It’s summertime! En dat betekent dat het de komende maand even iets rustiger wordt op mijn blog. Een zomerrooster dus! Hoe en wat precies? Lees maar mee!

Zomerrooster

Vorig jaar lastte ik voor het eerst een zomerrooster in en dat is mij zéér goed bevallen. Hoewel er minder blogs online kwamen, werkte ik achter de schermen lekker door aan de website. Ik heb oude artikelen geupdate, de structuur van mijn website onder handen genomen en een heleboel puntjes opgeschreven die nog moesten gebeuren. En nog steeds moeten, want na te zijn begonnen aan deze ‘grote schoonmaak’, kun je wel raden dat het er niet meer van kwam. Mijn bezoekersaantallen groeiden, ik wilde mijn plannen voor mijn andere bedrijf uitwerken en kon er gewoonweg niet de tijd voor vinden. Daar gaat deze zomer verandering in komen, want ik stel weer een zomerrooster in!

Zomerrooster vakantieplanning minder bloggen in de zomer blogger mamablogger vakantie zomervakantie - Mama's Meisje blog

Doelen behalen

Dat zomerrooster gaat in augustus in. Er verschijnen dan wekelijks drie blogs, waarvan sowieso één bevallingsverhaal. De rest is per week verschillend en het kan zijn dat er toch ineens vier blogs verschijnen indien er een samenwerking voorbij komt. De reden dat ik deze vakantieplanning op mamasmeisje.com hanteer, is omdat er teveel to do’s blijven liggen. De zomer is voor mij dé periode bij uitstek waarin ik hier eens even keihard mee aan de slag kan. Als de zon zich laat zien, dan trekt men erop uit en leest minder blogs. Vorig jaar was ik daar wat huiverig voor, maar ik merkte dat het best meeviel qua lagere bezoekersaantallen. Dit jaar neem ik dat wederom voor lief, omdat ik weet dat het werken aan de websitestructuur me alleen maar gaat helpen. En omdat ik er anders nóóit aan toe ga komen of maar mondjesmaat. Tevens wil ik voor mijn andere bedrijf ook eindelijk eens flinke stappen maken en doelen behalen zichzelf niet: aan de slag dus!

uitgelichte afbeelding kidsproof tuin onze plannen voor de achtertuin mamas meisje blog

Niet alleen maar werken

Maar hé, het is zomer en ik ga echt niet alleen maar werken! Erik en de meisjes hebben nog twee weken vakantie en dan geef ik mijzelf ook lekker vrij! We blijven dit jaar gewoon thuis, maar hebben genoeg te doen. Ik werk dus ook een stukje vooruit zodat ik tijdens die weken zorgeloos kan genieten. Er staan nog een heleboel klusjes op het programma, zoals het verbouwen van de tuin, het verder opruimen op zolder en de slaapkamer van Suus die een update krijgt. Jullie kunnen het allemaal volgen via de Stories op Instagram, want daar ben ik wel gewoon actief. Door dit zomerrooster breng ik, net als vorig jaar, even de balans terug tussen bloggen – virtueel assistent – mama zijn – los genietos ;) Opdat het een mooie zomer mag worden!

Wat zijn jouw plannen deze zomer? En voor de bloggers onder ons: werk jij met een zomerrooster? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1