Een jeans die perfect zit na zwangerschap en keizersnede, als dat buikje nog is overgebleven? In deze shoplog show ik mijn favoriete Only Carmakoma jeans en twee leuke tops om mijn outfit af te maken én ik deel een fijne kortingscode met je. Kijk je mee?

Jeans na keizersnede

Hoewel de fase van zwangerschappen en bevallingen alweer ver achter me ligt, word ik er nog iedere dag aan herinnerd dat ik drie keer een keizersnede heb gehad. Misschien herkennen andere keizersnede mama’s het wel: je buik blijft altijd een gevoelig puntje. Niet alleen omdat ik, ondanks mijn project ‘leefstijl-verander-goals’, nog niet van de overtollige kilo’s af ben, maar ook omdat een jeans na keizersnede wat problemen kan opleveren. De vanzelfsprekendheid van een jeans kopen is ineens een stuk minder geworden, óók na 3 jaar. Niet iedere broek zit lekker: het irriteert allemaal sneller op mijn buik en dat maakt dat ik best wel even zoekende was naar de perfecte optie voor mijn lijf. Laten we zeggen dat mijn campingsmoking fase na die derde zwangerschap net iets langer duurde dan ik had gehoopt, maar er komt een dag dat je weer hip and happening de deur uit wilt. Geen moeke broeken, maar hippe jeans die een mooie fit hebben en rekening houden met vrouwelijke vormen: óók met een buikje. In deze shoplog laat ik je mijn favoriete Only Carmakoma jeans zien, samen met de twee mooie tops die ik erbij uitkoos. De nieuwe collecties druppelen al weer binnen en door de regen van de afgelopen tijd, koos ik al iets voor richting het najaar!

Only Carmakoma jeans ervaring tips review hoe valt de maat - Mama's Meisje blog

Only Carmakoma jeans ervaring

Via Instagram deelde ik ‘m al een aantal keer: mijn favoriete Only Carmakoma jeans. Een zeer welkome tip aan jullie reacties te zien, want aan de berichtjes die ik steeds na het delen ontving, zijn er meer mama’s die zoekende zijn in jeans-land. Ik heb meerdere exemplaren van het model ‘Carwilly‘ en zette voor je op een rijtje waarom dit mijn favoriet is:

  • De Carwilly is gemaakt van een stretchy stof die mooi aansluit, skinny valt. Ook na veelvuldig dragen gaat deze stof niet lubberen is mijn ervaring.
  • Deze jeans heeft een regulair waist: de taille valt niet laag en niet hoog, maar precies er tussenin. Dat vind ik ideaal omdat ik regelmatig mijn shirtjes en tops voor een deel in mijn broek draag. Anders krijg je naar mijn mening zo’n moeke effect en dat wil ik dus voorkomen, haha. De hoogte van de taille valt precies goed: het kleedt mooi af!
  • De Carwilly is in verschillende lengtematen verkrijgbaar. Het is een zogenaamde ankle jeans: hij valt een stukje boven je enkels, wat ‘m perfect maakt om te dragen met sneakertjes. Ik bestel ‘m altijd in lengtemaat 32, dat is perfect! Onderaan de broekspijpen zitten van die leuke rafelrandjes: helemaal hip. Ik hou d’r van!
  • De Carwilly is in verschillende wassingen verkrijgbaar.
  • De jeans is verkrijgbaar van maat 42 tot en met maat 54 en daarmee perfect voor midsize en plussize dames! Mijn ervaring is dat deze Only Carmakoma jeans op maat valt.
  • Ben jij wel van team ‘hoge taille’? Dan raad ik je model Carkarla aan: deze is gemaakt van dezelfde stretchdenim als de Carwilly, maar valt wat langer qua beenlengte en heeft ritsjes onderaan de broekspijpen. In de taille valt deze iets hoger dan de Carwilly, wat voor sommige outfits juist wél weer prettig is. Ik heb ‘m in lichtblauw, maar ook deze jeans is in vele wassingen verkrijgbaar.

Jeans na keizersnede spijkerbroek na zwangerschap tips - Mama's Meisje blog

Dit maakt mijn outfit af

Naast de nieuwe Only Carmakoma jeans shopte ik nog twee leuke tops om mijn outfit af te maken. Kijkend in mijn kast merkte ik dat ik de laatste tijd nogal de voorkeur gaf aan prints en felle kleuren. Maar het najaar komt eraan en ik wilde mijn garderobe aanvullen met enkele items die vrij basic maar met een leuke touch dagelijks te dragen zijn. Allereerst koos ik voor deze gebreide trui, die in zes verschillende kleuren verkrijgbaar is. De trui is niet al te dik, valt lekker soepel en de details op de pofmouwen geven net dat beetje extra. Misschien bestel ik ‘m ook nog in de groen/grijze kleur! Ook koos ik voor de leuke witte top met opengewerkte details. Deze kan ik op frissere zomerdagen al dragen, maar in het najaar ook afstylen met een leuke blazer of vest. Ik ben heel blij met deze twee outfits en hoop dat je iets aan de jeans tip hebt!

Kortingscode

Code LINKPIZZA12 geeft 12% korting in de webshop! Deze code is helaas niet geldig op sale items.

Welke Only Carmakoma jeans heb jij al in je kast liggen? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin - Mamas Meisje blog

 

 

 

 

#gekregen: disclaimer