Een paar weken geleden kregen we een geweldig pakket met kleding voor Suus binnen. Vandaag showen we de items in een lookbook en ik kan alvast verklappen: voor panterprintjes zit je bij Quapi goed dit seizoen! Kijk je mee?

Najaarscollectie van Quapi

De najaarscollectie van Quapi is ontzettend divers en heeft voor ieder wat wils. Deze collectie is in meerdere leveringen uitgekomen en toen ik van Quapi iets mocht uitkiezen voor Suus, was het nogal een opgave om uit al dat leuks een keuze te maken. Zo is er een collectie met rokjes, jurkjes, tops en accessoires in legergroen met felgele panterprint, aangevuld met roze. Ook is er een gedeelte van de collectie met veel blauwtinten, roze en metallic champagne. Ik koos enkele items uit de collectie met, hoe verrassend, panterprint! Ook koos ik een tof jurkje in een soort baseball style, met bij beide een legging en een maillot. Het leuke van deze collectie is dat de items onderling goed door te combineren zijn. Ik zie veel kniekousen terug, die weer helemaal hip zijn. Quapi biedt dit najaar wederom enorm veel keus uit een zeer complete collectie waarbij aan alles gedacht is! Haarbandjes, leggings, rokjes, jurkjes, jasjes: alle items van Quapi zijn verkrijgbaar van maat 92 tot en met maat 164.

quapi aw1

Panterprint & sportief

Suus ontving van Quapi een panterprint jurkje (Dress Lamira 2 Leopard), een maillot met een zilvergrijze streep langs de zijkant (Tights Leila 2 Dark Grey), een sportief jurkje met verticale strepen (Dress Lamira 2 Dark Grey Stripe) en een rode legging (Legging Lavinia 2 Diva Red). Suus draagt nu maat 98 en de ontvangen maat 98/104 zit haar perfect. Ze heeft nog wat ruimte over, maar de jurkjes sluiten mooi aan en ook de legging en maillot passen goed. Het fijne van de kleding van Quapi vind ik de kwaliteit: zoals je ziet zijn we naar het bos geweest om wat foto’s te maken voor dit artikel. Op de foto’s zijn de kleren nog schoon, maar al snel hierna ging Suus flink ravotten. Geen enkel probleem, want na een wasbeurt op 40 graden was alles weer schoon en deze kleding kan goed tegen een stootje. Soepelvallende stoffen, fashionable look en ik kan de legging en maillot ook switchen onder de beide jurkjes, want ze combineren allebei goed!

quapi aw

img 6950 2

Fashionable, comfy en een beetje glam

Ik heb al veel complimenten gekregen over deze outfits van Quapi. Vooral het panterprint jurkje roept veel vragen op: “waar heb je die gekocht?”. Als je moeder van panterprint houdt, dan zul je het weten en dus hangen er in de kast van Suus verschillende panterprint items, maar dit jurkje is favoriet! Ik vind de look van de jurkjes altijd kenmerkend voor Quapi: leuke details, toffe tekstprints en een ceintuurtje in de taille. Heel meisjesachtig en toch stoer! Comfortabele kleding, hippe items en een beetje glam door de shiny details: ik ben weer enthousiast! Ben je benieuwd naar de gehele collectie van Quapi? Neem dan even een kijkje op de website!

quapi aw2

quapi aw3

Heb jij de najaarscollectie van Quapi al gezien? En ben jij ook zo’n fan van panterprint? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin 1

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking