YAY! Eindelijk ga ik je vertellen waar ik al de hele week mee in mijn hoofd rondloop… Vind jij shoppen voor je kindje(s) ook zo leuk? Ik wel, maar jammer dat ze er zo snel uitgroeien en dat het best prijzig kan zijn. Omdat hippe kinderkleding niet duur hoeft te zijn, heb ik een nieuwe rubriek in het leven geroepen. Lees nu alles over de Twee Tientjes Challenge en geef je op! Misschien word jij ook part of the team en mag je binnenkort op kosten van Mama’s Meisje shoppen! Doe je mee?

Het ‘leed’ dat shoppen heet

Shoppen voor mijn kindjes: ik vind het één van de allerleukste dingen van het moederschap. De laatste maanden nam ik mijn eigen koopgedrag eens onder de loep en kwam tot de conclusie dat ik vaak maar wat doe. Sinds ik dat veranderd heb en specifieke items opschrijf vóórdat ik ga shoppen, merk ik dat ik veel meer één stijl aanhoud in de kledingkast. Gevolg: ik kan onderling makkelijker combineren en heb in the end minder kleding ‘nodig‘omdat ik bewuster shop. Op die manier blijft er nog wat budget over ‘voor de leuk‘. Ik heb twee meisjes gekregen, maar Niene kan helaas lang niet alle kleding van Suus aan. Niet alleen omdat de meeste dingen haar gewoonweg niet staan, maar vooral omdat de seizoenen niet matchen met de maat die Niene draagt. Al met al is kleding hier een redelijk grote kostenpost en omdat ik wel van een uitdaging houd, leek het me leuk er iets mee te doen. Aangezien januari dé maand is om onze financiën weer eens onder de loep te nemen, besloot ik de Twee Tientjes Challenge in het leven te roepen!

Twee Tientjes Challenge budget shoppen fashion kinderkleding kidsfashion hip betaalbaar goedkoop tips - Mama's Meisje blog

Wat is de Twee Tientjes Challenge?

De naam doet het al vermoeden, maar de Twee Tientjes Challenge houdt in dat je de uitdaging aangaat om voor €20 een complete outfit samen te stellen. Via Instagram vroeg ik mijn volgers hoeveel je maximaal wilt uitgeven voor een budget kinderoutfit, schoenen niet meegerekend. Uit alle antwoorden was €25 by far het meest gegeven antwoord, maar om het net een tikje moeilijker te maken heb ik er 20 ekkies van gemaakt ;) Kortom: koop een outfit voor je kind voor maximaal 20 euro! Iedere maand volgt een leuk verslag op de blog, maar wel op een bijzondere manier!

Geef je op!

Ja, leuk! En nu?‘, hoor ik je denken. Nou, nu komt het leukste gedeelte van deze challenge… Niet alleen ík ga voor 20 euro shoppen; jij maakt ook kans om part of the team te worden! Wil jij op kosten van Mama’s Meisje shoppen, hiervan verslag doen (incl. mooie kwaliteit foto’s!) en een korte vragenlijst beantwoorden over kidsfashion en jouw favourites? Geef je op! Dit doe je door een mailtje te sturen naar info@mamasmeisje.com met als onderwerp ‘Twee Tientjes Challenge‘. Vertel even kort waarom je mee wilt doen, geslacht + leeftijd van je kindje(s) en (eventueel) je social media kanaal. Helaas kan ik geen privéberichten via Facebook of Instagram beantwoorden, door het via mijn mail te doen houd ik het overzichtelijk ;) Indien je geselecteerd bent, stuur ik je z.s.m. informatie over de Twee Tientjes Challenge toe. Niet geselecteerd maar wil je wel je tips delen? Plaats dan jouw outfit in je stories of in een post op Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #tweetientjeschallenge plus een tag naar Mama’s Meisje. Vergeet niet de merkjes en de prijzen te vermelden! Een keer per week deel ik de leukste tips in mijn stories. Ook sla ik ze op in de highlights zodat ze makkelijk terug te vinden zijn!

collage flatlay twee tientjes challenge tips budget kinderkleding goedkoop hip Mama's Meisje

Fashionable budget kinderkleding

Het doel van deze challenge? Ik wil, met jullie hulp, laten zien dat hippe, fashionable kinderkleding echt niet duur hoeft te zijn. Door de hulp van andere mama’s in te roepen, kunnen we elkaar inspireren en tips uitwisselen! Misschien zijn er nog leuke webshopjes waarvan écht meer mensen het bestaan moeten weten, is er ergens een toffe outletsale of noem het maar op. Zijn jullie net zo enthousiast als ik?!

Let me know! Wat vind jij van de Twee Tientjes Challenge? Ga jij je opgeven? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1