Vorige week vertelde ik over Suus en haar nieuwe regenlaarsjes. Sinds ze deze van Bergstein heeft gekregen, wil ze niet meer anders! Ik moet ze zelfs verstoppen, anders wil ze haar laarsjes de hele dag aan. We mochten ook een paar laarsjes weggeven en vandaag maken we de winnaar bekend!

Papa helpen op de boerderij

Zoals ik vorige week vertelde, wonen wij op een boerderij en sinds Suus loopt, helpt ze papa regelmatig in de stal. Toen we een paar roze regenlaarsjes van Bergstein kregen, was Suus meteen verliefd. Ze sleept ze werkelijk overal mee naartoe en zoals je op mijn Insta Stories kon zien, heeft ze ze als het mag de hele dag aan! Wil je onze uitgebreide review over de laarsjes van Bergstein teruglezen? Dat kan hier!

Suus was niet de enige die zulke mooie laarsjes kreeg van Bergstein. We mochten ook een ander kindje blij maken! Er kwamen enorm veel reacties op deze giveaway, maar er kan er maar één de winnaar zijn:

Sanne Huitema

Gefeliciteerd Sanne! Stuur een persoonlijk berichtje via info@mamasmeisje.com en dan komt de prijs z.s.m. naar je toe!

Voor degene die niet gewonnen hebben: niet getreurd! Binnenkort komen er weer leuke nieuwe winacties op Mama’s Meisje. Doe je al mee met de winactie van Geboortesnoepjes.nl? Op de hoogte blijven? Volg Mama’s Meisje via FacebookInstagram of Twitter!