Vorige week vertelde ik alles over het nieuwste boek uit de collectie van Maan Amsterdam: ‘Mijn Eerste Jaar’. Maar dat was niet het enige: ik mocht maar liefst twee exemplaren verloten onder mijn lezers! Een blauwe en een roze… Vandaag maak ik de winnaars bekend!

Maan Amsterdam invulboek Mijn Eerste Jaar

Hoewel ik nu nog aan het schrijven ben in Mijn Zwangerschapsdagboek van Maan Amsterdam, kan ik niet wachten tot ik mag beginnen in Mijn Eerste Jaar. Zo’n eerste jaar vliegt werkelijk voorbij en het is zo ontzettend leuk om alles bij te houden voor later. Ik vind het zelf ook helemaal geweldig om het boek dat mijn moeder voor mij bijhield, na te lezen. Helemaal nu ik zelf al een dochter heb en nummer twee dus op komst is. Nog leuker? Als het ontwerp alles heeft wat ik mooi vind: lieve en zachte kleuren, mooie quotes en een handige indeling. Wil je meer lezen over de boeken van Maan Amsterdam? Lees dan mijn review terug!

SAM 4855

Ik was niet de enige die zo’n mooi boek mocht ontvangen: ik mocht maar liefst twee exemplaren weggeven! Er kwamen enorm veel lieve en leuke reacties binnen, maar er kunnen maar twee de winnaars zijn:

Roze: Jeanet

Blauw: Floortje

Gefeliciteerd Jeanet en Floortje! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Doe je al mee met de winactie van Kruidvat Mama? Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!