Suus en Niene kregen een twinning setje uit de nieuwe wintercollectie van Little Label. En die is leuk! Vandaag laat ik zien welke items we ontvingen en show ik meer toppers uit de collectie! Kijk je mee?

Warme kleuren voor warme kleren

Ik vertelde het al eerder, maar Little Label is een merk waar ik erg vrolijk van word. In de zomer kreeg ik een superschattig setje kleding voor Niene in zachte kleurtjes, maar nu de koude wintermaanden eraan komen, heeft Little Label een geweldige wintercollectie uitgebracht. Zoals jullie weten ben ik dol op kinderkleding die draagbaar is, van stofjes die ook na het wassen mooi blijven en waarin mijn kindjes soepel kunnen bewegen. Little Label brengt een collectie warme kleren in warme kleuren, want van okergeel tot army groen: de hipste modekleuren zien we terugkomen. Zonder schreeuwerige details of stripfiguren, maar basic en no-nonsense, met een printje of een kleine touch met glitter hier en daar. Ik hou d’r van!

collage1 4

Fashion Favourites van Little Label

Toen ik een setje voor mijn meiden mocht uitkiezen uit de webshop, heb ik zeker een uur geklikt en gescrolld. Sjonge, de keuze is reuze en ik vind álles leuk! Okergeel is bijvoorbeeld dé modekleur van dit seizoen en is ruim vertegenwoordigd. Jurkjes, tops, rokjes en broekjes: de collectie loopt van de babymaten naadloos over in de maten voor de grotere dames. Daardoor kun je lekker twinnen, maar het is ook handig voor oudere kindjes in kleinere maten of, zoals in ons geval, een grote baby die ik ook graag in wat stoerdere kleurtjes wil kleden. Want stoer is toch wel het woord wat in me opkomt als ik naar deze wintercollectie van Little Label kijk. Alle items zijn onderling leuk door te combineren, dus met enkele kledingstukken kun je verschillende looks maken! En natuurlijk is er ook een collectie voor babyboys en grotere jongens!

collage2 1

Twinning is winning

Onze quote sinds maart 2018: twinning is winning! Ik doseer het allemaal hoor, maar zo af en toe vind ik het leuk om Suus en Niene in twinning outfits te kleden. Ik koos daarom voor beide dames hetzelfde sweatjurkje met ruches uit, maar ieder in een andere kleur. De zachtroze voor Niene combineerde ik met een legging in groene streep. Voor Suus koos ik een legging in blauwe streep bij haar okergele jurk mét glitters. Ik ben verliefd op deze nieuwe outfits! Nieuwsgierig naar meer? De hele collectie van Little Label vind je hier!

collage3 2

img 7771 3

collage4 2

 

 

Ken jij Little Label al? Wat vind je van de nieuwe wintercollectie en de items die ik uitkoos? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking