Is je kind binnenkort jarig? Dan is het natuurlijk leuk om hem of haar eens flink in het zonnetje te zetten. Veel kinderen zijn hier gek op, dus als ouders is het leuk om hiermee uit te pakken. Het moet tenslotte gevierd worden dat je kind een jaartje ouder wordt. Maar wat kun je doen om jouw kind een onvergetelijke verjaardag te geven? Wij hebben wat leuke ideetjes verzameld. Je leest ze hieronder!

Regel een grote taart met kaarsjes

Het hoort er natuurlijk wel een beetje bij: het uitblazen van kaarsjes op een verjaardag. Kinderen vinden dit vaak leuk om te doen en daarom kun je uitpakken door een mooie, grote taart te regelen met kaarsjes. Dit kun je laten maken door een bakkerij, maar als je zelf goed bent in het bakken van taarten is dit uiteraard ook een goede mogelijkheid.

Het huis versieren

Een andere goede tip om je kind een onvergetelijke verjaardag te geven, is het versieren van het huis. Kinderen vinden het vast ontzettend leuk als je de woning speciaal voor hun extra versiert. Je huis versieren kun je uiteraard op verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan een paar leuke slingers, ballonnen, confetti en leuke lampjes. Doe er alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken in huis. Slingers en ballonnen zijn in ieder geval onmisbaar. Normale ballonnen zijn leuk om de woning mee te decoreren, maar ook helium ballonnen zijn vaak geliefd bij kinderen. Zo’n ballon laten bezorgen voor de jarige is dan ook zeker een aanrader.

Je kunt er ook nog aan denken om een thema te gebruiken voor de decoratie voor de verjaardag van je kind. Misschien is je kind wel gek op een bepaalde film of kleur. Dan is het natuurlijk leuk om hierop in te spelen door dit als thema te gebruiken. Grote kans dat je kind zijn of haar ogen uitkijkt op de verjaardag!

Tips om je kind een onvergetelijke verjaardag te geven - Mama's Meisje blog

Een leuk cadeautje

Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder cadeau. Je mag je kind op deze dag dan ook zeker lekker verwennen. Misschien heeft je kind al een beetje aangegeven wat hij of zij zou willen hebben. Als dit het geval is, kun je dit als cadeau regelen. Je kunt uiteraard ook zelf creatief zijn en een tof cadeau bedenken. Voor kinderen is er genoeg leuks om te geven. Van speelgoed tot poppen en van een voetbal tot gamecomputer: je kunt alle kanten op!

Zorg voor feesthoedjes

Jouw kind een prachtige verjaardag bezorgen kun je ook doen door feesthoedjes te kopen. Vooral als je jonge kinderen hebt, is dit een leuk idee. Zo kan jouw kind deze de hele dag opzetten en als er nog vriendjes en vriendinnetjes langskomen kunnen zij dit ook op doen. Feesthoedjes horen er eigenlijk wel bij op een kinderverjaardag, dus het kan zeker geen kwaad om er hier een paar van in te slaan.

Als je jouw kind graag een onvergetelijke verjaardag wilt geven, kunnen deze tips hierboven goed van pas komen. Zo haal je er het maximale uit en kun je jouw kind optimaal zien genieten op deze bijzondere dag. En dat is als ouders ook fantastisch om te zien!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

Commerciële content: disclaimer