De tofste nieuwe baby ‘beurs’ van Nederland: toen ik de eerste aankondigingen voorbij zag komen van We Are Pregnant, was mijn nieuwsgierigheid gelijk gewekt. Niet alleen breng ik zelf een bezoekje aan We Are Pregnant, ik mag maarliefst 3 x 2 kaarten weggeven! Benieuwd wat er allemaal te doen is op We Are Pregnant én kans maken op die kaarten? Lees dan snel verder! 

Hip en vernieuwend: We Are Pregnant

Op 3, 4 en 5 november is de Werkspoorkathedraal in Utrecht the place to be voor (toekomstige) mama’s en papa’s! Daar vindt namelijk We Are Pregnant plaats, een hippe en vernieuwende baby ‘beurs’. Wanneer je een kijkje neemt op de website, kun je al een beetje sfeer proeven. Ik voelde me gelijk aangesproken door de stijl van deze pagina en toen ik een kijkje nam bij het kopje ‘deelnemers‘, deed ik een inner vreugdedansje! Er is namelijk enorm veel te beleven tijdens zo’n gezellig dagje uit!

SAM 4220

Great vibe, good food and cool stuff

Naast de voor mij bekende merken zoals bijvoorbeeld Noppies, Koeka en Joolz, ga ik ook allerlei nieuwe merken ontdekken. Talloze (voor mij) nieuwe (web)shops staan met hun producten op We Are Pregnant. Zo wil ik zeker even een kijkje nemen bij Wooden Blocks, Dikkemik en Sprinkles Bakery. Ook ga ik een heleboel inspiratie opdoen voor het geboortekaartje en ben ik erg benieuwd naar de Babywatcher! Kortom: ik heb al een wishlist met standjes en merken gemaakt, maar ook een hapje eten lukt goed op de beurs. Er zijn verschillende workshops, je kunt de leukste mom- en dadbloggers ontmoeten en wie weet loop je zelfs een BN’er tegen het lijf! Parkeren is gratis, een garderobe is aanwezig en neem je je mini-me mee, dan is er zelfs een verzorgingsruimte beschikbaar!

SAM 4230

Win: 3 x 2 kaarten voor We Are Pregnant

Zie jij het wel zitten, zo’n gezellig dagje uit met je zus, vriendin, collega, moeder, nichtje of vul maar in? Dat komt goed uit, want ik mag 3 x 2 kaarten weggeven voor We Are Pregnant! Wil je kans maken op een setje kaarten, lees dan goed wat je kunt doen:

  • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op deze kaarten!
  • Extra winkans: Tag onder het bericht op Facebook of Instagram een mommy (to be) die ook graag deze kaarten zou willen winnen!
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op zaterdag 28 oktober op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

Liefs Karin

 

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking