Zaterdag deelde ik in mijn stories al een tipje van de sluier… Ik mag vandaag iets heel leuks weggeven van Dekbed-Discounter! Wist jij dat deze webshop een uitgebreid assortiment heeft voor je kleintje? Ik vertel je er vandaag alles over! Lees je mee?

Babybedje opmaken met Dekbed-Discounter.nl

De kans dat je deze webshop kent is groter dan dat je ‘m niet kent: Dekbed-Discounter! Ik kende deze webshop vooral van het ruime assortiment aan dekbedovertrekken, kussens, hoeslakens, moltons en dekbedden. Sinds kort verkopen ze ook matrassen en vooral de prijs is een goede reden om een kijkje te nemen op de website van Dekbed-Discounter: een budgetvriendelijke shop voor alles op het gebied van slapen! So far, so good, maar wat ik dus niet wist, is dat ze een groot aanbod hebben op het gebied van baby en kind. Vanaf het afstrepen van je baby-uitzetlijst kun je al bij Dekbed-Discounter terecht en zij bieden alles aan wat je nodig hebt voor het opmaken van het babybedje! Vooral de items van Cottonbaby en Jollein, die we voor Suus en Niene destijds ook hebben aangeschaft, zijn mijn grote favoriet en kun je dus gewoon via hun webshop bestellen!

dekbed discounter babynestje

Uitgebreid assortiment baby & kids

Naast kinderdekbedden, kussens en dekbedovertrekken in de leukste designs voor kinderen, heeft Dekbed-Discounter een ruim aanbod in producten om het babybedje op te maken. Denk bijvoorbeeld aan wiegdekens- en lakens, hoeslakens, moltons en ledikantdekens en -lakens. Maar ook leuke slaapzakken, kruikenzakken (ook voor Zensy!) en hydrofiele doeken ontbreken niet! Ik mocht van Dekbed-Discounter een item uit de webshop kiezen en koos voor het Graphic mauve babynestje van Jollein. Al eerder vertelde ik dat wij het babynestje een echte schot in de roos vinden en we hebben ‘m voor Suus dan ook bijna versleten! Dit babynestje van Jolein heeft een toffe grafische print op een mooie roze kleur en biedt Niene veel geborgenheid. Hierdoor slaapt ze er altijd als een roosje in. Het babynestje ligt standaard in de box, maar gaat ook mee als we ergens op visite gaan of tijdens logeerpartijtjes bij opa en oma. Niet alleen ligt Niene er heerlijk in, het babynestje is een blikvanger in de box. Het nestje neemt niet veel ruimte in als we ‘m meenemen en nu Niene nog niet zo beweeglijk is, is het dus makkelijker dan een campingbedje! Natuurlijk ligt Niene alleen in het nestje onder toezicht van ons, dat is erg belangrijk om hem veilig te gebruiken. Ons meisje voelt zich veilig in het nestje en is altijd zomaar vertrokken: wij kunnen niet meer zonder! Een musthave voor mommy’s (to be)!

img 4750

dekbed discounter babynestje1

img 4820

WIN: Babynestje Graphic Mauve van Jollein – aangeboden door Dekbed-Discounter

Ik ben niet de enige die een babynestje van Dekbed-Discounter mocht ontvangen. Ik mag er ook een babynestje weggeven aan één van mijn lezers! Dit nestje van Jollein is dezelfde als ik heb ontvangen (Graphic mauve). Wil je kans maken op deze mommy musthave? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Volg Dekbed-Discounter op Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit babynestje!
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 1 augustus 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 5 augustus bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.