Nog even en Suus krijgt geen eten meer, want ze groeit zo hard! Het werd dus weer tijd om te shoppen en dat deed ik deze keer online bij H&M. Benieuwd welke meisjeskleding ik allemaal uitzocht voor Suus? Ik laat het je allemaal zien in deze shoplog!

Lente- en zomerkleding in de kast

Suus is in een half jaar tijd behoorlijk gegroeid. Na haar eerste verjaardag is ze als een speer de lucht in gegaan en ook nu merkte ik dat de kleding in maat 92 weer te kort werd. Daarom mestte ik wederom haar kast uit en haalde alle te kleine kleding eruit. Conclusie: er bleef erg weinig over, dus inslaan! Het is maar goed dat we nog een dochter hebben, want er staan heel wat bakken met kleding van haar grote zus op zolder te wachten. Deze mama moet eerlijk bekennen dat dit ‘noodzakelijk‘ shoppen echt niet zo vervelend is, helemaal toen ik de app van H&M opende! Ik kon op korte termijn nog niet de deur uit voor een uitgebreide shopsessie dus vanaf het kraambed gooide ik mijn digitale winkelmandje vol met allerlei leuks. Er kwam een gigantisch pakket binnen, maar verstandig als ik ben, heb ik ook veel retour gestuurd. Ik wil binnenkort wel weer live gaan shoppen dus wordt haar kast nog iets verder aangevuld. Vandaag laat ik jullie zien wat ik bij H&M kocht voor Suus!

img 1625 001

Pastel en printjes voor de zomer

Ik kan voor Suus altijd wel goed slagen bij H&M, maar deze keer moest ik me echt inhouden om niet teveel te kopen. Volgens mij heb ik er nooit een geheim van gemaakt dat ik dol ben op pastelkleurtjes. Daar zit ik dit seizoen dus helemaal goed, want pastelkleurtjes zijn weer hip! Evenals printjes, waarbij vooral de panterprint onze favoriet is. Om te beginnen koos ik een stoer shirt met opdruk van Guns N’ Roses, in het kader van de muzikale opvoeding en omdat ik ‘m geweldig vind staan op de grijze jeans die Suus al in de kast heeft liggen! Ook kocht ik een duopak met een gestreept en een mintgroen shirt. En de lichtblauw gestreepte top met bloemetjes en vlinders vond ik erg mooi bij de witte short die je hieronder terug vindt.

shoplog hm april 2018 suus

Denim jas, salopette en jurkje

Denim kan natuurlijk niet ontbreken in onze kledingkast. Zo ook niet in die van Suus en dus bestelde ik een spijkerjasje die twinning is met die van mij. Ik hou d’r van! Daarnaast bestelde ik een denim salopette in een lichte wassing. Het jurkje in denim look koop je in een set met de legging. Ik heb de H&M app dagenlang in de gaten gehouden tot deze set weer op voorraad was: ik moest ‘m hebben voor Suus! Om het niet allemaal zo eentonig te hebben, bestelde ik ook nog een jeans in mintgroene kleur. Alle broeken hebben trouwens zo’n handige band in de taille die je kunt verstellen. Suus heeft de broeken namelijk vooral in de lengte nodig, maar zo zakken ze dus niet af.

img 1620

img 1871

shoplog hm april 2018 suus1

Korte broeken en zomerse leggings voor meisjes

We hebben al een weekje mooi weer achter de rug en daarom was ik blij dat ik twee korte broeken aan mijn bestelling had toegevoegd. Een witte korte broek is makkelijk te combineren en kan naar mijn mening eigenlijk niet ontbreken in de zomergarderobe van Suus. Daarnaast viel ik voor de korte broek met streepjes. De leggings die ik bestelde waren een combi, ik ging vooral voor de panterprint maar vind de andere legging ook erg vrolijk en zomers! Deze zijn trouwens driekwart van lengte, ideaal voor op de frissere zomerse dagen!

img 1618

img 1619

Vrolijk vest en voor beide dames een badpak – meisjeskleding H&M

Het grote voordeel dat ik heb, is dat ik bij H&M kan shoppen uit twee categorieën. Suus draagt nu maat 98 en voorheen liep de babycollectie tot en met maat 92, maar sinds kort is dit veranderd. Voor babymeisjes shop je nu alle items tot en met maat 104 en de meisjescollectie gaat vanaf maat 92. De keuze is dus reuze! Voor Suus kocht ik een leuke zomerjas voor op de kinderopvang, uiteraard mét panterprint! Ook scoorde ik voor beide meisjes een badpak. Die van Niene deelde ik laatst al op social media. Voor Suus had ik in eerste instantie een wit met blauw gestreept badpak besteld, maar die bleek nogal populair want die was niet meer leverbaar. Vervolgens viel mijn keuze op een model met, jawel, panterprint! Ben alleen vergeten hier foto’s van te maken, dus ben je nieuwsgierig, check dan even de app of site. Als laatst ben ik totaal verliefd op dit mooie vest met prachtige vlinders!

img 1622

Wat vind jij van de items die ik kocht voor Suus bij H&M? Koop jij er wel eens kleren voor je kindje(s) of jezelf? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Karin

 

 

 

 

 

hm meisjeskleding maat 98 shoplog