kinderkoffertje en rugzakje uit voor Suus en Niene. Ik zag dat dat alweer ruim vijf jaar geleden is. Dat de producten van Bulbby van goede kwaliteit zijn, kan ik bij deze beamen: zowel het koffertje als het rugzakje zien er nog steeds heel mooi uit! Deze keer mocht ik een mooie kindertrolley met naam voor de meiden uitkiezen. Ik kon daarbij kiezen uit drie formaten: een kindertrolley, een reistrolley en een reistrolley xl. Ik koos voor een reistrolley voor kinderen, deze heeft de volgende afmetingen (buitenmaat): 50 cm x 35,5 cm x 17 cm. Natuurlijk moet je altijd de eisen van de luchtvaartmaatschappij checken, maar dit formaat is in de meeste gevallen toegestaan als handbagage. Ideaal voor als we nog eens met z’n allen gaan vliegen! Ik koos voor iedere dochter een andere kleur; in totaal zijn er vijf modieuze kleuren om uit te kiezen. Ook qua printjes ben ik losgegaan in de online ontwerpmodule, al was de keuze in dit geval reuze en daarom stiekem best lastig. Het fijne vind ik dat je gelijk het resultaat kunt zien als je iets aanpast, zoals de kleur van bloemetje of de tekstkleur. Daardoor heb ik alles naar wens kunnen aanpassen in een stijl die perfect bij onze meiden past! Een reistrolley bedrukken was nog nooit zo makkelijk en tevens een hele leuke cadeautip voor een jarige, als kraamcadeau of zelfs als relatiecadeau aan klanten of medewerkers! Vervolgens heb ik de bestelling geplaatst en werden de trolleys enkele dagen later al bij ons thuisbezorgd. En wauw: wat zijn ze mooi geworden! Deze trolley voor kinderen is uitgerust met twee handige zwenkwielen, heeft een uitschuifbare trekstang die is weggewerkt in een vakje met een rits en is gemaakt van een waterafstotend materiaal. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zit een handig opbergvak voor kleinere items zoals een tandenborstel, tandpasta, sokken en ondergoed. Ook zijn de onderzijde en achterzijde extra beschermd, zodat de trolley bij stoten netjes blijft. Qua ruimte kan ik er alles in kwijt wat nodig is voor ons weekendje weg, zelfs voor een week vakantie is dit genoeg! Hier gaan wij nog jaren plezier van hebben!

Bulbby review ervaring beoordeling - Mama's Meisje blog

WIN: Bulbby reistrolley voor kinderen

Niet alleen onze meiden ontvingen deze leuke trolleys met naam: ook jij maakt kans op een reistrolley voor kinderen van Bulbby! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee:

  • Het volgen van Mama’s Meisje op Facebook of Instagram wordt gewaardeerd :)
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op een gepersonaliseerde trolley (t.w.v. €74,99)
  • Vul een geldig e-mailadres in, zodat ik je een berichtje kan sturen als je de winnaar bent! Meedoen kan tot en met 30 november 2023. De winnaar krijgt uiterlijk 2 december bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer