Over drie weken is het Vaderdag en daarom heb ik een leuke tip voor je! Ik mocht alvast een cadeautje namens mijn meisjes bestellen en mag ook iets leuks weggeven! Wil jij de papa van jouw kindje(s) ook verrassen met een gepersonaliseerde mok? Lees dan snel verder!

Een mok als cadeau voor papa!

Op Erik’s eerste Vaderdag kreeg hij van Suus een mooie mok cadeau. Dit jaar is Niene er voor het eerst bij met Vaderdag en daarom leek het me leuk om opnieuw namens beide meisjes een mok te bestellen. Erik drink namelijk iedere dag koffie en een mok is dus een voorwerp dat hij dagelijks gebruikt. Het lijkt misschien wat saai, maar doordat hij iedere dag koffie uit zijn mooie mok drinkt, wordt hij iedere dag even herinnert aan dat speciale Vaderdagcadeau! Maar een mok kan hij bijvoorbeeld ook gebruiken op zijn kantoor, om al die rondslingerende pennen eens netjes op te ruimen in plaats van verspreid over het bureau. Om het geheel persoonlijker te maken, liet ik mijn eigen ontwerp op een mok bedrukken.

img 2800

img 2803

Bedrukken met eigen foto

Na de geboorte van Niene zijn er al zoveel mooie foto’s gemaakt, dat ik het lastig vond om er één te kiezen. Daarom besloot ik gewoon om twee mokken te bestellen! Bij Prachtigkado.nl kon ik makkelijk een mok bedrukken met een eigen foto en tekst. Via de online editor maakte ik mijn eigen ontwerp en koos daarbij voor de foto van de eerste ontmoeting tussen Suus en Niene én een foto van Niene met Erik van de kraamreportage (by Lisette Lubbers). Je bestelt zo’n leuk cadeau al vanaf één stuk. Geen grote oplages nodig dus én een persoonlijk en gebruiksvriendelijk cadeau voor Vaderdag! Gaan jouw kindjes hun papa ook verrassen met een gepersonaliseerde mok?

img 2799

img 2797

WIN: Mok met foto voor Vaderdag (2x)

Niet alleen Suus en Niene mogen met Vaderdag een mooie mok aan papa cadeau geven, we mogen er ook twee weggeven! Wil je kans maken op zo’n persoonlijk Vaderdagcadeautje? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

  • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
  • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op zo’n gepersonaliseerde mok met foto
  • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 3 juni 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 6 juni bericht via e-mail.
  • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

liefs karin

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking