Vrijdag is het zover: Suus wordt 1 jaar! Niet alleen Suus krijgt kadootjes: we delen ook uit! Ter ere van de eerste verjaardag van Suus maak je deze week op Mama’s Meisje kans op allerlei leuke prijzen. Is jouw kindje ook zo gek op Nijntje? En een echte badderfan? Dat komt goed uit, want ik mag een Dermo Care Nijntje pakket weggeven!

Baddertijd = altijd feest!

Suus houdt ontzettend van water. Daarom is ze altijd enorm blij als ze weer in bad mag! Lekker spetteren en spelen met het speelgoed: blijer kun je haar niet maken. We verzorgen haar huid met milde producten en Dermo Care heeft altijd ontzettend leuke lijnen: van Sesamstraat tot Dora en van Hello Kitty tot Paw Patrol. Ons meisje is helemaal gek op Nijntje en guess what? Ik mag een Dermo Care Nijntje pakket weggeven!

IMG 4776

 

Win: Dermo Care Nijntje pakket

Dermo Care is speciaal ontwikkeld voor de kinder- en babyhuid. Kindjes kunnen gevoeliger op cosmetica reageren, daarom heeft Dermo Care een milde formule die extra verzorgend is en geschikt voor je kleintje!

De Nijntje lijn is zó leuk: verkrijgbaar in een roze en blauwe variant, dus voor jongens en voor meisjes! Voortaan is Nijntje niet alleen op tv, in het boekje of als knuffel, maar gaat ook gezellig mee in bad!

unnamed

Het Dermo Care Nijntje pakket bevat shampoo, douchegel, toetendoekjes en pleisters.

Wil je kans maken op dit pakket? Lees dan goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje en Dermo Care op Facebook
  • Like het bericht van de winactie op Facebook en laat in een reactie weten of je meedoet voor een blauw pakket of een roze pakket!

Liefs Karin 1

 

 

 

 

 

Let op: om kans te maken, moet je lid zijn van de Facebookpagina van Mama’s Meisje en Dermo Care. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zaterdag 15 juli op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.