Wisten jullie dat wij op een boerderij wonen? Omdat Suus sinds twee maanden loopt, werd het tijd voor een paar laarsjes! We kregen een mooi paar roze regenlaarsjes van Bergstein en mogen ook een paar weggeven! Suus is er dus helemaal klaar voor om samen met papa bij de koeien te helpen!

Papa helpen in de stal

Suus loopt nog maar twee maanden, maar inmiddels lijkt het alsof het nooit anders is geweest. Nu ze zelf kan stappen, werd het hoog tijd dat ze met papa mee ging naar buiten! We wonen namelijk op een boerderij en dan is het geweldig om papa te helpen en te kijken bij de koeien. Omdat je op de boerderij natuurlijk makkelijk vies wordt, waren we erg blij toen we van Bergstein een prachtig paar regenlaarsjes mochten ontvangen. Natuurlijk in onze lievelingskleur: roze!

SAM 5126

Roze regenlaarsjes voor onze grote meid

De regenlaarzen van Bergstein zijn er in veel meer kleuren dan alleen in het roze. Op de website zag ik superveel mooie kleuren voorbij komen, dus de keuze was nog best lastig. Wat deze regenlaarzen wel allemaal hebben, is een fijne kwaliteit. Ze zijn gemaakt van soepel natuurrubber en zijn makkelijk aan en uit te trekken. Ook is de pasvorm goed aangepast op kleine kindervoetjes: Suus loopt er erg stevig op. Ze zijn bestand tegen een stootje (vallen) en vuil. Mocht de binnenkant onverhoopt nat worden, dan droogt de katoenen binnenkant snel op en aangezien de zolen uitneembaar zijn, kun je die nog even op de verwarming leggen. Suus vond haar laarsjes geweldig: dit is haar eerste paar! Ze moest even wennen met lopen, maar dat ging al snel heel goed. En zo kon ze dus mooi mee naar buiten met papa om te zwaaien naar de koeien! Maar niet alleen als je op de boerderij woont, zijn regenlaarsjes een musthave. Buiten spelen, stampen in de plassen, ravotten of een bezoekje aan het bos of de kinderboerderij: jammer om de gewone schoenen dan aan te doen, toch? Een paar regenlaarsjes is dus onmisbaar voor je kindje! De regenlaarsjes van Bergstein zijn verkrijgbaar van maat 19 tot en met maat 35 voor de prijs van €29,95. Deze mama heeft de laarsjes nu verstopt, want als ze in de gang staan, wil Suus ze steeds aan ;) Ook al gaan we niet naar buiten, ze sleept de laarsjes het hele huis door en is er fan van!

KEN JIJ DE WARME PANTOFFELS VAN BERGSTEIN AL?

Bergstein laarsjes roze

SAM 5122

WIN: een paar Bergstein regenlaarsjes! [GESLOTEN!]

Suus is niet de enige die een paar laarsjes kreeg: we mogen ook een ander kindje blij maken met een paar Bergstein laarsjes. Wil je hier kans op maken? Lees dan even goed wat je moet doen!

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram.
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke maat en kleur je zou willen winnen en waarom! (Let op: kleur- en maatkeuze is afhankelijk van de voorraad op dat moment).
  • Extra winkans: tag iemand die deze winactie niet mag missen!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op woensdag 14 februari op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Liefs Karin 1

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.