Maandag kwam mijn bestelling van de H&M voor baby en mama binnen en deze keer heb ik niet alleen voor mini geshopt, maar ook voor mezelf! Benieuwd wat ik heb gekocht? Kijk gezellig mee!

Eerste kerstjurkje

Een tijdje geleden postte ik een blog over Kerstige jurkjes & Sjieke pakjes! Voor Suus had ik er één bij de Zeeman gehaald, maar die was wit met sterretjes. Ik was toch niet zo heel tevreden met haar eerste kerstjurkje, dus heb ik er bij H&M voor baby één besteld die über Kerstig is!

Het bordeaurode jurkje heeft een fluwelen top en een rok van heel fijne tule. Ik kon het jurkje niet meer terugvinden op H&M dus ik denk dat het is uitverkocht. De bolero is gebroken wit en fijngebreide kwaliteit, met een schattige afwerking. De maillot vind ik echt over the top Christmas: er zitten kanten roeseltjes op de kont :)

De schaapjes/hondjes sloffen uit de vorige H&M shoplog zijn inmiddels te klein. Ik heb nu hele toffe Mickey & Mini Mouse slofjes binnengekregen!

SAM 1158

H&M babycollectie

En voor een geheim projectje dat iets te maken heeft met Kerstkaarten, had ik een rode romper en een rood haarbandje nodig. Ik vond een heel Kerstige romper met kant in de H&M babycollectie. Het rode bandje was onderdeel van een setje van 3. Maar gelukkig draagt Suus wel vaker haarbandjes, dus deze voegen we vrolijk toe aan haar collectie!

Voor mezelf heb ik 2 basic shirts gekozen in de kleuren zwart en roest. Deze stof kreukt wel heel snel, zoals je op de foto ziet. Maar ze zitten heerlijk en ook niet te strak, beetje oversized, dan voel ik me wat prettiger i.v.m. mijn after pregnancy buik.

SAM 1149

En ik heb een shirtje met streepjes gekocht! Gewaagd, I know, maar deze draag ik met een grijs of zwart colbertje ;) Deze valt trouwens ook oversized :)

SAM 1152

Wij zijn blij met onze nieuwe kleren! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze shoplog te bekijken!

Wat vind jij van deze H&M voor baby shoplog? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1