Nieuwe kleren voor het voorjaar: aangezien alle voorjaarscollecties langzaam binnendruppelen, kon ik het weer eens niet laten om voor Suus te shoppen… Ik kocht leuke items bij Zara, een zomerjas bij C&A en twee paar nieuwe schoenen in de sale! Kijk je mee in deze shoplog?

Nieuwe schoenen in de SALE

Nog niet zo lang geleden kreeg Suus nieuwe schoenen, maar inmiddels beginnen haar voeten alweer een inhaalslag te maken en dus besloot ik in de Sale van Schuurman Schoenen te kijken of er leuke voorjaarsmodellen tussen stonden. Wat een geluk: ik scoorde een paar roze sneakers van Bunnies en een paar zilveren gympen van Keq voor de helft van het geld. Ik hou d’r van ;)

Shoplog februari Suus Zara CA schoenen

Een schattige zomerjas

Vorig jaar was ik vrij laat met het zoeken naar een zomerjas en kocht ik er uiteindelijk eentje die ik een beetje ‘mwaaaa‘ vond. Dat ging mij dit jaar niet weer gebeuren. Aangezien ik erg van trenchcoats houd, was ik op slag verliefd op deze mooie roze die ik scoorde bij C&A. Ook verkrijgbaar in een zandkleur!

Shoplog februari Suus Zara CA schoenen1

Zara voorjaarscollectie voor meisjes

Voor het vroege voorjaar bestelde ik twee sweaters in lichtere kleuren. Het kan nog wel koud zijn in het voorjaar maar ik vind het erg leuk om de lichtere kleurtjes weer aan te doen, dat geeft zo’n lentegevoel!

Shoplog februari Suus Zara CA schoenen3

Ook kwam ik een geweldige jeanslegging tegen in een felle kleur blauw en met een printje erop. Stoer! Ik bestelde een roze broek en een hele gave tuniek: een keer heel wat anders voor mijn meisje:

Shoplog februari Suus Zara CA schoenen2

Ook kon ik het niet laten om voor de baby dit schattige broekje te bestellen. Het is niet alleen maar roze wat in de kast hangt ;)

SAM 5319

Outfits voor de kraamreportage

Over een weekje of vijf ben ik uitgerekend van ons tweede meisje en als alles goed mag gaan, komt Lisette Lubbers bij ons thuis voor een kraamreportage. Ik had nog geen outfits voor de beide dames geregeld en wilde dit puntje van mijn to do list natuurlijk op tijd afvinken. Bij Zara vond ik de perfecte items: tijdloos, romantisch, helemaal passend bij de stijl die ik graag terugzie op de foto’s. Het werd een wit katoenen tuniekje met vlinderprint en tule strik voor Suus en een schattig blauw wit jurkje met borduursels voor de baby:

SAM 5316

Dit combineer ik natuurlijk nog verder en ook Erik en ik zullen er helemaal bij passen qua outfits. Ben superblij dat ik dit gevonden heb, helemaal wat ik in mijn hoofd had! En zo was ik weer zeer tevreden met alle aankopen die ik deed!

Heb jij al kleding, schoenen of jassen ingeslagen voor het voorjaar? Shop je wel eens bij Zara, Schuurman Schoenen of C&A? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin 1