Ken je dat? Dat je denkt dat je voor de zomer wel klaar bent qua kleding en dat ze dan ineens weer een vette groeispurt krijgen? Moeders mag de kasten weer in om de boel te reorganiseren, maar ik scoorde wel alvast twee hele schattige setjes voor de dames! Ook stuurde ik weer een mama op pad voor de Twee Tientjes Challenge: Manon ging op pad voor haar zoontje Job. Klaar voor een heleboel outfitinspiratie? Lees maar mee!

Kiabi setjes voor Suus en Niene

Het is afgelopen hoor, ze krijgen hier geen eten meer. Ik durf namelijk te wedden dat twee derde van de kleding in de kast vorige week nog paste, maar dan ineens is ie daar: de groeispurt. In dit geval keer twee, want beide dames hebben ineens te korte shirts en te strakke broeken. En dus duikt deze mama binnenkort de kledingkast weer in om te sorteren wat eruit kan en wat nog mag blijven liggen… Toch kon ik het niet laten om wat Kiabi setjes voor Suus en Niene te bestellen. Zeg nou zelf: te schattig, toch?! De items zijn als volgt geprijsd:

  • wit shirt (Kiabi): €2
  • short met strikband (Kiabi): €9
  • broekrok donkerblauw (Kiabi): €6
  • t-shirt met zakje (Next Direct): €4

collage twee tientjes challenge juli kleding setjes onder 20 euro kiabi ervaring kwaliteit maat - Mama's Meisje blog

Een nieuwe outfit voor Job

Natuurlijk shopte ik niet alleen voor mijn meisjes, maar koos ik uit alle aanmeldingen weer een mama uit die op pad mocht voor de Twee Tientjes Challenge! Manon ging de uitdaging aan om voor maximaal €20 een outfit te scoren voor haar zoontje Job! En ze is leuk geslaagd!

Low budget shoppen twee tientjes challenge - Mama's Meisje blog

Naam, leeftijd & mama van…

Ik ben Manon, 33 jaar en mama van Job (3) en Maud (1).

Wat geef je per maand aan kinderkleding uit? Wat zijn de duurste uitgaven? Koop je in één keer een heleboel of shop je liever in gedeeltes?

Ik geef €50 voor beide kinderen uit. Ik koop liever verspreid, omdat winkels elke keer nieuwe kleren binnen krijgen en ik elke keer weer leuke dingen zie die ik dan niet kan laten liggen. Wel koop ik meestal voor de herfst en lente een aantal nieuwe kleren in één keer. Vooral broeken en een aantal shirt/truien, die ik daarna dus nog aanvul met dat wat ik later nog zie. Het duurst vind ik altijd de schoenen.

Mijn favoriete winkels en merken zijn:

Zara, Hema, H&M, Next Direct, Wibra, Mango

Liever naar de winkel of liever online shoppen?

In de winkel, zodat ik gelijk kan zien hoe de kleding in het echt is en ik de kleding niet weer terug hoef te sturen of te brengen.

Mijn grootste miskoop is:

Niet echt iets heel extreems, maar ik heb 2 jaar geleden wel een trui besteld bij de Zara, wat een lang model was. Waardoor het toen die tijd net een jurkje leek bij mijn zoon en hij er nu nog steeds in past

Mijn budget fashiontip is:

Ik blijf Zara de leukste winkel vinden waar je voor een leuke prijs kleding kan kopen voor kinderen.

Waar heb je geshopt voor de Twee Tientjes Challenge?

Zara (Korte broek en gestreept t-shirt) en H&M (grijs t-shirt)

collage kinderkleding zara h&m outfit onder 20 euro budgetmama - Mama's Meisje blog

Wat heb je uitgegeven voor deze challenge?

Korte broek: €5,95
Gestreept t-shirt: €9,95
Grijs t-shirt: €2,99
Totaal: €18,89

Wat vind je van de challenge en de gekochte outfit?

Ik vind de combinatie erg leuk samen. Ik hou van wat stoerdere kleren voor mijn zoon en dat is met deze kleding goed gelukt. Ik was gelijk verliefd op het gestreepte t-shirt toen ik deze zag, dus wist dat ik die wilde hebben. De knal kleur van de broek vind ik ook super leuk voor in de zomer.

Wat een leuke outfits, Manon! Wil je ook meedoen en budgetshoppen op kosten van Mama’s Meisje? In dit artikel leg ik meer uit over de Twee Tientjes Challenge en hoe je je kunt aanmelden! Wat vind jij van de outfit die Manon kocht? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!