Time flies when you’re having fun! Vandaag bestaat Mama’s Meisje 3 jaar, genoeg reden voor een feestje! Op de blog blik ik terug op 3 jaar bloggen en natuurlijk laat ik deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij gaan ;) Je maakt kans op een prachtig Mommy Me-time pakket! Vier jij mijn blogverjaardag mee?

#Goals!

Mama’s Meisje bestaat 3 jaar! Besteedde ik in het artikel over mijn 2e ‘blogverjaardag’ nog aandacht aan het feit dat ik van hobbyblogger naar eigen bedrijf ging, was dit het tweede volledige jaar ‘werken als blogger’. Mama’s Meisje staat sinds 2017 ingeschreven bij de KvK en achteraf was het eerste jaar wat meer aanrommelen. Ik wist nog niet goed wat ik wilde, iets wat vrij essentieel is als je doelen wilt stellen. Dit komt ook omdat ik vorig jaar september besloot om een tweede bedrijf als virtueel assistent op te richten. Allemaal sprongen in het diepe en de zwangerschap van Niene kwam toen natuurlijk ook voorbij. In het afgelopen jaar kon ik meer richting aan mijn plannen geven, focussen en doelen stellen. En niet alleen doelen stellen: ze ook behalen! Want dat is zeker wel gelukt in het afgelopen jaar ;) In augustus kwamen er zelfs meer dan 35.000 unieke bezoekers op mamasmeisje.com #Goals!

Meer dan 30.000 unieke bezoekers op mamablog blog mamablogger - Mama's Meisje blog

Groeien

Een eigen bedrijf betekent je eigen geld verdienen. Om een leuk bedrag over te houden onderaan de streep, moest én moet er wel iets gebeuren: groeien. In het afgelopen jaar groeiden niet alleen mijn blog en Instagramkanaal, die ik beide nodig heb voor het uitvoeren van betaalde opdrachten. Ik groeide ook als persoon. Kwam ik vrij wankel en onzeker uit de zwangerschap van Niene, kan ik inmiddels wel zeggen dat ik de ‘scheit aan’-houding weer heb teruggevonden. I’m back! En ik voel me beter dan ooit. Dat is zó ontzettend fijn! Ik heb aan den lijve ondervonden wat hormonen met je lichaam en geest kunnen doen: ik vond het zwaar ellendig. Maar achter de wolken schijnt de zon en dat ik nu op het punt ben beland dat ik me weer helemaal mezelf voel, maakt me ontzettend gelukkig. Wat ik dan zo bijzonder vind, is de hoeveelheid lieve, complimenteuze en steunende reacties die ik krijg na het posten van foto’s of stories. “Wat zie je er goed uit!“, “je straalt!“, “wat een toffe outfit!“; je moet wel van ijs zijn als dat niets met je doet. Dat doet me echt goed! Vooral als je nagaat dat ik, vooral in real life nog regelmatig voor ‘werkloos’ word aangezien. Omdat ik me weer zo goed voel, doet dat vrij weinig met me, terwijl ik me daar in het verleden behoorlijk druk om kon maken. Die positieve mindset, het gevoel dat ik lekker mijn eigen ding doe no matter what anderen daarvan vinden én die geweldige reacties die ik dan krijg: het heeft allemaal bijgedragen aan de groei die Mama’s Meisje in het afgelopen jaar heeft doorgemaakt.

Balans

Voorheen kon ik me wel eens verliezen in het bloggen. Maakte ik ’s avonds toch nog even een artikel af en sloot ik vervolgens pas om 23.30 uur af. Of frustreerde het me als ik geen inspiratie had en ging ik toch aan de slag. Of wilde ik voor werkelijk ieder onderwerp wel aan de slag met een blog. Was ik daardoor veel te druk met alles en kende ik geen rust. Dat houdt niemand toch vol? Voordat je het weet knipper je met je ogen en is er weer een week voorbij, of zelfs een heel jaar en zo bestaat Mama’s Meisje ineens alweer 3 jaar! Het afgelopen jaar heb ik geleerd daar heel anders naar te kijken. Ik leerde loslaten, keuzes maken en merkte dat precies dát hetgeen was wat ervoor zorgde dat de inspiratie bleef komen. Dat bezoekers niet wegbleven maar juist in meerdere mate bleven lezen terwijl ik minder ben gaan bloggen. Dat ik alleen mezelf ermee heb als ik iedere avond met m’n neus achter het toetsenbord zit. En dat ik eens even normaal moet doen, want balans is het toverwoord. Die balans is weer helemaal terug. Natuurlijk zijn er echt wel drukke periodes en werk ik geregeld ’s avonds tot in de late uurtjes, maar zelfs dan zorg ik ervoor dat ik mijn planning on point heb en dus zorgeloos een avondje kan bankhangen. In campingsmoking ;) Zo’n avondje gun ik andere mama’s ook, maar daarover zo meteen meer!

collage 3 jaar Mama's Meisje blog mamablog mamablogger - Mama's Meisje blog

Dankjewel!

Afgelopen jaar hervond ik mezelf, groeide ik in zelfvertrouwen en genoot ik nog meer van het ‘leven en laten leven’ motto waar ik zo’n voorstander van ben. Het zorgde ervoor dat Mama’s Meisje op dit moment precies is hoe ik het hebben wil. Maar dat deed ik niet alleen… Ik vind het heel bijzonder hoeveel lezers erbij kwamen, dat er steeds weer bevallingsverhalen binnenstromen, dat jullie mij leuke tips en ideeën geven. Zoveel berichtjes, herkenbare verhalen en lieve woorden: bedankt! De flow die ik nu te pakken heb, is goud waard. Het heeft mijn keuze om van bloggen mijn werk te maken, bevestigd: dit is het juiste voor nu! Zonder jullie bezoekjes aan mijn blog, reacties en likes zou Mama’s Meisje deze groei niet gemaakt kunnen hebben! En daarom heb ik iets heel fijns geregeld ;)

Inhoud Mama Me-time pakket ter ere van het 3-jarig bestaan van mijn blog - Mama's Meisje blog

Mama’s die het Meisje in zichzelf niet vergeten

De slogan van mijn blog is: voor Mama’s die het Meisje in zichzelf niet vergeten. Ik ben fan van me-time, in welke vorm dan ook en hoe ernstig dat jeukwoord ook is. Of ik nu een avondje op de bank hang, in bad lig met een masker, uit eten ga met vriendinnen of een weekend naar Kopenhagen ga met Erik: ik stem allemaal voor! Als moeders hebben we dat gewoon zó nodig: even de mama-knop UIT, de meisjes-knop AAN! Ik voel me namelijk nog lang geen mevrouw en ik ben stapelgek op mijn kinderen, maar wil af en toe ook even lekker mezelf zijn. Even geen mama, even weg zónder te denken aan luiers, snoeten poetsen, de 482730 vragen van mijn peuter of de avontuurlijke capriolen van mijn dreumes. Maar ik weet ook hoe lastig het kan zijn om zo’n oplaadmomentje in te bouwen en dat wij mama’s onszelf regelmatig op de laatste plaats zetten. Tijd dus voor een mama verwenmomentje en dat is precies waar je kans op maakt! Een heus Mommy Me-time Pakket met een heerlijke inhoud:

Relax Mama columnbundel die andere moeders doen ook maar wat - Mama's Meisje blog

Relax Mama Columnbundel

Kijk jij ook wel eens naar andere moeders en denk je: “hoe doen ze dat toch?“. Alles lijkt zo georganiseerd, zo in controlThink again, moeders, want ik heb nieuws voor je: niemand weet hoe het moederschap werkt. En om die realiteit weer even te laten landen, zit er een exemplaar van de Relax Mama Columnbundel Die andere moeders doen ook maar wat in het Mommy Me-time pakket. Vol grappige, herkenbare en leuke verhalen over relaxt moederschap. Ik hou ervan!

Gepersonaliseerde hoodie sweater trui Bulbby eigen tekst ontwerp personaliseren cadeau - Mama's Meisje blog

Gepersonaliseerde hoodie van Bulbby

Als aanvoerder van team campingsmoking vind ik het vrij essentieel om in een chille outfit op de bank te kunnen hangen. Dat begint al goed, want in het Mommy Me-time pakket zit een gepersonaliseerde hoodie van Bulbby. Die jij dus helemaal zelf via de website kunt samenstellen. Voortaan bankhang jij in stijl ;)

Ambachtelijke bonbons thuisbezorgd chocoladebezorgd.nl - Mama's Meisje blog

Chocolade cadeau hart met eigen tekst chocoladebezorgd.nl - Mama's Meisje blog

Heerlijke chocolade van chocoladebezorgd.nl

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan héél moeilijk ‘nee’ zeggen tegen heerlijke chocolade. Sterker nog: tijdens een avondje bankhangen is er niets fijners dan genieten van deze verwennerij! Regel ik gewoon, want er zit een heus chocolade cadeau in dit Mommy Me-time pakket. Dat wordt extra genieten, want er zit een doosje met 15 ambachtelijke bonbons in verschillende smaken én een prachtig chocolade hart in dit pakket. Need I say more?

Tastea theebeker en Tutti Frutti blend - Mama's Meisje blog

Tastea Tutti Frutti blend en theebeker

Als all day every day theedrinker kan een heerlijke thee toch niet in dit Mommy Me-time pakket ontbreken? Je maakt kans op de Tastea Tutti Frutti blend en theebeker! De Tutti Frutti blend is zacht van smaak, maar heeft een fruitige touch. De unieke smaakcombinatie van appel, druiven, meloen en sinaasappel kun je zowel warm als koud (ice tea!) drinken. En met de Tastea theebeker ben je niet alleen thuis, maar ook onderweg verzekerd van het lekkerste kopje thee!

Kaya Sieraden gepersonaliseerde gegraveerde ketting met letters - Mama's Meisje blog

Prachtige ketting van KAYA sieraden

Me-time betekent ‘even geen mama’, lekker wat tijd voor jezelf! Maar hoe fijn is het om je kindjes wel altijd bij je te dragen in de vorm van een sieraad? Daarom zit er een prachtige ketting van KAYA sieraden in dit Mommy Me-time pakket. Het is echt mijn favoriete adresje voor mooie gepersonaliseerde sieraden voor mama’s en mini’s. Love it!

Kruidvat Skin Science anti-aging producten - Mama's Meisje blog

Skin Science producten van Kruidvat

Als kers op de taart zitten er hele fijne Skin Science producten van Kruidvat in het Mommy Me-time pakket. Tijdens het winterevent van Kruidvat maakte ik al kennis met deze mooie anti-age lijn. De producten bevatten huidverstevigende en anti-rimpel eigenschappen. Aangezien ik morgen 31 word, zal ik er ook aan moeten… Dat is voortaan geen probleem met de Skin Science dag- en nachtcrème, de cleansing oil en de eye gel van Kruidvat die jij ook kunt winnen!

WIN: Mommy Me-time pakket

Mama’s Meisje bestaat 3 jaar! Ter ere van mijn derde blogverjaardag mag ik één van mijn lezers verrassen met een geweldig Mommy Me-time pakket! Wil je kans maken op deze heerlijke verwennerij? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op dit Mommy Me-time pakket
  • Extra winkans: deel of repost het bericht over de winactie op Facebook of in je stories op Instagram óf tag iemand die ook van deze winactie moet weten!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 10 september 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 14 september bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.