Vrijdag is het zover: Suus wordt 1 jaar! Niet alleen Suus krijgt kadootjes: we delen ook uit! Ter ere van de eerste verjaardag van Suus maak je deze week op Mama’s Meisje kans op allerlei leuke prijzen. We trappen deze First Birthday Giveaway af met een speciaal Gold-pakket van Difrax! 

Difrax S-fles tegen refluxklachten

Toen Suus werd geboren, had ze al snel last van refluxklachten. Ze spuugde dus heel veel en boerde veel op, waar ze veel last van had. Ontzettend zielig voor zo’n kleintje. Om te voorkomen dat ze veel lucht zou binnenkrijgen met de flesvoeding, hebben we diverse flessen geprobeerd. Helaas beviel niet ieder merk ons, tot we de Difrax S-fles probeerden. Suus krijgt sindsdien iedere dag haar melk en pap uit de S-fles. Het beviel ons zo goed, dat deze favourite echt niet uit de winweek kon ontbreken. We hopen dat we een kindje heel blij kunnen maken met een heel speciaal Difrax pakket!
 Difrax gold campagne logo celebrate 001

Difrax bestaat 50 jaar!

Ter ere van het 50 jarig bestaan van Difrax brachten zij een limited edition lijn uit. In deze speciale Gold lijn zijn flessen, spenen en speenkoorden te vinden. Ik mag een Difrax Gold pakket weggeven met daarin:
First Birthday Giveaway
– Een S-fles (250 ml)
– Een fopspeentje (6+ natural)
– Een speenkoordje

Wil je kans maken op dit pakket? Lees dan goed mee wat je moet doen:

Like Mama’s Meisje op Facebook.
Like het bericht over de winactie op Facebook.
– Laat in een reactie onder deze blog weten dat je graag kansmaakt op dit mooie Difraxpakket
Extra winkans: tag iemand in het bericht op Facebook die ook graag kans wil maken op dit pakket!
Liefs Karin 1

 

 

 

 

Let op: om kans te maken, moet je lid zijn van de Facebookpagina van Mama’s Meisje. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zaterdag 15 juli op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.