Nog een kleine 6 weken en onze dreumes wordt grote zus! Omdat ik het erg prettig vind om alles goed voorbereid te hebben, ging ik op zoek naar de ideale geboortetraktatie. Dat is er voor mij eentje die ik kant en klaar kan bestellen, want de kraamweek is al druk genoeg! Ik vond een heleboel leuke ideeën en mag één van jullie blij maken met een shoptegoed van maar liefst €40! Lees je mee?

Trakteren op het kinderdagverblijf

Als Suus grote zus is geworden, mag ze dat vieren op het kinderdagverblijf. Om het een en ander goed voor te bereiden (lees: iets met nesteldrang), dook ik op tijd in de wereld van de geboortetraktaties. Want hoewel ik het erg kunstig vind dat de meeste kindjes met zelfgemaakte (door mama gemaakte) creaties komen trakteren, wist ik: dat is voor mij niet weggelegd in de kraamweek. Ook wilde ik iets anders dan beschuit met muisjes, lange vingers met muisjes of chocoladezoenen met muisjes… Voor mij is de ideale traktatie er eentje die er erg leuk uit ziet en, niet geheel onbelangrijk, kant en klaar te bestellen is. Van Bedankjes.nl ontving ik een leuk proefpakket, waarin verschillende opties zijn opgenomen. Zo kreeg ik een goede indruk van de verschillende geboortebedankjes die deze webshop aanbiedt en die uitermate geschikt zijn als traktatie op het kinderdagverblijf.

SAM 5054

Gepersonaliseerde geboortetraktaties

Zo’n proefpakketje maakt de keuze er trouwens niet makkelijker op. Er zitten hele lieve en schattige traktaties in zoals een babyflesje gevuld met snoepjes, voorverpakte chocolade met een fotootje of een rolletje pepermunt met gepersonaliseerde wikkel. De traktaties zijn al vanaf kleine aantallen te bestellen en kun je helemaal personaliseren, zodat de naam en geboortedatum (eventueel aangevuld met geboortetijd, lengte, gewicht en afbeelding) op de traktatie vermeld staat. Ben jij nou iets creatiever aangelegd dan ik en vind je het leuk om de traktatie zelf te maken, maar op zoek naar een geschikte ‘vulling‘? Op de website van geboortesnoepjes.nl staat een compleet assortiment aan zowel roze als blauwe snoepjes en chocolaatjes. Dit is trouwens ook heel leuk voor een gender reveal party, babyshower of kraamfeest! Tevens kun je gepersonaliseerd snoepgoed bestellen, niet alleen voor geboortes maar ook voor een doopsel, huwelijk of een andere feestelijke gelegenheid, bijvoorbeeld een jubileum. Wij zijn er al uit: als de baby geboren is, bestellen we gepersonaliseerde traktaties zodat we er geen drukte van hebben en Suus toch op een ontzettend leuke en originele manier kan vieren dat ze grote zus is geworden! Waarop onze keuze is gevallen? Dat blijft nog even een verrassing!

SAM 5138

Trakteren als grote zus Geboortesnoep en bedankjes

WIN: €40 shoptegoed bij Geboortesnoepjes.nl

Namens geboortesnoepjes.nl mag ik één van jullie blij maken met een shoptegoed van maar liefst €40! Organiseer jij binnenkort een babyshower? Maken jullie het geslacht van jullie kindje bekend met een gender reveal party? Ben je nog op zoek naar een leuke traktatie voor op het werk, school of kraamfeest ter ere van een (aanstaande) geboorte? Lees dan even goed wat je moet doen om kans te maken:

Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
– Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit shoptegoed. Welke geboortesnoepjes zou jij hiervan willen bestellen?
Extra winkans: deel deze actie op Facebook of Instagram!
– Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op woensdag 21 februari op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.