Laatst liet ik al zien wat ik bij H&M scoorde voor Suus. Deze keer laat ik zien wat ik voor Suus kocht bij Zeeman. Ben hier al een aantal keer super geslaagd voor leuke prijsjes. Dus kijk gezellig mee!

img_8601

Al in augustus kreeg ik de folder van Zeeman in de bus en toen zag ik dit printje terugkomen in lakentjes, omslagdoeken en in deze pyjama! Nu had Suus een nieuwe pyjama nodig en ik vind ‘m zo leuk! Misschien dat sommige meisjer-mama’s dit meer een jongenspyjama vinden, maar ik vind dat het kan ;)

img_8719
En ik heb nog een pyjama gekocht, die is iets neutraler. Deze pyjama’s vind ik wel handig, want ze schopt bij gewone broekjes de sokjes uit. En hier zitten ze aan vast, dus dan wordt ze ook niet zo snel koud.

Leuke sokken, volgens mij kun je er daar nooit genoeg van hebben. Zijn jullie ook zo vaak één van de sokken kwijt? Volgens mij eet de wasmachine ze op…

img_8608

Dit donkerblauwe tuniekje is een overslagmodel. Er zitten kleine witte stipjes op en het is afgewerkt met een biesje. Daarbij kocht ik een tregging, dus een dikkere legging met stretch. Ik vind het belangrijk dat de kleertjes lekker zitten bij Suus, dus dit is een fijn setje!
img_8722

Hetzelfde model shirtje, maar dan met een vrolijke multi-color print. Daaronder heb ik een spijkerlook tregging gekocht.

img_8600
Op de opvang moet Suus altijd reservekleertjes in haar tas hebben. De kleertjes die ze nu in haar tas heeft, worden een beetje te klein. (Daar kwamen we vorige week achter, de eerste keer dat ze reserverkleding voor haar nodig hadden, eerste lekkage hihi!). Dus heb ik deze twee joggingbroekjes en het overslagshirtje gekocht. De broekjes gaan per twee ;)

Dit vond ik een leuke combi, er zijn ook leggings met hartjesprint, die kun je er ook leuk bij doen! En in de folder stond ook een jurkje met de print van de legging, maar die is volgens mij overal uitverkocht, want ik kan ‘m nergens meer krijgen. Hoop dat ik er nog ergens tegenaan loop!

Dit broekje is hetzelfde model als het blauwe broekje hierboven. Het shirtje met de witte stippen kan erboven, maar ook onderstaande blauwe vestje. En natuurlijk ook veel van de bovenkleding die ze nu al heeft.

img_8609
De sterretjes op het blauwe vestje zijn bronskleurig. Nu op zoek naar een bronskleurige legging/broekje. Ze hadden er wel rokjes bij, maar ik vind dat niet zo handig met die kleintjes. Het kruipt steeds omhoog. (Dit vestje is trouwens maat 74, ze heeft nu maat 62-68, dus beetje op de groei).

Deze trui is gebroken wit en er zitten hartjes op het lijfje, vond ‘m zo schattig! Leuk met een spijkerbroekje! En we hebben ook nog een leuk broekje met zwart/witte print, die kan er ook onder.

Suus hoeft niet bang te zijn dat ze te weinig kleren heeft ;) we zijn heel goed geslaagd bij Zeeman! Wat vind je van deze shoplog? Waar scoor jij leuke kleding voor je kindje(s)? Laat het weten in de reactie of op Facebook / Instagram / Twitter!