Nog eentje dan, om het af te leren. Hieperdepiep hoera! Suus is gisteren 1 jaar geworden! Niet alleen Suus krijgt kadootjes: we delen ook uit! Ter ere van de eerste verjaardag van Suus maak je deze week op Mama’s Meisje kans op allerlei leuke prijzen. Als verrassing mag ik nog een zesde geweldige prijs weggeven: een uniek kledingsetje van hippe webshop Lalijn!

Originele en unieke items

Toen ik eenmaal mommy-to-be was en wist dat ik een meisje zou krijgen, kon ik losgaan met shoppen! Natuurlijk kocht ik kleertjes bij de bekende winkelketens, maar iets exclusiever leek me ontzettend leuk. Duik het net op en de webshops in baby- en kinderartikelen vliegen je om de oren. Lalijn is anders. Toen ik een kijkje nam op de website, op Facebook en op Instagram zag ik allerlei leuke stofjes en patroontjes die origineel en uniek zijn. Net even anders, mooie kwaliteit en helemaal hip! Dat wil toch iedere mama?

First Birthday Giveaway1

Met Lalijn kun je alle kanten op!

Kruippakjes, omslagdoeken, harembroekjes… Niet alleen voor de allerkleinsten kun je bij Lalijn terecht. Ook voor de grotere meneren en mevrouwen zijn er geweldige t-shirts, jurkjes en rokjes te koop. Accessoires zoals kniekousen, haarbandjes en sjaaltjes zijn in superveel printjes en kleuren verkrijgbaar. Marjolijn, de eigenaresse van Lalijn, maakt alle items zelf. Ze heeft eindeloos veel stoffen en zie je een ontwerp, maar wil je net een andere twist? Stuur haar even een berichtje en overleg over de mogelijkheden! Met Lalijn kun je alle kanten op!

First Birthday Giveaway2

Maar er is meer…

Op zoek naar een kraamkadootje, speciaal fotoalbum of ander origineel cadeau? Een costum made vlaggenlijn, kinderdagverblijfboekje, geboortekussen of kinderwagendekentje in een unieke print doet het bij de newly parents altijd goed! Fotoalbums kunnen gepersonaliseerd worden voor allerlei gelegenheden. Niet alleen geboortes, ook een bijzondere verjaardag, jubileum of bijvoorbeeld een communie is een mooie reden om de gemaakte foto’s in een heel speciaal boek te bewaren! Allemaal met passie gemaakt, want Marjolijn deelt haar creativiteit graag met anderen.

First Birthday Giveaway3

Winnen!

Heb jij al een kijkje genomen op de website van Lalijn? Ik heb namelijk iets heel leuks voor je… Ik mag maar liefst twee (!) kledingsetjes weggeven: een setje voor jongens en een setje voor meisjes! De printjes zie je terug op de foto’s hierboven. Wil je graag kans maken op een van deze geweldige setjes? Lees dan even goed wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Instagram of Facebook
  • Like Lalijn op Instagram of Facebook
  • Laat in een reactie onder dit bericht weten op welk setje je kans wilt maken en in welke maat!

Extra winkans: deel het bericht op Instagram of op Facebook of tag iemand die dit setje ook wil winnen!

Liefs Karin 1

 

 

 

 

Let op: om kans te maken, moet je lid zijn van de Facebook- of Instagrampagina van Mama’s Meisje en Lalijn. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zaterdag 15 juli op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.