Theeverslaafde speaking! Van Tastea mocht ik een heerlijke theeblend uitproberen én er eentje naar keuze weggeven! Welke thee kies jij?

Theeverslaafde

Als je mijn blogs en social media de laatste tijd een beetje gevolgd hebt, dan weet je dat ik er behoorlijk wat slapeloze nachten op heb zitten. Suus was namelijk ziek en sliep daardoor heel weinig ’s nachts! Net toen ze een beetje was opgeknapt, kreeg ik er een griepje bij dus je snapt wel: een energiepeil van nul. Hoe blij was ik dus toen ik werd benaderd door Tastea: of ik één van hun teablends wilde uitproberen! Aangezien ik een ontzettende theeverslaafde ben, kon ik dit natuurlijk niet weigeren. Ik nam een kijkje op de website van Tastea en zag dat zij verschillende luxe teablends aanbieden. Deze kruidentheeën zijn 100% natuurlijk en beloven stuk voor stuk bij te dragen aan je gezondheid in verschillende stadia in je leven. Mijn keuze viel op de Energy Boost. Deze thee kan mijn energielevel een oppepper te geven, mijn mentale gezondheid bevorderen, me een vitamineboost geven én helpen ontspannen en om te gaan met stress. Dat belooft wat!
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tastea Energy Boost

In de Energy Boost zitten de volgende ingrediënten: Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals.SAMSUNG CAMERA PICTURES De verpakking heeft een inhoud van 125 gram en je dient 3 gram thee per kopje te gebruiken (iets meer dan één theelepel, voor de nauwkeurigheid kun je het ook afwegen op de keukenweegschaal). Je kunt er dus ongeveer 41 kopjes thee mee zetten!
SAMSUNG CAMERA PICTURES
De uitstraling van de verpakking vind ik heel luxe! Als ik het blik open, komt een heerlijke kruidige geur mij tegemoet. De thee oogt inderdaad als een variatie van smaken: ik zie zelfs blauw-paarse en gele blaadjes tussen de voornamelijk groene thee. Ben meteen heel benieuwd naar de smaak!

Bij deze theeblend heb ik ook een Tastea theebeker gekregen. Om de thee klaar te maken, schep ik 3 gram thee onderin de beker, daarna giet ik er kokend water overheen. Ik doe niet SAMSUNG CAMERA PICTURESgelijk de dop op de beker, laat het even afkoelen. Dit wordt ook aangegeven op de verpakking, er kan anders een hoge druk ontstaan. Er zit een filter in de beker, waardoor ik geen theegruis binnenkrijg. De beker is BPA-vrij, heeft een dubbele bodem (dus je kunt je eigen thee meenemen, alleen even ergens heet water scoren) en dubbelwandig (dus geen verbrande vingers als je de beker vasthoudt!). De beker is ook geschikt om koude drankjes langer koud te houden. Kortom: multifunctioneel en ziet er nog mooi uit ook!

 

 

Nadat de thee voldoende is afgekoeld, doe ik de dop op de beker en dan is het tijd om SAM 1500de thee te proeven! Deze thee krijgt zeker een 8 als het om smaak gaat. Het is niet de lekkerste thee die ik ooit geproefd heb, maar valt zeker hoog in de ranking.
Ik heb de thee een week geprobeerd voordat ik de review schreef. Gedurende die week dronk ik 2 bekers thee per dag: één ’s morgens en één in de middag. Ik kon wel degelijk verschil merken: moe wakker geworden ’s morgens en bij een inkakmoment in de middag, werd ik na het drinken van de thee wat fitter, minder moe. Ik ervaarde dat wel echt als een oppepper!
Ontspanning heb ik ook ervaren, maar dat ervaar ik eigenlijk bij ieder kopje thee, dus dat is niet per sé door deze thee zo. Maar in the end ben ik zeker tevreden  over het effect en enthousiast over deze Energy Boost!

Andere blends van Tastea

naamloos

En ik ben nog iets: nieuwsgierig naar de andere blends! De namen zijn in ieder geval al origineel:

  • Bun In The Oven: zwangerschapsthee die je vanaf het 3e trimester, rondom de bevalling en in de kraamweek kunt gebruiken
  • Mama’s Milkshake: borstvoedingsthee die o.a. kan helpen bij het op gang brengen en houden van de moedermelk
  • Make Your Bedrock: kan ervoor zorgen dat er tussen de lakens weer wat meer gerockt wordt en je je beter kunt ontspannen
  • Detox: een theetox kuur van 30 dagen om je te ondersteunen met het starten van een nieuwe en gezonde levensstijl. Er is ook een package deal verkrijgbaar, die 2 kuren én een theebeker bevat.Prijzen variëren van €19,95 tot €79,95

WIN!

In samenwerking met Tastea mag ik één multifunctionele theebeker weggeven aan één van mijn volgers!
Wil je kans maken op deze musthave? Lees mee:

Deze actie loopt via Instagram!
– Volg @tastea.eu en @mamas_meisje op Instagram

– Laat in de comment onder deze blog weten waarom jij zo’n mooie theebeker wilt winnen!

– Wil je extra kans maken? Post een foto van je oude theebeker op Instagram en tag @tastea.eu en @mamas_meisje in de post! Laat zien waarom jou theebeker aan vervanging toe is!

De winnaar wordt op vrijdag 6 januari bekend gemaakt op de blog!

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren