We gaan de koudere maanden weer in en dat betekent: tijd voor pantoffels! Wij ontvingen hele fijne sloffen van Bergstein en we mogen ook een paar weggeven! Wil je kans maken op deze Cozy Bergstein sloffen? Lees dan snel verder!

Geen blote voetjes meer!

Een tijdje geleden maakten we kennis met de regenlaarsjes van Bergstein, die nu in de kast staan te wachten tot Niene haar papa gaat helpen in de stal! Ook deze keer kreeg Suus een paar laarsjes, maar Bergstein bracht ook wat fijns voor het najaar. Ik weet niet of mijn dochter de enige is, maar ze trekt iedere dag het liefst zo snel mogelijk haar sokken uit en banjert dan op blote voeten rond. Vorig jaar was dat in de winter echt een strijd, want het is natuurlijk veel te koud om op blote voeten rond te lopen. Als mama geef ik haar het goede voorbeeld, want ik loop het liefst de hele dag op mijn pantoffels. Gelukkig kan ik haar, nu ze een jaar ouder is, wat beter uitleggen dat het lopen op blote voeten niet mag én kregen we een paar supermooie sloffen van Bergstein toegestuurd! Bergstein kennen we allemaal van de hippe regenlaarsjes die in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar zijn.

img 6683

Warme voeten in de koude wintermaanden

De Cozy sloffen van Bergstein zijn ook in vele kleuren verkrijgbaar. Ik besloot voor Suus een paar grijze sloffen uit te kiezen, omdat dit mooi matcht met de kleren die ze in het najaar draagt. De sloffen zijn gemaakt van zuivere scheerwol, een duurzame stof. De slof heeft een wollen binnenzool en de buitenzool is gemaakt van vilt en latex, zodat ze een goede grip heeft. Voor Suus koos ik dezelfde maat als de schoenmaat die ze heeft en deze past perfect. Suus loopt stevig op de sloffen en laat ze ook aan. Ze kan ze zelf ook makkelijk aan en uit doen en ze heeft lekkere warme voeten tijdens de koude wintermaanden! Ik vind de sloffen qua look lekker stoer, helemaal van deze tijd. De Cozy Bergstein sloffen zijn niet alleen verkrijgbaar voor kinderen, maar gaan van maat 19 tot en met maat 42. Zo kun je dus twinnen met je kindje(s)! De sloffen van maat 19 tot en met maat 38 kosten €29,95 per paar, van maat 39 tot en met maat 42 kosten €39,95 per paar. Ze zijn in 12 verschillende kleuren verkrijgbaar, van roze tot zwart en van geel tot groen, voor ieder wat wils!

img 6705

WIN: Een paar Bergstein Cozy sloffen

Niet alleen Suus kreeg een paar sloffen van Bergstein, we mogen ook iemand anders blij maken met zo’n fijn paar Cozy sloffen! Wil je kans maken op deze toffe prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram.
  • Laat in een reactie onder deze blog weten welke maat en kleur je zou willen winnen en waarom! (Let op: kleur- en maatkeuze is afhankelijk van de voorraad op dat moment).
  • Extra winkans: tag iemand die deze winactie niet mag missen!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 3 oktober 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 7 oktober bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

img 6707